Fénylélek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírbox


Naprakész Traffipaxinfo a Főoldalon!
 
 
Kíváncsi vagy milyen idő lesz holnap?
Kattints az Időjárás menüpontra. 
 
 
Hírfalók figyelem!
Minden percben friss hírekről olvashatsz alul, a baloldali oszlopban.
 


Különleges ételek, keleti ízek, finom desszertek és még sok-sok finomság vár a Kaják/Vitaminok rovatban  

 

 

 

 

  Rakj a kedvencekhez!


::Navigation::

 Időjárás - Bp.

::Főoldal
::Hírek/frissek


::
Vendégkönyv

::Itt hirdess!!!

::Cseréim
::Link me
/ buttonjaim

::Panaszkönyv
::Díjaim


::
Zenék, videók
  
::
Sportvideók
   
::
Táncos videók
 
::
Illúzióvilág/videók
::Képek
::
Letöltések-Kellékek

::
Érdekességek + színe
k
::
Embertípusok
  
::Lányoknak

::Fiúknak

::Feng Shui 
::Otthon, édes otthon Új
::Babonák, hiedelmek
 (Álmoskönyv/Tarot)
::
Rejtélyes helyek, csodák és
érdekességek (múlt-jelen-jövő)

::Bolygók és hatásaik
::Horoszkóp  
::Önismeret
 
::Kreatív dolgok


::
Házipraktikák
::Illatok
::Gyógynövények 
::
Egészség/Fitness
 
::
Fókuszban az emberi test
::Kaják/Vitaminok...
::Adalékok
::A viz/Tudod mit iszol?

::Fogyasztóvédelmi útmutató
::Kertészkedjünk

::Viccek Új
::Idézetek híresemberektől
::Beszédtechnika
::IQ teszt 
és szemteszt
::Játékok

::
Mesék és tanmesék

::
Bölcsességek
::Filozófia-vallás
::Próféciák 

::Haikuk és versek
::Koanok


::Időjárás
::Programajánló

::Hasznos oldalak
 

"Vissza a főoldalra

::CHAT:

  

Kedvenceim,
akik honlapját 
másnak is ajánlom:
 

 

 
Zene/Music

Szuper Rádiók!

 
Friss HÍREK

 



_______________________

 

 

Animált felhőkép:

Felhőkép

Kis szmogtérkép 
Budapest: 

Budapest szmogtérképe

Kis UV térkép:

UV térkép

 
Világóra
 
Kedvenc színed?
Lezárt szavazások
 
Melyik évszakot szereted a legjobban?
Van kedvenc évszakod? Ha igen, melyik?

Ősz
Tél
Tavasz
Nyár
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

122890428345470d9.png

Vendégkönyv színező kód

Google PageRank

--

free counters

 
Bádzsi

BÁDZSIK

A bádzsik szaft nélküli zöldséges ételek, melyekhez általában rizst adnak. A bádzsi alapanyagok kiválasztásánál bátran párosíthatjuk a különböző zöldségeket, például a krumplit borsóval, karfiollal, padlizsánnal vagy hagymával. Az indiaiak előszeretettel használják a céklát, a jégcsapretket, az uborkát, a káposztát, a zöldbabot, a spenótot, a karalábét s nagyon kedvelik a tökféleségeket, valamint a nálunk nem kapható hölgyujjat. A sokféleképpen elkészithető paradicsomot pedig a zöldségek királynőjének tartják. A bádzsikba a gyömbért szeletelve adják ezt azonban helyettesithetjük gyömbérporral. A bádzsik akkor finomak, ha teljesen elfőtt a levűk.

