Add a Startlaphoz

 

 

.

 

Képeslap küldés

www.123gretings.com

www.e-card.hu 

www.egerszegnet.hu/gcards/ 

http://gondolkodom.hu

http://kepeslap.hu

http://kepeslap.linkcenter.hu

http://kepeslapok.lapozz.hu

http://picpost.hu

http://josda.zsozirisz.hu

www.kepguru.hu


 

 

 

 

 

 

 

Vidám képszerkesztők

 

RECEPTEK online

 

.

 
NEM KELL REGISZTRÁLNOD,SEM BELÉPNED! Igy is működik
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SÜTIK,édességek
[19-1] [Archívum]

2009.12.10. 08:14 Idézet
ecsÉva

BecsÉvi TÚRÓS POGÁCSÁJA

50 dk liszt

25 dkg margarin

25 dkg juhtúró

 2  kávéskanál só

 1 cs. sütőpor

 2 tojás sárgája+ 1 tojás a kenéshez

 3 dkg élesztő

 1 dl tej

 1 ek cukor

 1 kis pohár tejföl

 

Lisztet, sót, sütőport összekeverni átszitálni, a margarint és a juh-túrót elmorzsolni benne.
A langyos tejben a cukorral az élesztőt felfuttatni, bele a lisztbe, a tojás sárgákkal együtt, és a tejföllel összegyúrni.

Az egészet letakarni és 1 órán keresztül pihentetni,  utáha kicsit átgyúrni, 1,5 - 2 cm vastagra nyujtani, kiszaggatni, tetejét sós tojással megkeni, reszelt sajtot, tökmagot, szezámmagot tetszés szerint rátenni, tepsiben még 15 percet pihentetni (nem szabad tul közel rakni egymáshoz).

Én légkeveréses módra állítottam 200 C°-ra kb 12-15 perc. alatt sült meg

(annyi idő alatt, mig a második tepsire való adagot összekészitettem)


2009.12.05. 17:04 Idézet
.

Diétás krémes

Hozzávalók

1 csomag fagyasztott leveles vajastészta
4 tojásfehérje
12 szem mesterséges édesítőtabletta
3 dl tej
1 mokkáskanál zselatinpor
3 dkg főznivaló vaníliás pudingpor
3 dkg finomliszt

      A tésztát szobahőmérsékleten fölengedjük, belisztezett deszkán fél centi vastagságúra nyújtjuk, majd két tepsi nagyságú lapra vágjuk. Villával megszurkáljuk és egymás után, előmelegített sütőben, nagy lánggal (200 °C) 18 percig sütjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Az édesítőt egy kevés tejbe szórjuk, a zselatint hozzáadjuk, fölforraljuk. A maradék tejet a pudingporral meg a liszttel simára keverjük, és az előzőekbe öntjük. Kevergetve sűrűre főzzük, majd a tűzről lehúzva a tojáshabot beleforgatjuk és a tepsiben lévő sült tésztára kenjük. A másik lapot fölszeleteljük, a krém tetejére fektetjük, majd a krémest ezek mentén szeleteljük föl.


2009.12.04. 09:11 Idézet
.

Amerikai palacsinta

 

Hozzávalók:

• 3 nagyobb tojás
• 120 g finomliszt
• 1 púpozott kávéskanál sütőpor
• 1,5 dl tej
• 1 csipet só
• alma, banán, áfonya, juharszirup – ízlés szerint


Elkészítése:

Először is válasszuk szét a tojások fehérjét és sárgáját. A sárgájához adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a tejet, és kevergessük addig, amíg sűrű, sima tésztává nem áll össze.
A tojásfehérjét a sóval verjük kemény habbá, majd egy laza mozdulattal forgassuk bele a tésztába.

Ha felforrósodott a teflon palacsintasütő, öntsünk bele egy adag tésztát, és süssük addig, amíg arany színt nem kap, és nem kezd el szilárdulni. És most jön a java! Az ízesítőket szórjuk a palacsinta még nyers oldalára, majd egy lapáttal fordítsuk át a másik oldalra. Az ízesítő szinte bármi lehet - banán, alma, áfonya, de ha valami sósra vágyunk, akár kukorica vagy bacon szalonna is. Addig süssük, amíg mindkét oldala szép aranyra nem sül.
A végén meglocsolhatjuk juharsziruppal, de kenhetünk egy kis vajat is a tetejére.


