»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
430
...
Következő oldal
 
2005.02.09 17:39

Sziasztok!

Van egy kis gondom ami nem is annyira kicsi.nem tudok belépni az oldalamhoz hogy meg tudjam szerkeszteni.Beírtam hogy: www.gportal.hu/teoldalad(ide az én címem írtam) és azt írja hogy a lap nem jeleníthető meg.Mit csináljak?Légyszi segítsetek!Kössz!

 
2005.02.09 00:42

Sziasztok!!

- Mindenkit óvnék attól, hogy az oldal forrásának valamely részét  kimásolva akarjon modulokat áthelyezni, semmi értelme. Ez egy php. alapú rendszer, nem html..és folytathatnám,... Szóval a lényeg, hogy ne! :)

- A számlálómodul működése, pedig klasszul benne van a súgóban.

[x] Webhosting
[
x] Őrangyalok
[
x] G-Portál Tutorial

 
91.
2005.02.08 21:48

Parancsólj kedves:

4858. libett 2.33

Csináltam egy egyszerű oldalt magamnak, ha gondolod, kukkants be! :)

 

Úgy csináltam,hogy megnéztem a honlapodon,mennyi az átlag látogatotság.
Ezután megnéztem a portálok listáján,hogy a 2.3 napi átlalátogatotság alatt hol vagy található--és lás csodát,ott voltál:DDDDDD
megjegyzés:
ha a portálok listáján a lapot egy kicsikét jobbrahúzod--ott található a portálok átlag látogatotsága--a lista eszerint van csoportosítva.
és nincs mit.
ui.
A gond nem az,hogy ezt nem tudtad,mert ez érthető,senki sem tudással a fejében született,hanem a hozzáállással.
Nem kell mindjárt a leharapnod a fejünket,ha nem pattananunk rögtön.Idő-idő-idő
nem kell sietni(máskülönben meg tényleg nem adtad meg a honlapod címét--nem tudom,fordított esetben,te rám találnál?)
na,de azért nincs harag--remélem
és további kellemes honlapépítést kívánok

 
90.
2005.02.08 19:44

Haladó!

Köszönöm a választ! Lehet hogy hülye vagyok, de azért ennyire mégsem. Gondoltam hogy nem az első 5 között leszek, de azért a 0.00 -ás kategóriában csak benne lehetek, nem? Vagy minuszba is megy a számlálás? :)))) Nem találtam magam, amugy a címem: libett.gportal.hu

 
89.
2005.02.08 18:32

davidlapja.
ez a honlap kifejezetten a gportálos kezdőknek ad tanácsot
http://tutorial.zsembes.hu/

ha megkéred a gazdáját ott a fórumon,biztosra veszem,hogy segít--úgyhogy csak bátran.

 
2005.02.08 16:27

Köszi, nekem is eszembe jutott már a keresős dolog, és nem találtam olyan oldalt, amin rajta lenne ez a naptáras dolog, vagy ehhez hasonló... És a kiléptetős dologért meg bocs, tényleg én voltam figyelmetlen.

 
87.
2005.02.08 16:10
a másik az davidlapja,hogy a súgó nem nekem készűlt--legközelebb ha kérdésed van,ott nézz szét
Mért dob ki a portálom?<--klikk
 
86.
2005.02.08 16:06
davidlapja
Miközben be vagy jelentkezve egy gportálos oldalra,más gportálos oldalra ne látogass,mert kiléptet a rendszer.
ez az egyik,a másik,hogy fél óra inaktivitás után,biztonsági okok miatt úgyszintén kiléptet a rendszer.


az meg,hogy nem értesz a HTML kódokhoz--én ebben nem tudok segíteni.
mondjuk,írd be a keresődbe,hogy HTML,illetve HTML alapfok,meg ehez hasonlókat--és meglátod magad is,többezer oldal foglakozik HTML programozói oktatással.
 
85.
2005.02.08 15:12

Sziasztok! miért nem válaszol senki a fórumba?????? annyira szeretnék segitséget kérni. Én nem mindig tudok (vizsgákra készülök) internet- és gépközelben lenni, ezért lenne jó, ha valaki tudna segiteni. Leirom ide is:

készitettem egy logót, mondjuk (e-mail) hogy szerkessem meg, hogy amikor az egérrel rámegyek, alatta olvasható legyen a megjelenitendő szöveg, jelen esetben az e-mail cim.Köszike: zsinah

 
2005.02.08 00:03

Hát az úgy volt, hogy...

...akartam naptárat tenni az oldalamra, de mivel a hónap,nap felirat más színű volt, mint a menük felirata, arra gondoltam, kiszedem az oldal forráskójából a naptárat, és berakom egy egyszerű modulba úgy, hogy megváltoztatom a felirat színét. De eltolódott az egész oldal, máshová került a reklámcsík, és most nagyon bénán néz ki az egész. Ez mért van, én vagyok béna, vagy a böngészőm :), vagy nem is lehet ilyet csinálni?

A másik kérdésem az, hogy mért léptet ki mindig egy bizonyos(elég rövid) idő után az oldal? Elég zavaró, hogy mindig újra be kell jelentkezni, ha szerkeszteni akarom... (nem tom hogy máshol volt-e már róla szó, csak nem volt kedvem mind a 2000 hozzászólást végigolvasni. feltehetnétek egy keresőt az oldalra, hogy a fórumok közt is lehessen keresni.)

Előre is köszi a választ!

 
Elöző oldal
...
430
...
Következő oldal