Kuha tanya
Tartalom
 
Szállás

Felújítás miatt átmenetileg nincs szállásunk. 

Bővebben itt...      (katt a felíratra)

 
A mi kecskesajtunk!

KATT A SAJTRA!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Amit a sajtról tudni kell!

A sajtok felhasználásáról

  2003.08.13. 22:16
A különböző népek sajtszokásainak megismerésekor meggyőződhettünk arról, hogy a sajtot nemcsak zöldségfélékkel, gyümölcsökkel, tésztafélékkel együtt lehet fogyasztani, hanem kiváló levesekkel, húsokkal, hallal, sőt még a pacallal is. A sajt szinte minden élelmiszerrel párosítható anélkül, hogy elvesztené ízét, aromáját.

Hogyan vágjuk, szeleteljük a sajtokat

  2003.08.13. 22:14
A háziasszony nem rendelkezik olyan és annyiféle sajtvágó eszközzel, mint egy sajtüzlet.

A sajtok vajkiegészítése

  2003.08.13. 22:14
Az igazi sajtkedvelő ellenzi a sajt vajkiegészítését.

Milyen kenyeret szolgáljunk fel a sajthoz

  2003.08.13. 22:13
Minden sajt, bármilyen kenyérrel jóízűen fogyasztható.

A sajtok előkészítése felhasználásra

  2003.08.13. 22:12
A sajtokat már 2-3 órával a felszolgálás előtt ki kell venni a hűtőszekrényből.

A sajt konyhai tárolása

  2003.08.13. 22:11
Sajtból, mindig csak annyit szerezzünk be, amennyit néhány nap alatt elfogyasztunk.

A sajt szerepe a táplálkozásban

  2003.08.13. 22:10
A sajt teljes biológiai értékű fehérjéjén kívül gazdag a csontképzéshez szükséges kalciumban és más ásványi anyagokban is.

 
Aktuális

A képek és szövegek folyamatos feltöltés alatt vannak. Ami még lesz: bővülő képtár, rövid leírások, vidám történetek a tanya életéből.


Kis türelmet kérünk mert tehenet és kecskét fejünk, finom sajtot készítünk (amiről fotót is találtok majd).

 
Elérhetőségünk

Kuha-tanya
2627 Zebegény
Bő-Szob 1.
Telefon: 06-30-634-6579

e-mail: kuhatyanya@gmail.com

 
Rólunk írták

 

KATT AZ ÚJSÁGRA!

 
Öcsi és kedvencei
 
Bekukkantók
Indulás: 2003-07-21