SÁRGARÉPA BÁDZSI

1 kg sárgarépa
1 mokkáskanál vöröscsili por (őrölt erős pirospaprika)
késhegynyi feketebors

4 teáskanál mangópor (kapható)
1 teáskanál kurkuma
4 teáskanál fehérkömény por
3 evőkanál vaj
bőséges margarin a sűtéshez
2 teáskanál apróra vágott korianderlevél

A kockára vágott sárgarépát pároljuk meg egy kis sós vízben. Amikor megpuhult bőséges vajban süssük barnára. Jól csöpögtessük le. Melegítsünk 3 evőkanál vajat, tegyük bele a sült sárgarépát, a kurkumát, sót, csili port, feketeborsot, koriander leveleket, mangóport, a fehérkömény magvakat és süssük 2-3 percig. Melegen tálaljuk rizs körettel.

MASZALÁS SÁRGARÉPA BÁDZSI

1 kg sárgarépa
1 teáskanál kurkuma
3 teáskanál őröltfűszer-keverék
2 teáskanál korianderpor
2 közepes nagyságú hagyma
2 teáskanál gyömbér
4 közepes paradicsom
2 teáskanál apróra vágott korianderlevél (petrezselyem)

1 csésze vaj vagy margarin

A meghámozott sárgarépát vékony karikákra szeleteljük fel és süssük világosbarnára. Melegítsünk vajat és píritsuk meg benne világosbarnára az apróra vágott hagymát, a gyömbért, a kurkumát és a vöröscsili port. Tegyük bele a sárgarépát és süssük a maszalával míg jól megbarnul. Adjuk hozzá a hámozott és apróra vágott paradicsomot. Folyamatosan kavargassuk míg sima szafttá sűrűsödik. Keverjük össze a fűszeres sárgarépával és szórjuk meg a korianderlevelekkel. Melegen tálaljuk.

SÁRGARÉPÁS-HAGYMÁS BÁDZSI

1 kg sárgarépa
1 teáskanál kurkuma

4 zöldcsili (kicsi, hegyes erős zöldpaprika)
1 teáskanál feketebors
5-6 darab közepes nagyságú hagyma
2 -3 citrom felszeletelve
8-9 evőkanál vaj

Vágjuk vékony karikákra a sárgarépát. Szeleteljük fel a hagymát. Vajban lassan süssük a hagymát, a kurkumát és a sárgarépát míg aranybarnára puhulnak. Adjunk hozzá sót és feketeborsot. Melegen citromszeletekkel díszitve tálaljuk ebédre vagy vacsorára.

PAPRIKA BÁDZSI

5-6 darab közepes méretű fehér paprika
2 közepes nagyságú hagyma
4 közepes paradicsom
1 mokkáskanál kurkuma

1/2 csésze vaj vagy margarin
1 teáskanál garam maszala
1 teáskanál összevágott korianderlevél

Vágjuk a hagymát szeletekre, a paprikákat és a paradicsomokat nagy darabokra. Melegítsünk vajat, tegyünk bele kurkumát és süssük benne a paprikát, hagymát és paradicsomot míg a léből szaft lesz. Szórjuk bele a garam maszalát és a koriander leveleket. Rizs mellé melegen szolgáljuk fel.

BURGONYA BÁDZSI

1/2 kg burgonya
4-5 evőkanál vaj
1 evőkanál mangópor (kapható)
2 teáskanál apróra vágott korianderlevél
1 teáskanál apróra vágott zöldcsili (kicsi, hegyes erős zöldpaprika)

1 teáskanál fehérkömény mag
késhegynyi őrölt feketebors

Főzzük a krumplit sós vízben puhára, hámozzuk meg és vágjuk apró darabokra. Melegítsünk vajat, egy percig süssük benne a köménymagokat, majd adjuk hozzá a krumplit, az apróra vágott koriandert, a zöldcsilit, a sót, a borsot és a mangóport. Kavargassuk, hogy jól összekeveredjenek. Melegen, ebédre vagy vacsorára tálaljuk.

