»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
432
...
Következő oldal
 
73.
2005.02.05 18:43
Üdv, azt szeretném kérdezni,hogy hol találok olyan weblapot ahonnan a/ chat irásnál használatos,melynek jelentésük van, nevetés,stb,irásjelek, vagy hangulati jelek/ letőlthetőek,ill,kinyomtathatóak, legalább addig még meg nem tanulom.A segitséget előre is kőszőnőm! Laci
 
2005.02.05 18:32
Najó...Láttam,h egy oldalon a gportal írt a vendégkönyvbe,h milyen jó lett a honlap és mennyi rajta a haladás stb...Szal ilyen nyali duma...AZ enyémbe,és sok emberébe viszont nem írt a gportál ilyeneket...Nem kivételezés ez kicsit???vagy ez vmelyik barát honlapja v mi??Sztem ez naon bunkóság...
 
2005.02.05 18:22

Kösz a segítséget haladó! Már megoldottam egyedül.

Újabb két kérdés: miért van az, hogy a belinkelt oldalakat, ha rákattintok ez jön ki: Internet Optimizer...blablabla...

És miért van az, hogy az origo fórumban még jó volt a link, másolás/beillesztéses módszerrel más lap vendégkönyvében pedig már nem jó, mert kiírja az egész sort, és nem lehet rákattintani?

most kipróbálom itt is:Bűbályos lap

 
70.
2005.02.05 17:43

Segítsééééég!!!! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a lapom, amit már több mint egy hete csináltam, miért nincs benne a portállistában? Megadtam a kategóriát és azt is, hogy lehet publikus oldal. Miért nincs ott akkor????????

 
69.
2005.02.05 13:40

illetve egy két adat csorfc(bár már ez is elavúlt--ez kb.másfél hónappal ezelötti adat)
Ez nem neked lett címezve,nehogy félreérsd!
OK?

Szacsi: De jó, hogy jöttél fikázni! Úgy hiányzott már!

1. Sosem mondtuk, hogy 2003. szeptemberben tuttira elindul az 1.0 és a reklámkampány. Aki kérdezősködött, annak elmondtuk az elképzeléseinket, és ha visszaolvasol, meg is találod, hogy feltételes módban beszéltünk az egészről.

2. A felhasználók kicsit átírták az elképzelt forgatókönyvet. Ugyanis minden reklámkampány nélkül olyan ütemben növekedett a felhasználók száma, amivel éppenhogy lépést tudtunk tartani. Ne feledd, hogy 2003. szeptemberében napi 4-5 ezer oldalletöltés volt csak. Az utóbbi két hétben 500 ezer oldalletöltés felett voltunk minden nap, nem ritka a csaknem 600 ezer oldalletöltés sem. Az akkori párszáz regisztrált felhasználó helyett a múlt héten léptük túl a 200 ezer regisztrált felhasználói létszámot. Úgy, hogy az inaktív regisztrációkat töröljük időközben.

3. Fikázni könnyű, tudod! Kíváncsi lennék, hogy szerinted ez a forgalomnövekedés feldolgozható lenne-e a háttérben folyó hardware és software fejlesztés nélkül? Néhány adat hozzáértőknek (biztos te is az vagy): Az adatbázis-szerverünk csúcsidőben 1600 lekérést szolgál ki másodpercenként. A rendelkezésre állási időnk jóval 99.9 % felett volt az elmúlt évben, a hardware-cseréket is beleszámítva. Szóval, ez is fejlesztés, csak nem vagyunk pofátlanok, hogy minden alkalommal léptessünk a verziószámon. Csak akkor tesszük ezt, ha a userek által is érzékelhető, látható változás történik.
Nem áll a fejlesztés, csak más az iránya, mint amit akkor láthattunk.

Csak hogy tudd, még mindig totál ingyenes az egész buli, és gyakorlatilag a GEDEON és a G-Host finanszírozza az egész fejlesztést. Bevételeink csak csökkentik a kiadásainkat, a teljes fedezésig, esetleg haszonig nem jutott el a reklámbevétel. Merthogy nincs rá pénz, s így elég ember, hogy üzletet szerezzen, a hirdetők meg nem kajálják az ingyenes webszolgáltatók reklámhelyeit. No és a userektől sem húzunk sápot, ahogy sok más szolgáltató teszi egy idő után.
Végül pedig, kíváncsi lennék, mit takar nálad a no comment?

