Receptek : Rántott kecskesajt zöldséges rizzsel: |
Rántott kecskesajt zöldséges rizzsel:
2003.08.13. 21:58
A sajtot mindig duplán panírozzuk.
Hozzávalók: 14 dkg félkemény kecskesajt, 2,5 dkg sárgarépa, zöldborsó, zöldbab, csiperkegomba és kukorica, 5 dkg vaj vagy margarin, 10 dkg párolt rizs, só, panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A sárgarépát és gombát feldaraboljuk és a többi zöldséggel együtt vajon megpároljuk. Ha megpuhult, hozzákeverjük a párolt rizst. A kecskesajtot felszeleteljük, duplán panírozzuk és bő olajban kisütjük. Tálaláskor a zöldséges rizst formázzuk és a rántott sajtot mellé helyezzük. Külön tartármártást adhatunk hozzá.
|