PAPRIKA ÉS BURGONYA BÁDZSI

1/2 kg krumpli
5-6 darab közepes nagyságú fehér paprika
1 teáskanál kurkuma

1 teáskanál őrölt feketebors
1 teáskanál fehérkömény mag
2 teáskanál mangópor (kapható)
4-5 evőkanál vaj vagy margarin
1 teáskanál csát maszala

Főzzük meg a krumplit sós vízben félpuhára. Melegítsünk vajat, süssük benne a köménymagot, a kurkumát, az apróra vágott krumplit és a paprikákat lassú tűzön világosbarnára. Adjunk hozzá sót, feketeborsot, csát maszalát, mangóport és jól keverjük el. Ebédre vagy vacsorára tálaljuk

ZÖLDBORSÓS BURGONYA BÁDZSI

1/2 kg burgonya
1/2 kg paradicsom
1 teáskanál szálasra szeletelt gyömbércsíkok (1 mokkáskanál reszelt gyömbér)
2 zöldcsili (kicsi, hegyes erős zöldpaprika)
néhány korianderlevél
1 teáskanál lepkeszeg levél
2 csapott teáskanál őrölt feketebors
1 teáskanál kömény por
4 teáskanál garam maszala
1 mokkáskanál reszelt szerecsendió
2 csapott teáskanál só
1/2 csésze olvasztott vaj
1/4 kg zöldborsó
késhegynyi szóda-bikarbóna

Főzzük a krumplit sós vizben puhára. Hámozzuk meg, szeleteljük hosszú szálakra és szórjuk meg az összekevert fűszerekkel. Hámozzuk meg és vágjuk négyfelé a paradicsomokat, vájjuk ki a húsukat majd apritsuk apró darabkákra. Főzzük meg a zöldborsót egy késhegynyi szóda-bikarbónával. Keverjük össze a főtt zöldborsót, a vékony gyömbércsíkokat, az összevágott zöldcsilit és a korianderleveleket a krumplival. Adjuk a krumplihoz a paradicsomdarabkákat. Tálalás előtt öntsünk forró vajat a krumplira.

ZÖLDBORSÓS GOMBA BÁDZSI

30 dkg gomba
30 dkg zsenge zöldborsó
2 hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 közepes nagyságú paradicsom
4 kis zöldcsili vagy 2 nagy zöld hegyes erőspaprika
1 mokkáskanál kurkuma
1 teáskanál garam maszala
1 csésze víz

2 evőkanál olvasztott vaj

Vágjuk kockára a megtisztitott gombát, a hagymát, a fokhagymát a lehámozott paradicsomot. Vajban piritsuk aranybarnára a hagymát és a fokhagymát és keverjük bele a paradicsomot. Adjuk hozzá a garam maszalát, a kurkumát, az apróra vágott zöldcsilit, a borsót és a gombát. Állandó kevergetés mellett sűssük kb. 6 percig. Öntsük fel egy csésze vizzel és lefedve lassan pároljuk mig a borsó megpuhul. Süssük szaftjára. Forrón tálaljuk csapátival vagy purival.

HÖLGYUJJ BÁDZSI

1/2 kg hölgyujj (helyette spárga)
4-5 közepes nagyságú hagyma

1/2 csésze vaj vagy margarin
1 teáskanál feketebors
1 mokkáskanál kurkuma

Szeleteljük fel a hagymát, és vágjuk a hölgyujjat kis darabokra. Melegítsünk vajat tegyük bele a kurkumát és süssük a hölgyujjat 5 percig, majd adjuk hozzá a hagymát, sót és borsot és állandó kavargatás mellett kevés vízzel nagyon lassan süssük világosbarnára. Melegen tálaljuk.

MASZALÁS HÖLGYUJJ BÁDZSI

1/2 kg hölgyujj (helyette spárga)

1 teáskanál kurkuma
1 teáskanál feketebors
2 teáskanál mangópor
2 alap maszala
1/2 csésze vaj vagy margarin
4-5 közepes méretű hagyma

Süssük a hagymaszeleteket aranysárgára. Vegyük ki a vajból, majd süssük a lekarikázott hölgyujjat (spárgát) világosbarnára. Keverjünk kurkumát, sót, borsot, mangóport, sült hagymát és alap maszalát a sült hölgyujjhoz és kevés vízet aláöntve kavargassuk néhány percig. Ebédre vagy vacsorára szervírozzuk.

