»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
162
Következő oldal
 
44.
2003.07.08 18:02
ha viszont csak a gportalon akarjatok,hogy olvashato legyen az uzenet,akkor jo lenne,ha nem csak a top portalok lennenek egy kattintassal elerhetok,hanem mondjuk a toppok utan lenne meg egy tovabbi portalok felirat,amire kattintva uj oldalon(akar kategorizalva..)megjelennenek a tobbi portalok is..Igy megint csak egyszeruen eljuthatna a latogato,barmelyik portalra!:) udv:barabera
 
43.
2003.07.08 17:54
Sziasztok! Ugy gondoltam,hogy barki,aki valaha a g-portalon belul,barmely portalon regisztralt,az a sajat jelszavaval hozza ferhesen a sajat uzeno tablajahoz...azert a sajat jelszavaval,mert szerintem mas is ugy van vele,hogy allando jelszava van,mert en pl,ezt hasznalom 99 %-ban:D A bejelentkezes utan,irna ki,hogy ha van uj uzenete... valami olyanra gondoltam,mint amilyen a bejelentkezes,vagy akar annak bovitesekent -bejelentkezes

-Udvozlom xy!

-Onnek 20 uzenete van

-2 uj uzenete erkezett

uzenet olvasasa

amikor az utolsora kattintasz,akkor nyilik meg az ablak,es olvashatod az uzenetet. Az ablakban legalabb 2 lehetoseg:valasz,es torles.Ja es bersze az ablak bezarasa.. persze mint tudjatok en amator vagyok,fogalmam sincs,hogy megoldhato -e,es ha igen ,mikent..De remelem azert sikerult erthetoen megfogalmazni!

 
42.
2003.07.07 10:29

Szia, Barbi! Nem rossz ötlet, hasonlón mi is gondolkoztunk, főleg az új üzik érkezéséről szóló értesítőn.

Az itt a kérdés, hogy hova kellene tenni szerinted ezt a dolgot? A G-Portálon gondolod? Mert talán itt lenne a legjobb helye. Amikor bejelentkezel, kiírná a bejelentkező modulba azt is, hogy van-e új személyes üzeneted.

Gondolkodjunk még egy kicsit ezen, jó? Kik legyenek a tagjai, melyik loginükkel (a g-portálossal vagy a saját portrál-jelszóval, hiszen van olyan is, aki csak mondjuk a Te portálodon regisztrált, itt nem), mindenki láthassa ezeket, vagy csak a tagok, stb-stb. Ha végiggondoltad, írd le ide, aztán egyeztetünk másokkal is. Ha kialakul az egységes vélemény, meg is csináljuk a modult. Persze SieGe még majd megnézi a dolgot biztonságtechnikai és megvalósíthatósági szempontból is.

Attila

 
41.
2003.07.05 18:13
Sziasztok!jo lenne egy olyan uzeno ablak is,amiben a mar regisztralt tagok(portaltol fuggetlenul)uzenetet tudnanak irni es kuldeni egymasnak,privatban,ami szinten a regisztraciokor hasznalt jelszoval nyilna.. (olyan mint amikor a nevre kattintok,csak uzeno ablak..) (meg valami olyasmi melle,ami jelzi,hogy van uj uzeneted)
 
40.
2003.07.01 22:22
Újra csak köszönöm a hozzászólásokat, jelzéseket a portállal kapcsolatban.

A felület beállításához rengeteg ötletünk, elképzelésünk van. Többféle bőrt is szeretnénk majd a nyilvánosság elé tárni, de először a hibátlan funkiconális működést akarjuk elérni. Aztán jöhet a hab (vagy inkább a bőr) a tortára :)

 
39.
2003.07.01 22:13

Sziasztok!

Dicsérni szeretnék! Nagyon örülök, hogy rátok találtam, nagyon tetszik minden, eddig még nem találtam hibát, még csak most próbálkozom, de nagyon klassz ez az oldal az olyan kezdőknek mint amilyen én vagyok.

Köszönöm!

 
38.
2003.07.01 09:38

Helló Mindenkinek!

Előre is bocs a nickemért,de ez a felhasz.név:)Szóval,most ismerkedem a dologgal ezért egy laikus szól hozzátok:)
Nos beállítottam az üveg stílust tetszik is de jó lenne ha lehetne a színeket variálni, mert nekem túl világos az oldal.Nem tudom,ez lehetséges e?
A másik,hogy (lehet,tévedek)de a modulok fejlécei  úgy gondolom gif képek.Jó lenne ha ezt is lehetne variálni :) Vagy jó lenne ha lehetne saját stilust beküldeni :)Persze a köz javára.
Jó lenne ha valaki kiértékelné a mondandómat,és válaszolna:))
Előre is köszönöm a válaszokat.

 
37.
2003.06.27 21:45

Szia, Saca!
Természetesen nem zavarsz, kellenek az ötletek - főleg, ha jók.

Már dolgozunk a dolgon, mert olyan igény is volt, hogy küldjön emilt a rendszer, ha új hozzászólás van. Erről is lehet szó, de lehet, hogy ez már nem fér bele a teljes ingyenességbe.
Amit Te említettél, az simán megoldható, csak nem gondoltuk, hogy igénylitek. Meglesz!

 
36.
2003.06.27 12:36
Hi! Remélem nem zavarok senkit az ötleteimmel. Volna 1 apró észrevételem. Jó lenne a vendégkönyvbe,vagy a fórumon ha van új hozzászólás akkor jelezné mikor belépek az odalra. Saca!
 
35.
2003.06.24 19:34
Szerintem néha jólenne ha kilehetne kapcsolni a modulok feliratát,hogy ne látszon a kész lapon.Néha nagyon zavaró.Saca!
 
Elöző oldal
...
162
Következő oldal