2009.12.04. 09:08 Idézet
.

Rozmaringos-diós keksz


Édes kis semmiségek, avagy három borúfelejtő, lélekmelengető finomságApró, sósan édes és édesen sós apróság. Fémdobozba zárva sokáig eláll. Amikor szükség van rá, akkor csak fel kell nyitni ezeknek a dobozoknak a fedelét, és egy jó tea, kakaó vagy kávé mellé elmajszolni ezt a finomságot.

Hozzávalók:

  • 1 bő kk. rozmaring
  • 6 dkg dió
  • 35 dkg finomliszt
  • 22 dkg vaj
  • 10 dkg cukor
  • 2 tojássárgája
  • 1-2 ek. hideg víz

A diót megdarálom, a szárazanyagokat összekeverem, majd a feldarabolt hideg vajjal elmorzsolom. Amikor már homogén morzsám van, akkor hozzáadom a tojások sárgáját és egy kevés vizet, hogy jól gyúrható, de nem ragadós tésztát kapjak.

A tésztát fél órára hűtőbe dugom. A tepsiket kibélelem sütőpapírral, a sütőt pedig 170 fokra előmelegítem.

A tésztát rúddá nyújtom, ujjnyi vastag karikákra metélem. A szeleteket a tenyerem között gömbbé formázom, majd óvatosan összelapítom. Az így keletkezett korongokat a sütőpapíros tepsikre fektetem, a tepsit a sütőbe tolom, és addig sütöm, amíg halványan meg nem színesedik.


2009.12.03. 09:20 Idézet
BecsÉvi

Sajtos-túrós stangli (saját recept)

 

 

20 dkg  süteményliszt

10 dkg  rétesliszt

l0 dkg étk.keményitő

 5 dkg teljes kiőrlésű buzaliszt

25 db sütőmargarin

25 dkg tehéntúró

10 dkg reszelt sajt

1/2 csomag élesztő

1 kis pohár tejföl

2 db tojás +1 a kenéshez

 1 csapott ek. só

 

A száraz anyagokat átszitálni, az élesztőt, és a margarin felét valamint a túrót a lisztkeverékkel összemorzsolni, a 2 tojással és a kis pohár tejföllel összegyúrni.

A margarin másik felét fel kell olvasztani, és a tésztát kb. 30 x 40 cm-re kinyújtani, az olvasztott margarinnal megkenni és jobbról-ballra fentről lefelé-lentről felfelé hajtogatni és 15 percet pihentetni letakarva. Ezt kétszer ismételni.(közben az olvasztott margarin kissé megszilárdul, de jól kenhető igy is)

 Kinyújtani kb 1 cm vastagságúra a tetejét sós felvert tojással megkenni. A felét  reszelt sajttal apró pogácsának a másik felét szezámmaggal meghinteni, kicsit rányomkodni  és kisujnyi csíkokra és kb 8-10 cm hosszu darabokra felvágni. Tepsibe rakni  szép aranysárgára sütni.

gáz sütőben középen  180 fokon (3-as) kb 25 perc

 


2009.12.02. 06:58 Idézet
veacsek

 Tiramisu tojás nélkül

 

Hozzávalók:

1 csomag babapiskóta 1 csésze feketekávé 1 dl cseresznye- vagy meggylikőr 3,5-4 dl tejszín 7 dkg porcukor 2 csomag vaníliás cukor 1 kávéskanál fahéj 3 csomag habkeményítő 25 dkg mascarpone magolt (likőrbe áztatott) meggy kakaópor

Elkészítés

A babapiskótát átitatjuk a kávéval és a likőrrel. A tejszínt elektromos habverővel verjük 1 percig, majd belekeverjük a habkeményítő, a porcukor, a fahéj és a vaníliás cukor keverékét, és az egészet kemény habbá verjük. A mascarponét adjuk hozzá a felvert tejszínhez. 1 réteg babapiskótára kenjük rá a krém felét, tegyük rá a kimagolt meggyet, majd a piskóta másik felét, és a maradék krémet. Tetejét szórjuk meg kakaóporral.

