Csirkemájjal töltött combok
Tin 2003.11.16. 11:16
Csirke csirkével. :-)) De finom. :-)
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 4 darab csirkemáj, szív nélkül
- só, bors, esetleg fokhagyma, de ez el is maradhat
- olaj.
Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk az esetleges tollmaradványoktól, és besózzuk. A bőrét óvatosan elválasztjuk a hústól a felsőcombnál, és a besózott, borsozott csirkemájat betuszkoljuk az így nyert résbe. A combokat egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és meglocsoljuk egy kevés olajjal, vagy szalonnacsíkokat teszünk rá. Lefedjük alufóliával, és 30, 40 percig pároljuk, majd levesszük a fóliát, és ropogósra sütjük a bőrét.
Krumpliprürével szoktuk tálalni.
|