SPENÓT ÉS LENCSE BÁDZSI

1 kg spenót
1 csésze lencse
1 nagy paradicsom

2 teáskanál összevágott gyömbér
1 mokkáskanál vöröscsili por
5 evőkanál margarin

Válogassuk át, mossuk meg és vízben 15 percig áztassuk a lencsét. Pirítsuk a gyömbért margarinban világosbarnára és tegyük félre. Mossuk meg és vágjuk össze a spenótot. A spenótot és a lencsét együtt főzzük puhára. Ezután a megpirított gyömbért sóval, vöröscsilivel és az összevágott paradicsommal forró margarinban süssük meg, majd adjuk hozzá a megfőtt spenótos lencsét és addig főzzük, mig az összes víz elpárolog. Melegen tálaljuk.

SPENÓTOS CSICSERIBORSÓ BÁDZSI

1 kg spenót
4 evőkanál csicseriborsó
1 nagy paradicsom

2 teáskanál gyömbér
1 mokkáskanál vöröscsili por (őrölt erős paprika)
5 evőkanál vaj vagy margarin

Válogassuk át, mossuk meg és egy éjszakán át áztassuk be a csicseriborsót. Az alaposan megmosott spenótot vágjuk laskára. A spenótot és a csicseriborsót együtt főzzük puhára. Süssük meg a gyömbért a sóval, vöröscsilivel és a kockára vágott paradicsommal forró vajban majd adjuk hozzá a spenótos csicseriborsót és addig főzzük, míg a víz elpárolog. Melegen tálaljuk.

SPENÓTOS ZÖLDBAB BÁDZSI

A recept elkészítése az előzővel azonos, csak itt a csicseriborsót zöldbabbal helyettesitjük, amit szeletekre vágva nem kell beáztatni.

SPENÓTOS KRUMPLI BÁDZSI

1 kg spenót
4-5 közepes nagyságú krumpli
margarin a sűtéshez
1/2 csésze vaj
1/2 csésze joghurt (aludttej)
1 teáskanál vöröscsili por (őrölt erős paprika)
1 mokkáskanál kurkuma

1 teáskanál alap maszala

Az apró kockára vágott krumplit bőséges margarinban süssük világosbarnára. Mossuk meg és vágjuk össze a spenótot. Melegítsünk vajat, adjuk hozzá a kurkumát, a spenótot, a vöröscsili port (őrölt erős paprikát) és a sót, majd lassan főzzük szárazra. Tegyük bele a sült krumplit és a joghurtot vagy aludttejet, folyamatosan kavargassuk, míg elválik a serpenyő falától. Keverjük hozzá az alap maszalát. Melegen tálaljuk.

SPENÓTOS HAGYMA BÁDZSI

1 kg spenót
1/2 csésze vaj
2 teáskanál reszelt gyömbér
1 mokkáskanál péppé zúzott fokhagyma
4 darab közepes nagyságú hagyma
2 teáskanál alap maszala,
2 darab közepes paradicsom

1 mokkáskanál kurkuma
1 teáskanál vöröscsili por (őrölt erős pirospaprika)

Vágjuk a hagymát vékony szeletekre, a spenótot laskára. Vajban píritsuk a fokhagymát világosbarnára, adjuk hozzá a hagymaszeleteket, a spenótot (előtte nyomjuk ki belőle a vizet), a gyömbért, a sót, az alap maszalát, a kurkumát, a vöröscsili port, a meghámozott és kockára vágott paradicsomot és lassan pároljuk szárazra (főzzük el róla a nedvességet). Ezután kavargassuk míg elválik a serpenyő oldalától. Melegen tálaljuk.