Megjegyzés

Nagyon finom, és mivel nincs benne tojás, nem kell félni a szalmonellától. Babapiskóta helyett kész piskótatortából is meg lehet csinálni, és így szülinapi tortának is kitűnő.

 


2009.11.09. 07:23 Idézet
SunÁgi

Gyümölcsös csillagok:

 

130 g mogyoró
250 g porcukor
1 citrom leve
1 ev. kanál rum

 

120 g ribizli dzsem
120 g reszelt kókusz


Piskóta morzsa szukség szerint.

 

A mogyorót apróra törjük vagy ledaráljuk és összekeverjuk a porcukorral, citromlével és rummal.

A ribizli dzsemböl félre teszünk 2 evőkanálnyit.
A többit hozzákeverjuk a masszához.
A masszát feldolgozzuk, közben szükség szerint sűrítjuk piskóta morzsával.

 

Majd porcukorral beszórt sodrófával 5-6 mm vastagra kigyúrjuk.

Rákenjük a félretett 2 ev. kanál dzemet és rászorjuk a kókuszt.

Másnapig hagyjuk száradni.

 

Másnap csillag formával kivágjuk a csillagokat.

1 tojásfehérjét kikeverünk 100 g porcukorral és 1-1 csillag felét belemártjuk.

Közepét díszíthetjuk cukor gyönggyel.


2008.07.26. 21:45 Idézet
Habos csiga
Kategória: Sütemények, édességek
Hozzávalók: 20 dkg liszt
15 dkg cukor
3 tojássárgája
5 dkg vaj
1,5 dkg élesztő
kicsi tej
Krém:
15 dkg cukor 3 tojásfehérje gőzfelett felverve
Elkészítés: hozzávalókat összegyúrjuk és pihentetjük nagyon vékonyra nyújtjuk a krémet rákenjuk a nyers tésztára.össze tekerjuk és unnyi vastagra szeljuk.Ráültetjuk a tepsire és sütjük

2008.07.23. 07:17 Idézet
Egyszerű túrós süti
Kategória: Sütemények, édességek
Hozzávalók: 50 dkg túró
5 tojás
5 ek. cukor
5 ek. liszt
kevés vaj
Elkészítés: A lisztet, cukrot és a túrót a tojások sárgájával összekeverjük. A tojásfehérjét felverjük és óvatosan a masszához keverjük.
Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, tetejét olvasztott margarinnal meglocsoljuk.
Sütjük.
Elkészítési idő: 60 perc

2008.07.22. 09:12 Idézet

 Bögrés süti

Hozzávalók:
1,5 bögre liszt
1 bögre cukor
1 bögre tej
1 tojás
1 csomag sütőpor
2 citrom héja
1 csomag vaníliáscukor

Elkészítés:
Keverjük el a sütőport a liszttel, majd adjuk hozzá a cukrot, citromhéjat, vaníliás cukrot. A tejet keverjük el a tojással, majd öntsük a lisztes keverékre. Egy kisebb tepsit, vagy gyümölcskenyérformát kenjünk ki, majd öntsük bele a csomómentesre kevert tésztát. Gázsütőben 3-as fokozaton 50-60 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tanácsok:
Az őzgerincformához, gyümölcskenyér formához elegendő 2 dl-es bögrét használni. Amennyiben nagyobb bögrét használsz, adj hozzá még egy tojást! A sütemény receptje csupán alaprecept, tetszés szerint hozzáadhatsztovábbi alapanyagokat (pl. csokidarabkák, aszalt gyümölcsök).


2008.07.15. 07:10 Idézet

Ötperces pogácsa recept

Kategória:
Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
# 3 dl tej
# 10 dkg vaj
# 16 dkg liszt
# 3 db egész tojás
# 12 dkg reszelt sajt (lehet füstölt is)
# 1 kávéskanál só
# 1 csomag sütőpor

Elkészítés:
A 3 dl tejet a vajjal forrásig hevítem, majd beleszórom a sóval, sütőporral elkevert lisztet, és addig főzőm, hogy a kanálról elváljon. Miután kihűlt a masszám, hozzáteszem a tojásokat és a sajtot, majd ezekkel a hozzávalókkal is jó alaposan eldolgozom. A kész pogácsatésztát teáskanállal sütőpapírra kupacolom, a tetejüket megszóróm reszelt sajttal, majd előmelegített sütőben 200 fokon aranybarmára sütöm.

