Kuha tanya
Tartalom
 
Szállás

Felújítás miatt átmenetileg nincs szállásunk. 

Bővebben itt...      (katt a felíratra)

 
A mi kecskesajtunk!

KATT A SAJTRA!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hódít a kecskesajt
Hódít a kecskesajt : Kecskesajt parfé

Kecskesajt parfé

www.gyongy.hu  2005.11.20. 13:05

Hozzávalók 4 személyre: 8 gombóc vaníliafagylalt, 4 dkg kecskekrémsajt, 4 dkg kecskesajt, 1,2 dl tokaji sárgamuskotály, 1 zacskó hidegen keverhető vaníliaízű krémpor, 5 dkg mazsola

- A mazsolát tokajiba áztatjuk. 15 perc múlva leszűrjük, az így megmaradt borban kikeverjük a vaníliaízű krémport. - A vaníliafagylaltba belekeverjük a kecskekrémsajtot és a reszelt kecskesajtot. A boros mártást tányérra öntjük, közepére nyomjuk a fagylaltgombócot. - A mártást a mazsolával díszítjük. Tipp Idénygyümölccsel tálaljuk.

 
Aktuális

A képek és szövegek folyamatos feltöltés alatt vannak. Ami még lesz: bővülő képtár, rövid leírások, vidám történetek a tanya életéből.


Kis türelmet kérünk mert tehenet és kecskét fejünk, finom sajtot készítünk (amiről fotót is találtok majd).

 
Elérhetőségünk

Kuha-tanya
2627 Zebegény
Bő-Szob 1.
Telefon: 06-30-634-6579

e-mail: kuhatyanya@gmail.com

 
Rólunk írták

 

KATT AZ ÚJSÁGRA!

 
Öcsi és kedvencei
 
Bekukkantók
Indulás: 2003-07-21