lotttika1718: Kíváncsi lennék, hol olvastad ezt a "nyali dumát"? Mert akkor lehet, hogy kiderülne, valóságalapja is volt a bejegyzésnek. Ha meg úgy gondolod, hogy bunkók vagyunk, akkor nem szerintem ne is foglalkozz velünk. Ilyen "naon" bunkókkal...
Halliwells: Az Internet Optimizer...blabla az egy jól fejlett spyware a gépeden, amit nem ártana leirtani onnan. Melegen ajánlom az ingyenes AdAware program használatát, amely többekk közt INNEN is letölthető. Eltart egy darabig, amíg átnézi a gépet, de aztán nyugodtan be lehet jelölni mindent, amit talál, hogy töröje csak. És ezt időnként nem árt ismételni. (A G-Portálhoz ennek semmi köze, de persze nem is gondoltad azt, igaz?)
Ami a linket illeti, amit beillesztettél: Nem jelent meg, mert elfelejtetted a "" jeleket kitenni a link elejére és végére. Én belejavítottam az alábbi bejegyzésedbe, és nahát...
Halliwells: Elég nehéz megállapítanunk, mi van a portáloddal, ha nem közlöd velünk, melyik az :-) Most nem állunk neki kinyomozni. Egyébként ha bejelölted, hogy legyen publikus, akkor benne kell lennie a listában. Csak hát nem az első 5-ben. Ahhoz sok-sok látogatónak meg kell nézni a lapodat, hiszen a Portállistában a látogatottság szerint vannak sorba rendezve a portálok. Kattints a Tovább gombra, és keresd meg a portálod a sorban.