Tanácsok:
A fent leírt mennyiségből úgy 40 darab falatnyi pogácsa lesz.


2008.07.12. 22:36 Idézet
Név: Házi rétes
Kategória: Sütemények, édességek
Hozzávalók: 30 dkg liszt
1 tojás
2 dl tejföl
Elkészítés: Hozzávalókat a gépben jól összedolgozzuk, majd vékonyra kinyújtjuk.

A nyújtott tésztára:
10 dkg olvasztott zsírt és 10 dkg lisztet összekeverünk, és a kinyújtott tésztát mindenhol megkenjük.
Ezt szépen felsodorjuk,1 órát pihentetjük.
Ezután a felsodort tésztát 6 egyenlő részre vágjuk .
Ezeket külön-külön vékonyra kinyújtjuk, és lehet tölteni bármivel.

2008.05.25. 21:14 Idézet

Sajttorta (édesen, angolosan) recept

Kategória:
Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg Hobbits zabpehelykeksz
1 teavaj (10 dkg)
65 dkg Medve natúr tejszines krémsajt
15 dkg cukor
1.5 ek finomliszt
1 cs vaniliás cukor
1 citrom reszelt héja
1 dl tejföl
3 tojás
fél citrom leve

Elkészítés:
Bemelegítem a sütőt 165 fokra (gázon 3-as fokozat). A tésztaréteghez húsklopfolóval egy erős zacskóban összetöröm a kekszet, majd összekeverem az olvadt, langyos vajjal. A vajas kekszmorzsát ezután egyenletes rétegben belenyomkodom egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformába, s ha már meleg a sütő, bedugom 10 percre. Nem kell hogy teljesen átsüljön, elég ha aranybarna lesz. Kézi robotgéppel egy nagy tálban simára dolgozom a tejszínes sajtkrémet a cukorral, liszttel, vanilinnel, citromlével és -héjjal, ill. a tejföllel. Utána a masszához egyenként hozzákeverem a tojásokat is, jól összedolgozom, majd az egészet ráöntöm a kekszmorzsára. A tortát 50 percig sütöm. Ennyi idő után még elég folyékonynak tűnik, de semmiképp sem szabad tovább sütni, ha kihűl megszilárdul. Ha kihűlt egy éjszakára berakom a hűtőbe.

Elkészítési idő: 45 perc


2008.03.08. 09:44 Idézet

Banános-áfonyás muffin

Hozzávalók:

  • 2 dl joghurt
  • 6 dkg liszt
  • 1 dl olaj
  • 30 dkg porcukor
  • 2 tojás
  • 1 tasak sütőpor
  • 1 kg banán
  • 1-2 dkg margarin

Vegyítsd el a lisztet a sütőporral. Add hozzá az olajat, a joghurtot, a porcukrot és a tojásokat, majd fakanál segítségével jól dolgozd össze. Vágd a banánt kis kockákra, és keverd hozzá a masszához. Margarinnal kend ki a muffinformákat, majd töltsd bele a masszát, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten süsd 10-15 percig.

Narancsos-mákos muffin

Hozzávalók:

  • 3 csésze liszt
  • 2 csésze cukor
  • másfél teáskanál sütőpor
  • másfél teáskanál só
  • másfél csésze mák
  • 3 tojás
  • 1 csésze tejföl
  • fél csésze olaj
  • másfél csésze narancslé
  • 2 teáskanál narancsaroma

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, közben béleld ki a muffinformákat papírral. Egy tálban keverd össze a lisztet, a cukrot, a sütőport, a sót és a mákot. Egy másik tálban keverd össze a tojást a tejföllel, az olajjal, a narancslével és az aromával, majd szép lassan keverd össze a két tál tartalmát. Végül halmozd a masszát a formákba, és tedd a sütőbe 25-30 percre.