Egyébként a bejegyzésedre én is csak ezt tudom mondani: no comment! A tartalma magáért beszél...

Azért BÚÉK! - Admin -

 
68.
2005.02.05 13:35

Halliwells

Érdekesen kérsz tanácsot,mikor még a honlapod címét sem írod ide.
Hogy lehet valakinek úgy segíteni,ha csak ennyit ír?
Segítsetek.

na mindegy(az a minimum,hogy a személyi adataidnál add meg a honlapod címét--ott van oldalt a bejelntkezésnél--és akkor ha netán nem írod ide a fórumba a honlapod elérhetőségét,akkor csak a nevedre klikkelnek,és meglátják a személyes adataidat)

csorfc.
Ez való igaz,előszokott ilyen fórdúlni,de hát csúcsforgalom van,megérthető.
Én ez ellen már régóta úgy védekezek,hogy mikor megirom a hozzászólást,a szöveget kijelölöm-másolás.
És ha netán rámdobja a lap nem jeleníthető meg,akkor visszalapozok,és már csak a beillsztés marad hátra.
Másodszor már sikerűlni szokott.
De ez tényleg csak a csúcsidőben van így.
Kb.másodpecenként 1-2000 számítógép hívja meg a gportál oldalait,és mivel ez egy rendszer,így ilyenkor előfórdúl egy kis torlódás.
Bizonyára dolgoznak a problémán,de a megnövekedett forgalom után,nehéz utánnamenni.
De hidd el,biztos mególdják.
Időt kell hagyni a webmestereknek is.

 
2005.02.05 12:36

Valaki seggítsen4

Kétségbe vagyok esve! tegnap csináltam egy portált, tök sokat dolgoztam vele, és rá akarok menni és csak a fejléc van meg! Most mit csináljak?

 
66.
2005.02.05 12:33

Barátaim!

Elnézést kérek, ha megbántottam valakit, csak kicsit felhúztam magam.

Több problémám is van.

  1. A gond valószínűleg nem nálam van, mivel 5-6 helyen próbálkoztam IE 6.0-val, de a g-portal elég gyakran borzasztó lassan tölt be. Tudom hogy ingyenes, csak érdeklődtem volna, hogy ezen nem lehetne -e változtatni. Ez esetben igen valószínű, hogy nem a böngészőm a rossz.
  2. A servicebar általában hibásan tölt be. Ezt a bejegyzést is kétszer kellett megírnom. Lehet hogy ezért-én nem értek hozzá- szekesztés után, mikor ok-zok, kiirja, hogy a lap nem jeleníthető meg. Nem csak nálam! És kellemetlen fél óra szerk. után hogy nem jeleníthető meg a lap...

Mégeygszer elnézést kérek, ha megbántottam volna valakit, csak eért zaklattalak.

 
65.
2005.02.05 03:33
lacrimosa: Igen, etikus, mivel 3 bejegyzést is ejtettél, és hiszti volt az egész, egyszerűen tájékozatlan voltál. Azonkívül e-mailben segített neked a webmester. Semmi tanulságos, a többieknek fontos dolog nem volt a bejegyzésedben. Ha ragaszkodsz hozzá, és akarsz égni, bemásolhatjuk a kitörölt mondatokat...no meg a megoldást is :-)

csorfc: A te panaszod mi volt? Nem emlékszik egyikünk sem, hogy törölte volna. Egyébként egy csomó "panasznál" kiderül, hogy igen, a böngészővel van gond, mert összeszedett valamit a netről. Ha nem bízol a hozzáértésünkben, vagy nem tetszik az, ahogy (tök ingyen) a rendelkezésedre állunk, akkor nyugodtan építkezz máshol. Ne hagyd, hogy mi ilyen "csúnyán" bánjunk veled! Kérd ki magadnak! Úgy is kell!

 
64.
2005.02.04 12:59
De kedvesek itt valakik! Nekem is kitörölték a panszomat! Három napja írtam! Milyen érdekes! Biztos rossz a böngészőm!
 
Elöző oldal
...
432
...
Következő oldal