»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
161
Következő oldal
 
54.
2003.08.29 13:32

Szevasztok!

 

Szerintem is jóó ötlet lenne a chatbe illeszthető kis gif.

Flash menüt mikor lehet majd készíteni,feltölteni?

 

Köszi

 
53.
2003.08.29 08:42

Ezt már szeretem! Segítsetek egymásnak is, hiszen erre is jó lenne a fórum.

Akkor Zsémbecskét ki is nevezzük flash-felelősnek! :-)

A flash-eket fel lehet majd tölteni, mit képet. De nem ilyen egyszerű, mert szükség van a paraméterezésre is. Ha ezt a paraméterezést html-ben megcsinálja valaki, és hivatkozást illeszt be a feltöltött swf-re, akkor működhet, már most is.

Erre még visszatérünk, ok?

Admin

 
2003.08.28 15:19
névtelen

BARBI!

SZERINTEM SMILIE-k is lesznek nem sokára.De tényleg jó lenne.

SACA!

Ide szerintem nem lehet flasht feltölteni, hiszen az swf. file-t nem tudod hova tölteni, az pedig kell mindenképp.

Bocsi, hogy beleszóltam, csak egy lamer felhasználó vagyok

 
51.
2003.08.27 20:13

a chatet kicsit csinositani lehetne chat jelekkel..

Sokan kedvelik ezeket a figurakat(ilyenek nalam is talalhatok)szivesen hasznaljak hangulat kifejezesre..Jo lenne valahogy ugy beepiteni a modulban,hogy alul legyenek,es egy klikkel be lehessen tenni oket hozza szolasnak.Akar ugy is,hogy amint raklikkelsz,egybol elmenjen,mint uzenet..ha kell szivesen osszeszedek meg parat az oldalamra,es onnan vihetitek..:)

 
50.
2003.08.23 22:39

arra gondoltam,hogy a chat lehene egy uj modul,es a portal tulajdonosa ha akarja beteszi,ha nem,nem...Mint a szamlalo is..

Ami azt illeti,igazatok van abban is,hogy akkor mit adjatok el mint fizetos szolgaltatast,ha mindent ide tesztek ingyen...:)

talan nem artana errol egy reszletes tajekoztato sem,mely szolgaltatasok ingyenesek,melyek a fizetosek,mi mennyibe kerul,mikent lehet kerni,stb..egy oldal ami csak ezzel foglalkozik,hisz mar nincs messze szeptember,s ha jol emlekszem akkora terveztetek a melyviozbe dobasat..gondolom rajtam kivul meg sokan vannak akik nem igazan vannak tisztaban ezekkel a dolgokkal,hisz az hogy ttudunk valamit kezdeni az alltalatok kapott dolgokkal,az csak azert van mert jol kezelheto es egyszeru..

Koszi:bb

 
49.
2003.08.20 21:31
Hi!
Hogyan lehet az oldalakhoz flash elemeket feltölteni,mivel nekem nemnagyon akart működni miután kiléptem a szerkesztőből.Pedig ott még tökéletesen működött.
Saca'
 
48.
2003.08.20 21:22

Hi!
Úgylátam sokakna baja van azzal,hogy ha a szerkesztőben 1 linket ad a képhez(banerhez) akkor nem tudja megcsinálni,hogy az külön ablakban nyíljon meg.Jó lenne a szerkesztőbe ezt is beépíteni ezt a lehetőséget is mint a linkkezelésnél is van.

Saca! 

 
47.
2003.08.18 19:41

Áttekinthető az, csak hiányzik belőle egy számodra fontos elem. Megjegyzem, nekem is. Voltak fontosabb dolgok, amelyek beelőztek, meg van egy másik gond is. Nevezetesen az, hogy félünk, átesünk a ló túlsó oldalára, és egy teljesen komplett rendszert fogunk adni ingyenesen. Az meg nem a mi útunk, hogy az ingyen bevezetett dolgokat ugyanazon emberkéknek egyszercsak pénzért adjuk. Szóval, hol a határ?

De meglesz a betekintő modul! Lehet, hogy a bejelentkezést tupírozzuk fel egy kicsit, vagy talán a számlálót, meglátjuk.

Admin

 
46.
2003.08.14 11:22

A fórum modul a jelenlegi állapotában nekem kicsit áttekinthetetlennek tűnik. A finomhangolásakor lehetne valami olyasmit csinálni, hogy látsszon,ha új hozzászólás érkezik? Most egy kicsit bonyolult: ha valakit érdekel, történt-e valami a fórumban, akkorvégig kell nézegetnie az összes fórumot, azon belül az összes fórumtémát, ha nem jegyezte meg, hogy hány darab hozzászólás volt akkor, amikor utoljára odalátogatott.

Gondolom, az már nagyon bonyolult dolog lenne, ha lenne modul a legutoljára módosult fórumok megjelenítésére (a hírek modul mintájára)... De ha ez nem is megy, amit fentebb írtam, talán megcsinálható. :)

m

 
2003.07.13 22:06

Sziasztok!

Én még új emberke vagyok itt....      Van olyan, hogy lehet látni a másik bejelenkezett felhasználót, aki pont akkor van fennt a neten, mint én?

Mert eddig nem láttam....

és van olyan szavazógép ami számolja a szavazatokat,ha feltennénk valami szavazásra méltót,és azt ábrázolná ( a szavazatok állását...)

Jó éjt mindenkinek!

remélem nem hülyeséget mondtam...

ÜDV!Milán

 
Elöző oldal
...
161
Következő oldal