Banános-mogyorós muffin

Hozzávalók:

  • másfél csésze liszt
  • 2 teáskanál szódabikarbóna
  • kevés szerecsendió
  • 1 csésze passzírozott banán
  • fél csésze cukor
  • negyed csésze barnacukor
  • fél csésze olaj
  • negyed csésze tej
  • 1 nagy tojás
  • 1 csésze aprított, pirított mogyoró

Béleld ki a formákat papírral, és melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Keverd össze a lisztet, a szódabikarbónát, a szerecsendiót és a sót, majd külön keverd össze a banánt a cukorral, az olajjal, a tejjel és a tojással. Végül óvatosan vegyítsd össze a kettőt, majd tedd hozzá a mogyorót. Töltsd meg a formákat, és süsd 20-25 percig.

Almás-túrós muffin

Hozzávalók:

  • 2 alma
  • 2 bögre liszt
  • 3 teáskanál sütőpor
  • fél teáskanál szódabikarbóna
  • 2 kocka vaj
  • 1 bögre cukor
  • 3 tojás
  • 1 csipet só
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 bögre túró
  • 1 doboz vaníliás joghurt
  • fél dl almapálinka

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és olajozd ki a muffinformákat. Mosd meg, hámozd meg, és vágd apró darabokra az almát. A lisztet a sütőporral és a szódabikarbónával keverd össze. A vajat keverd habosra a cukorral, a tojással, a sóval, a vaníliás cukorral, a joghurttal és a pálinkával. Kis adagokban add hozzá a lisztes keveréket, majd az almadarabkákat. A tésztát öntsd a formákba, és 20-25 percig süsd.


2008.03.02. 22:22 Idézet

Burgonyás pogácsa

  • - de -
  • 2007. 10. 03.

 

Hozzávalók:

• 50 dkg burgonya
• kb. 30 dkg liszt (+ egy-két evőkanál, ha a burgonya többet is felvenne)
• 15 dkg libazsír
• 1 tojás
• 25 g élesztő
• 1 dl meleg tej
• 1 evőkanál cukor
• 2 evőkanál só
• 1,5 dl tejföl
• 5 dkg reszelt sajt a tetejére


Főzd meg a burgonyát héjában, majd hámozd meg, és burgonyanyomóval törd át. Az élesztőt futtasd fel: szórd bele egy kisebb tálba, add hozzá a cukrot, és öntsd hozzá a meleg tejet. Keverd össze a burgonyát a liszttel, a zsírral, az élesztővel, a tojással, a tejföllel és a sóval. Alaposan gyúrd át a robotgéppel, majd kézzel, addig, amíg könnyedén elválik az edény falától és a kezedtől. Takard le konyharuhával, és tedd félre egy órára.
Ezután lisztezett deszkán nyújtsd ki egyujjnyi (kb. 1 cm) magasságúra a tésztát. Hajlítsd be egyenlő arányban jobbról és balról: először az egyik oldalát, majd rá a másikat, hogy három egyenlő méretű réteget kapj. Takard le, és tedd félre egy negyedórára, majd ismételd meg még kétszer a tészta hajtogatását. Pihentesd ismét a tésztát, ezúttal 45 percig, majd nyújtsd ki, úgy kétujjnyi magasságúra. Késsel rácsozd be a tetejét, kend meg tojássárgájával, és szórd meg reszelt sajttal. Szaggass belőle kör alakú pogácsákat, és tedd zsírral kikent vagy zsírpapírral kibélelt tepsibe. Előmelegített sütőben kb. 200 fokon süsd pirosodásig, kb. 40-45 percig.


2007.12.20. 16:01 Idézet

Hatlapos

Tészta:
60 dkg liszt
10 dkg zsír
10 dkg cukor
1 db tojás
1 kávéskanál szalakáli
1 késhegynyi szódabikarbóna
Forralt tejjel összedolgozni, majd 6 db-ra osztani és tepsi hátulján sütni.

Krém:
Fél liter tej
20 dkg cukor
kakaó
5 kanál liszt
Sűrűre főzzük, még melegen belekeverünk 15 dkg vajat és a lapokat meleg krémmel töltsük meg. Csak másnap kell szeletelni.


2007.12.20. 08:31 Idézet

 

6 lapos süti-szalakális

Tészta:

60 dkg lisztet összegyúrjuk 1 csomag szalalkálival, 10 dkg margarinnal, fél dl ecettel, 3db tojássárgájával, 15 dkg porcukorral, fél dkg sóval és kb. 1dl tejjel. (anny tejet gyúrjunk hozzá hogy nyújtható legyen de ne ragadjon)

A tésztát 6 részre vágjuk, majd kinyújtjuk őket. Sütőlemezre tesszük, és  sütés előtt villával megszúrkáljuk őket.

