Kuha tanya
Tartalom
 
Szállás

Felújítás miatt átmenetileg nincs szállásunk. 

Bővebben itt...      (katt a felíratra)

 
A mi kecskesajtunk!

KATT A SAJTRA!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hódít a kecskesajt
Hódít a kecskesajt : Réteges túrótorta

Réteges túrótorta

www.gyongy.hu  2005.11.20. 13:05

Hozzávalók 16 szelethez: 1 kész piskóta tortalap, 10 dkg kecsketúró, 10 dkg tehéntúró, 10 dkg kecskesajt, 10 dkg porcukor, 2,5 dl tejszín, 15 dkg áfonyalekvár, 2 dkg zselatin

- A tortalapot vízszintesen kétszer kettévágjuk. Tálban összekeverjük a tehéntúrót a kecsketúróval, a reszelt natúr kecskesajttal, a porcukorral. ízlés szerint reszelt citromhéjat is adunk hozzá. - A zselatint meleg vízben feloldjuk és a krémbe keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a krémbe. Kettéosztjuk, az egyikbe belekeverünk 10 dkg áfonyalekvárt. - Az alsó lapot kevés áfonyalekvárral megkenjük és köré pattintjuk a tortakarimát. Ráhalmozzuk a fehér túrókrémet. - Ráhelyezzük a középső tortalapot, erre kerül az áfonyás túrókrém. Ráhelyezzük a tetejét, amit megkenünk a maradék lekvárral. - Hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni.

 
Aktuális

A képek és szövegek folyamatos feltöltés alatt vannak. Ami még lesz: bővülő képtár, rövid leírások, vidám történetek a tanya életéből.


Kis türelmet kérünk mert tehenet és kecskét fejünk, finom sajtot készítünk (amiről fotót is találtok majd).

 
Elérhetőségünk

Kuha-tanya
2627 Zebegény
Bő-Szob 1.
Telefon: 06-30-634-6579

e-mail: kuhatyanya@gmail.com

 
Rólunk írták

 

KATT AZ ÚJSÁGRA!

 
Öcsi és kedvencei
 
Bekukkantók
Indulás: 2003-07-21