»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
159
...
Következő oldal
 
74.
2003.11.07 17:55
Lehetne tömegesen képet feltölteni. kicsit fárasztó egyesével feltölteni kb 500képet. vagy ftp-vel...
 
73.
2003.10.11 15:36

Hello. Nekem is lenne pár ötletem a gportalhoz.

Rengeteg stílusa van a gportalnak, viszont szeretném ha lenne olyan, ami hasonlít a MAX-ra, csak a háttér színtiszta fekete. Olyan kéne nekem;)

És a WebMail csuuuuucs! Már régebben gondolkoztam, hogy mér nincs ingyen mail a portálokon.

Aztán sok honlapon van bannercsere. Lehetne egy külön szervert(vagy minek mondják)csinálni, és arra feltenni a bannereket.  Természetesen bannerkészitő progikkal együtt;)

Nem biztos, hogy minden megvalosithato, de örülnék ezeknek és biztos mások is. Gabe

//gportal.hu/slipknot

 
72.
2003.10.11 13:45

Figyelj! Az igaz, hogy Ricsmo összehord hetet-havat az internetről, de ez legyen az ő baja. Ha lehet, akkor ne itt, ezen a fórumon csatározzatok vele. Erre nagyon alkalmas az antiricsmo portál is.

Egyébként meg jobban szeretnénk, ha mindenki békében lenne...

Admin

 
71.
2003.10.09 17:42

üdv!epp keresem az újabb zagyvaságaimhoz a kiváltképp okos és jo szep ronda,erhetetlen ötleteimet.most majd arrol fogok irni,hogy tudsz a netre csatlakozni szamitogep nelkul egy tévétávirányítóval.nyomd meg a powert és írd be,hogy:hüje vagyok.ricsmo vagyok...

 

Ricsmo

 

ui.:es ne adjatok meg az ípéé címeteket senkinek(még a haverodnak se),mert akkor nagyon nagyon veszélyes lesz a bajbajutás és feltorik a bajt a gépeden.

 
70.
2003.09.28 12:34
Köszi a választ
 
69.
2003.09.25 08:46

Helló!

Az alábbi levelet reggel küldtem el a webmesternek. Előbb kellet volna bejönnöm ide:

Helló!

Igazán nem tudom kihez kell fordulnom, gondolom a fejlesztőkhöz, de erről a címről biztos eljut hozzájuk ez a levél!
Néhány dolog a portállal kapcsolatban:
  • Nem lehetne-e azt megoldani, hogy új modulokat pld.: hírek/cikkek, ne csak a menübe lehessen felvenni, hanem egy általam létrehozott link boxba? Így sokkal szebben lehetne témánként elkülöníteni a kínálatot. A képtárakkal ugyanez a helyzet.
  • Az sem lenne rossz, ha különböző stílusokat lehetne keverni. Egy kiválasztott stílushoz, egy másik stílus boxait használni.
  • El lehetne érni még azt, hogy a boxok fejlécének a színét megváltoztassuk, vagy, hogy saját háttérképet tegyünk a fejléc helyére.
Egyébként nagyon tetszik a portálotok. Én biztos, hogy használni fogom. Harmadik napja szerkesztgetem, amikor időm van rá. A kérdéseim is ezért kerültek elő. Ugyanis nagyon tetszik nekem a 3D BLUE, de a szolid dobozaiban legjobbak a linkek, és ezt kellene valahogyan ötvöznöm.
Nézzetek be hozzám: http://web.axelero.hu/spechl Innen nyílik a portál!
További sikeres munkát kívánok!
Üdvözlettel!
Spc777
 
2003.09.22 10:02
Oké köszi, örülök! Tényleg naponta ide jövök, a nem speckó kérdésekre válaszolok szívesen.
 
67.
2003.09.22 00:17

Szia, Zsémbes!

Igazad van, mert csak maga a feliratkozó tudja törölni magát, a portáltulaj nem. Intézkedünk... Ellenőrizd, hogy végre is hajtsuk, please.

Attila

 
66.
2003.09.22 00:15

1. A download megoldása nem technikai, hanem jogi problémák miatt késlekedik. Már megtaláltuk a megoldást, hamarosan közétesszük, vitára bocsátjuk.

2. A G-Portál azon része, amit most is használtok, nem lesz fizetős, marad az ingyenesség. Viszont lesznek fizetős modulok. És persze már most is van teljesen testre szabott portál-lehetőség, amelyet speciális igények alapján, a szerződött ügyfeleink számára készítünk.

Kiemelt béta teszter: Hmm. Bocsi, ezt valóban kicsit ködbe burkoltuk. Nyugodtan kérdezzetek rá, rajta vagyunk, hogy pontosítsuk a dolgot.

3. Zsémbecske drága naponta többször is megjelenik szerintem a fórumon. Mi is naponta egyszer minimum megnézzük. Egyébként a fórumban az a szép, ha egymásnak válaszoltok, már ami nem spéci nekünk szegezett kérdés.

Örülünk, ha tetszik a G-Portál, folyt. köv.

Ja, és nem untattál: Admin

 
2003.09.20 04:01
névtelen

Sziasztok Fejlesztők!

Jó lenne, ha a hírlevélre feliratkozók között törölni lehetne!

/De lehet, hogy a hírlevél modult nem sokan használjuk, így ez az óhaj csak sóhaj marad/

 

 
Elöző oldal
...
159
...
Következő oldal