SPENÓTOS PANÍR BÁDZSI

3/4 kg spenót
1 csésze khoja (cukrozatlan kondenzált tej)
1/2 csésze joghurt vagy aludttej
1 teáskanál szóda-bikarbóna
2 közepes paradicsom
1 csésze vaj
20 dkg panír (házi készítésű sajt)
1 teáskanál friss reszelt gyömbér (helyette a mokkáskanál reszelt gyömbér)
6 fokhagymagerezd
1 teáskanál vöröscsili por (őrölt erős pirospaprika)
2 hagyma

2 teáskanál alap maszala

Az apróra vágott panírt süssük aranybarnára. Főzzük a spenótot puhára (a főzővízbe tegyünk szóda bikarbónát) majd daráljuk le vagy turmixoljuk simára. Süssük az összevágott hagymát és fokhagymát vajban aranybarnára, öntsünk rá egy kis vizet majd főzzük, míg a hagyma megpuhul. Tegyük bele a gyömbért, a hámozott és kockára vágott paradicsomot, sót, vöröscsili port és főzzük sűrű szafttá. Tegyük bele a spenótot és a joghurtot (aludttejet) és főzzük még néhány percig. Adjuk hozzá a sült sajtdarabokat és kavargassuk, amíg a spenót elválik az edény oldalától. Öntsük bele a kondenzált tejet (khoját), valamint az alap maszalaát és főzzük pár percig. Melegen tálaljuk.

PATTISZON BÁDZSI

1/2 kg pattiszon
2 nagy hagyma
3 teáskanál friss reszelt gyömbér
9 fokhagymagerezd
2 teáskanál koriandermag
1 teáskanál fehérkömény mag
2 teáskanál alap maszala
1 csésze joghurt (aludttej)
9 zöld kardamom
2 paradicsom

1 teáskanál vöröscsili por (őrölt erős paprika)
6 dkg kondenzált tej (khoja)
2 evőkanál vaj vagy ghí

Hámozzuk meg a pattiszont majd vágjuk ujjnyi szeletekre. Süssük meg a pattiszonszeleteket bőséges vajban világosbarnára. Piritsuk meg a lereszelt hagymát, a péppé zúzott fokhagymát és a kardamom magokat barnára, öntsünk rájuk egy csésze vizet, tegyük bele a vöröscsili port, a gyömbért, és kavargassuk míg a hagyma megpuhul. Öntsük rá az alap maszalát, az őrölt száraz koriandert és a durvára őrölt fehérköményt, valamint a joghurtot (aludttejet), a meghámozott és összevágott paradicsomot és a sült pattiszont. Kavargassuk míg a szaft besűrűsödik. A végén adjuk hozzá a kondenzált tejet (khoját), és 2 percig kavargassuk. Melegen tálaljuk.

VAJAS PARADICSOM PANÍR BÁDZSI

1/2 kg paradicsom
2 szegfűszeg
1/2 csésze vaj
3 teáskanál cukor

1 mokkáskanál vöröscsili por (őrölt erős paprika)
néhány korianderlevél
25 dkg panír (házi sajt)
1 teáskanál friss őrölt gyömbér (1 mokkáskanál reszelt gyömbér)

Főzzük az összevágott paradicsomot a szegfűszeggel puhára. Paszirozzuk át egy szűrőn. Keverjük össze a paradicsom pépet cukorral, sóval, vöröscsili porral, őrölt gyömbérrel. Főzzük 5 percig, tegyük bele a vastagra vágott panírszeleteket, korianderleveleket és főzzük tovább, míg egy kicsit besűrűsödik. Adjuk hozzá a vajat. Melegen tálaljuk vacsorára vagy ebédre.

