»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
435
Következő oldal
 
43.
2005.01.16 20:34
valaki ! akárki ! Segítsen !!!! az oldalamon a www.olsenssss.gportal.hu -n eléggé rossz dolgot írtak , azaz , hogy szólna a wembesternek , hogy ... gondolom, hogy törölje ki az oldalam ! Légyszi ne tegyétek ! Valamiért pikkel rám egy gyerek ! azt mondta , hogyha 24 órán belül nem szedem le a jobbklikktiltot , akkor szól nektek !!!!! Szal ne töröljétek az oldalam ! És nagyon azért nem tok semmit csináni , mert még csak 11 vagyok !! Szal szóltam !
 
42.
2005.01.16 18:31
SEGÍTSÉÉÉG! semelyik portálra nem tudokrálépni! SEGÍÍÍÍÍTTTSSÉÉÉÉÉG! valaki segítsen kérem!!!
 
2005.01.16 14:41

Sziasztok!

Antológia kösz a segítséget, itt és a többi topicban is! :)

Jean ez úgy van, ahogy Antológia írja. Ez így van az ősidőktől, és nem lehet rajta változtatni. A web editort csak Expoler alatt fogod látni minden funkciójával együtt.

 
40.
2005.01.16 13:33

Jean-Claude: részlet a GY.I.K-ből....:

Ez a szövegszerkesztő csak az Internet Explorer 5.5 vagy annál magasabb verziószámú kiadásaival működik együtt (MoZilla, Opera, egyebekkel egyáltalán nem).

... és ez így van a G-Portál létrejötte óta. Ha eddig nem történt változás ezügyben, az valszeg azért van, mert a stáb fontosabb modulok fejlesztésével foglalkozott, így aligha fog egyik napról a másikra működni Opera alatt.  Ha visszaolvasol a Portálépítés témakörben, akkor megtudod, hogy a nem megfelelő böngészőkkel hogyan lehet a g-portálon boldogulni, plusz pár ehhez kapcsolódó hasznos linket is.

 
2005.01.16 10:12
Üdv! Nekem Operám van, mert az explorer meghalt.. -.- Firefoxom is van, de mindkettőnek az a baj, hogy nemtok fórumban színt, meg ezeket beállítani... engem főleg az zavar, hogy nem tudok beállítani linkeket :P Pedig nem ártana.. Ezért szeretném kérni a Gportal team-t, hogy állítsák be ezt... Köszi: Jean-Claude
 
38.
2005.01.15 17:29

fenyes**2:  A G-Portál alapvető célja, hogy egyszerűen, webes felületen keresztül, programozói tudás nélkül is, bárki készíthessen magának weboldalt, vagy akár egy tartalommal bőven megtöltött, rendszeresen frissített portált is. Eközben a tárhellyel és a közzététellel sem kell bajlódnia, hiszen a portálja - létrehozásának pillanatától - bárki számára elérhető, ehhez nem kell teljesen elkészülnie az oldalnak, a tartalmat folyamatosan lehet feltölteni, módosítani. A tartalom és a képek számára 40 MB tárhely áll rendelkezésre, mely igény esetén bővíthető.-----Ez a G-Portal főoldalának az első néhány sora!  Ajánlom még figyelmedbe a GY.I.K---Mennyi lehet a weblapomon feltöltött képek összmérete?
Ha ez kevés, akkor jobb oldalt fenn,  a Több tárhely + reklámmentesség! 
menüpontban találsz bővítési lehetőséget!

Alan Dante:  GY.I.K----Hogyan tudnék fájlt feltölteni/letölteni a portálomra/ról?

Mellesleg ez tényleg a panaszkönyv...

 
37.
2005.01.15 10:50

Panasszal szeretnék éni: a //gportal.hu/portal/porke/  üzemeltetője, vagy tulajdonosa ellen. Az oldalára feltett rólam egy képet, amelyet én nem engedélyeztem és azt egy a valóságot nem fedő és sértő felirattal látta el.  az elérési útvonala ennek a kpnek: //gportal.hu/portal/porke/image/gallery/Panna.JPG

kérem töröljék ezt az adatvédelmi jogaim tekintetbevételével. Köszönöm:(

 
36.
2005.01.15 09:36
Ez szerintem azért van, mert a portalod.gportal.hu csak aldomain, így ha rákeresnek, akkor a G-portál saját domainje ''ugrik be'', nem? Ha Neked ez így nem jó, akkor igényelhetsz magadnak saját domaint, bővebben ITT olvashatsz róla.
 
35.
2005.01.15 09:08

HI!

Nekem nagyon nem tetszik, hogy ha egy keresooldalon rakeresnek az oldaladra akkor a gportal portallistajara dob. 

 
34.
2005.01.15 00:18
(click ide)
 
Elöző oldal
...
435
Következő oldal