170C'-on kisütjük pár perc alatt a  lapokat. Vigyázzunk hogy a lapok színe szép fehér maradjon sütés után is! A kisült tészták kemények lesznek, ne lepődjük meg...

Krém:

1. 50 dkg cukrot felolvasztunk (barnára karamellizáljuk), majd nagyon óvatosan felengedjük 1 liter tejjel. A cukor meg fog keményedni a hideg tejtől. Lassan melegítve fel tudjuk olvasztani a karamellizált cukrot, majd felforraljuk.

 2. 8 dkg kukoricakeményítőt kikeverünk 1dl langyos tejjel

3. A keményítős oldatot hozzáöntjük a forrásban lévő karamelles tejhez. Folyamatosan keverjük (kb.1 percig), amíg besűrűsödik. Ebből egy sűrű pudingszerű masszát kapunk, amit kihűtünk

4. A félig kihűlt pudingot kikeveverjük 25 dkg margarinnal.

Töltés:

Tálcára tesszük a kisűlt tésztát, majd erre töltjük a krémet. Rátesszük a következő tészát, majd a következő krémet.... és így tovább...

Ha betöltöttük a sütit egy tálcát teszünk a tetejére. A tálcára tegyünk valamilyen súlyt hogy össze tudjuk préselni egy kicsit a tésztákat a krémmel.

4-5 óra préselés után bevonjuk a süti tetejét olvasztott csokival.Ha a csoki megdermedt szeletelhetjük.

 


2007.12.10. 23:14 Idézet

A pogi, -részeges Ili pogi névre hallgat!! :-)))))))))


1 kg. liszt, 25dkg zsir,25dkg vaj(vagy margarinnal)elmorzsolva!,megsózva!! 4dkg élesztőt felfuttatunk 2 dl meleg tejjel,és 10 dkg. liszttel,sóval,pici cukorral (kovászt készitünk). 2 tojássárgát,kovászt,2dl sűrű tejfölt,és annyi finom fehér bort adunk hozzá,hogy finom(jól kidolgozott) pogácsa tésztát kapjunk! Kb. 1-1,5 órát kelesztjük!! Kinyújtjuk,...zsirral megkenve hajtogatjuk,...20 percet pihentetjük,majd újra nyújtva szaggatjuk!!,...miután a tetejét bevagdostuk!! Megkenjük tojással,megszórjuk köménymaggal,...sajtdarabkát teszünk rá,...és kis pihentetés után(meleg helyen) előmelegitett sütőben 200 fokon,-pirosra sütjük!!


2007.12.08. 12:09 Idézet

bemásolom Verecsek sajtos csigáját:

Sajtos csiga (nagyon fínom):

50 dg. finomliszt26 dg. margarin2 dl. tej2 mokkásk. só.1 csomag sütőpor       

Összegyúrjuk, 6 cipóba.

Töltelék:

24 dg. margarin30 dg. reszelt sajt (ízlés szerint, legyen benne füstölt és emmentáli is lehetőleg)2-2 mokkásk. Só és piros paprika. (ez az eredeti recept, én még kis őrölt borsot, és őrölt köményt is teszek bele)

 Jól kikeverjük. A cipókat külön-külön 3 ujjnyi széles hosszú, vékony tésztává nyújtjuk, és a töltelékkel megkenjük. Egyenként szorosan összegöngyöljük és legalább pár órára, vagy 1 éjszakára jégbe hűtjük. Másnap a fóliából kivéve max. ½ cm. vastag szeletekre vágjuk, lapjukkal sütőlemezre fektetjük, forró sütőben világos pirosra sütjük (vigyázat, ne égjen meg!)

Nagyon kiadós. Hűtőben soká tárolható és bármikor kisüthetjük. 

Ez az adag a bulikra készített mennyiség, az alap ennek  a fele.

 

 


[19-1] [Archívum]

 

.

 

 

.

 

Hasznos szoftverek

 

* Segitőink *

 

Egészségünkre

 

Orvosi infók

 

Gyógyitó videók

 

VIDEÓK

 

Játszunk

 

Honlapjaink,webalbumok

 
Tartalom

Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!