MUNG BAB KOFTA BÁDZSI

kofta

1 csésze mung bab
1 nagy hagyma finomra vágva
5-6 gerezd péppé zúzott fokhagyma
3 szelet kenyér vízben áztatva
1 teáskanál csili-gyömbér paszta
1 teáskanál kurkuma por

ghí (vaj) a sütéshez

szaft

1/2 csésze ghí vagy vaj
2 nagy hagyma szeletekre vágva
3-4 gerezd fokhagyma péppé zúzva
1/2 kg paradicsomból sűritmény
1/2 csésze összevágott koriander levél
1 teáskanál vörös csili por
1 evőkanál zöld csili-gyömbér paszta
1 mokkáskanál garam maszala

Áztassuk be a mung babot egy órára, főzzük puhára de maradjanak épségben a szemek. Keverjük össze a leszürt babot, a hagymával, a fokhagymával, a beáztatott kenyérrel, a csili-gyömbér pasztával, a kurkumával és a sóval. Készítsünk a masszából citrom nagyságú golyókat. Süssük meg ezeket ghíben aranybarnára.

A szafhoz süssük meg a hagymát egy 1/2 csésze ghíben aranybarnára. Adjuk hozzá a péppé zúzott fokhagymát és erős tűzőn süssük rövid ideig. Keverjük össze egy pohár vízzel a sűritett paradicsomot, a korianderleveleket, a csili port, a csili-gyömbér pasztát és a garam maszalát. Kis tűzőn főuzzük kb. 10 percig. Tegyük a szaftba a koftákat és melegen adjuk asztalra.

 

 

Boldog névnapot!

-

A külvilág mindig lerendezi saját magát (nélkülem is).

Lábam a földön, fejem az égben, szívem középen.
Hídként hajlok szellem és anyag között.
Vándor, kelj át rajtam bátran,
Ne félj a szakadék fölött!

"Levelek sosem
hullanak hiába - minden
csupa harangszó
Chori
"

"minden akciót azonos értékú
ellenreakció követ
Newton"

"az vagy amit gondolsz, és azzá lettél, amit gondoltál
Buddha"

 Ti küldtétek:

"Amikor félsz, gondold azt,
hogy mások is félnek.
Sőt, vedd magadra az
ő félelmüket is.
Még ha a szenvedésed fokozódik
is azáltal, hogy a terheidet
növelted, meglátod, a félelmed
mégis csökkenni fog."

- Őszentsége a Dalai Láma

 

Mosolyország:

 

 

 

 "Akármilyen közel áll hozzánk valaki, akármennyire féltjük és szeretjük, nem élhetünk, nem dönthetünk helyette. Ezzel elvennénk tőle a saját tévedései tapasztalatait, pedig nékülözhetetlenül szüksége van rá.

Ha kérdezi, elmondhatjuk véleményünket, tanácsunkat, de nem erőszakolhatjuk rá. "Jóslatainkkal" nem ijesztgethetjük cselekedetei szerencsétlen következményeit illetően, mert legjobb szándékú szavaink is könnyen válhatnak rossz szuggesztiókká a befolyásolható karaktereknél, akik teljesítik mindazt, amit beléjük vetítettünk.

Szepes Mária"

 

milyen napon születtem
"Naptár"

Tudni akarod melyik napon születtél?
Válaszd ki az évet, hónapot és a napot:

Év: . Hónap: Nap:

A hét megfelelő napja:





 
Szótár

ANGOL SZÓTÁR - hanggal

ANGOL ONLINE SZÖVEGFORDÍTÓ

SPANYOL SZÓTÁR

SPANYOL SZÓTÁR - hanggal

OLASZ SZÓTÁR

OLASZ SZÓTÁR - hanggal

FRANCIA SZÓTÁR

NÉMET SZÓTÁR - hanggal

ROMÁN SZÓTÁR

SZLOVÁK SZÓTÁR

OROSZ SZÓTÁR - hanggal

SZERB SZÓTÁR

HORVÁT miniszótár

 
Vajon összeilletek? (számmisztika)

+ =

______________

Kalkulátor:
°Celsius
°Fahrenheit
Kelvin

__

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak