Add a Startlaphoz

 

 

.

 

Képeslap küldés

www.123gretings.com

www.e-card.hu 

www.egerszegnet.hu/gcards/ 

http://gondolkodom.hu

http://kepeslap.hu

http://kepeslap.linkcenter.hu

http://kepeslapok.lapozz.hu

http://picpost.hu

http://josda.zsozirisz.hu

www.kepguru.hu


 

 

 

 

 

 

 

Vidám képszerkesztők

 

RECEPTEK online

 

.

 
NEM KELL REGISZTRÁLNOD,SEM BELÉPNED! Igy is működik
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ÉTELRECEPTJEINK... írd ide!
[Friss hozzászólások] [151-132] [131-112] [111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

2007.10.12. 21:42 Idézet

Lapcsánka

Szinte minden tájegységben másképpen nevezik (tócsni, cicege, görhöny, pofézni, hadifasírt), és másképpen is csinálják. Abban azonban tökéletes az egyetértés, hogy ez a krumpliból készített ételeink egyik legfinomabbika: lehet feltét fözelék mellé vagy önálló vacsora, és persze borkorcsolyának is kiváló.

A krumplilepények számos változata ismert: az aludttej helyett például gyakran tojást tesznek a lereszelt krumplimasszába (négy-öt krumplihoz egyet). A hagyma mellé gyakran zúzott fokhagymát is kevernek, ízesítésként pedig többféle fűszerkeverék is szóba jöhet.
Serpenyő helyett tepsiben is süthető - így kevesebb olajjal készül, nem lesz annyira zsíros, nehéz fogás. (Ha a tepsibe simított masszát megszórják apróra vágott szalonnával, akkor persze más a helyzet...) Ha ropogósra sült, kockára vágva tálaljuk.

Hozzávalók 4 személyre:
1 kg krumpli
1 fej hagyma
3-4 ek liszt
só, bors
a sütéshez olaj
A vöröshagymát vágjuk kis kockákra, és nagyon kevés olajon pirítsuk aranysárgára. Hagyjuk hűlni, közben a meghámozott burgonyát reszeljük le, a levét nyomkodjuk ki. Szitáljuk hozzá a lisztet, s keverjünk bele annyi aludttejet (esetleg tejfölt), hogy sűrű tésztát kapjunk. Vigyázzunk, ha sok a liszt, kemény lesz a lapcsánka! Végül adjuk hozzá a hagymát, keverjük össze, és sózzuk, borsozzuk. A kész masszát pihentessük 10-15 percig.
Ezután serpenyőbe tegyünk pici zsiradékot, s ha már forró, merítsünk bele egy-egy kanálnyit a masszából, amelyet a kanál hátával kissé lapítsunk el. Süssük meg mindkét oldalát lassú tűzön piros ropogósra.
Zöldhagymát is párolhatunk a lapcsánkához, ilyenkor a felaprított zöldjét is keverjük a masszába. Jól is mutat, és még finomabb lesz tőle a krumplilepényke.
Melegen kínáljuk, és adhatunk hozzá fokhagymával vagy snidlinggel ízesített tejfölt (joghurtot), netán reszelt füstölt sajtot.


2007.10.12. 16:04 Idézet

Fűszeres csirkeszárny sütőtök ágyon

Fűszeres csirkeszárny sütőtök ágyon.

 Fűszeres csirkeszárnyak                               / 1 adag

    .főtt csirkeszárny                                             120 g
    .olaj                                                                       5 ml
    .só                                                                         3 g
    .csípős pirosarany                                            3 g
    .gyömbér                                                             2 g
    .feketebors                                                      0,5 g
    .petrezselyem zöld                                       0,2 g
 Sütőtök ágy                                       / 1 adag
    .sütőtők                                           250 g
    .szerecsendió                                  0,15 g

    .olívaolaj                                              5 g

Fűszeres csirkeszárnyak


A sütés előtti napon páclét készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A csontillesztésnél kettévágott szárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Sütőtök ágy


Kanadai hosszúkás formájú tökből készítjük. A tököket alaposan megtisztítjuk, felszeleteljük.
Teflonos serpenyőben, kevés olívaolajon és erős tűzön többször forgatva megsütjük.


Összetevők
csípős piros arany

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Spar pikáns csirkeszárny 700g

Kcal: 231/100g
Zsir: 17,7g/100g
Szénhidrát: 0g/100g
Fehérje: 17,6g/100g
Cukor: 0g/100g

gyömbér

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

petrezselyemzöld

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Spar extra szűz olívaolaj hidegen sajtolva 500ml

Kcal: 823/100ml
Zsir: 91,4g/ml
Szénhidrát: 0g/100ml
Fehérje: 0g/100ml
Cukor: 0g/100ml

szerecsendió

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

sütőtök

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:


2007.10.12. 16:03 Idézet

Kókuszban sült pulykamell, vadrizs

Kókuszban sült pulykamell

A kókuszreszeléket tojással, tejjel alaposan összekeverjük. A nagyobb darabokra előkészített pulykamellet ebben alaposan megforgatjuk, grill fűszerrel is beszórjuk és közepes hőfokú sütőben szép rózsaszínre sütjük, és tálalásnál igény szerinti szeletekre vágjuk. Készíthetjük már szeletelt pulykamellből is, hasonlóan a fentiekhez, csak akkor a sütési idő lesz rövidebb a hosszabb előkészület után.

Vadrizs

A vadrizst babérleveles, sós, hagymás bő vízben megfőzzük, majd olívaolajjal és petrezselyem zölddel ízesítjük.

Összetevők egy adaghoz:

kókuszban sült pulykamell

csirkemell 120 g
kókuszreszelék 20 g
tej 20 g
olaj 4 ml
só 2 g
grill fűszerkeverék 1 g
tojás 0,15 közepes darab

vadrizs

vadrizs 50 g
olaj, napraforgóolaj 3 ml
só 2 g
petrezselyemzöld 0,1 csomó

Összetevők
csirkemell

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

grill fűszerkeverék

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

kókuszreszelék

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Spar napraforgó étolaj 1l

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Spar napraforgó étolaj 1l

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

petrezselyemzöld

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

tej

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:

Spar tojás dobozos (10db)

Kcal: 66/1db
Zsir: 4,8g/1db
Szénhidrát: 0,3g/1db
Fehérje: 5,4g/1db
Cukor: 0g/1db

vadrizs

Kcal:
Zsir:
Szénhidrát:
Fehérje:
Cukor:


2007.10.05. 16:49 Idézet
HILDA sütije

Hozzávalók: 5 dl joghurt,

10 dkg túró

10 dkg cukor

1 tasak vaniliás cukor

1 egész citrom leve és reszelt héja

2m5 dkg zselatin

piskotalap

3 naprancs

1 tasak ALSA Narancs ízű gyümölcskocsonya

 

A joghurtot, a túrút, a cukrot, a van.cukrot, a citrom levét és a héját öszekeverjük.

A zselatint kevés vizzel simára keverjük, néhány percig állandó keverés mellett főzük, majd lanyosra hűtjük.

A zselatint a joghurtos krémhez keverjük és beletesszük a hűtőbe. Amikor a krém dermedni kezd, a kész piskótalapra kenjük.

A narancsot meghámozzuk, és gerezdekre szedjük. A gerezdeket elosztjuk a krém tetején.

A tasakon levő előírás szerint elkészítjük a narancsízű gyömkocsonyát, majd bevonuk vele a narancsot.

Hütőszekrénybe tesszük, hagyjuk megdermedni, 4-5 cm-es kockákra vágjuk, és

jól dugjuk el, mert ha megtalálják időnap előtt, elfogy!!  

A piskótát 4 db. tojásból sütöm.

 


2007.06.22. 10:16 Idézet
 Buzadarás rétesnek hívják, de hasonló finom, mint a turós!!

0,5 l tejföl

10 dkg cukor

2 dl búzadara, mazsola

Tejfölbe beletesszük a 10 dkg cukort, a búzadarát, 1 órán át hagyjuk dagadni, s megtöltjük vele a rétest!! Megsütjük, s máris fogyaszthatjuk!!


2007.05.29. 22:39 Idézet

 Bodza szirup 

40 szép bodzavirágot, virágjával lefelé fordítva beteszünk egy nagyobb edénybe, ráöntünk 5 liter vizet, majd 24 órát állni hagyjuk. Akkor kiszedegetjük, lecsurgatjuk a virágokat, és megvárjuk mig a virágpor leüllepszik a lábas aljára. Óvatossan leöntjük róla a vizet valamilyen sűrűbb áúsznon átszűrve. A leszűrt vízbe beleszórunk 4 kg cukrot , 10 dkg citromkövet és egy tasak konzervport ( 10g natriumbenzoátot). Időnként jól felkeverjük,majd mikor néhány óra mulva elolvadt benne a cukor, üvegekbe töltjük, lezárjuk. ennyi az egész. Ha szép frisse4k voltak a virágok, akkor gyönyörű sárga illatos szirupot kapunk. ha aprók a virágok, akkor több darabot szedek, ez a recept kb. kistányérnagyságú virágra van kiszámolva.


2007.05.29. 12:12 Idézet

Kivis epres piskóta  : 

 Tortalaphoz : 6 tojás , 6 evkan cukor , 6 ev kan liszt .  Forma kikenéséhez , liszt vagy morzsa .   Töltelékhez : 3 dl tejszín , 2 csom vaniliás cukor , 3 ev kan porcukor , 2 tasak habfixáló , 4 db kivi , 25 dkg eper .    A tortalap készítését nem írom le mert , közönséges piskóta .    23 cm-es tortaformában sütjük . Előmelegített sütőben 180 fokon  /GÁZ / kb: 20perc . A tejszínt   kenény habbá verjük , vaniliás és porcukorral édesítjük , a habfixálóval szilárdítjuk . A kivikből kettőt apró darabokra vágunk a többit szépen felkarikázzuk . Tisztítás után ! Az epret megmossuk  lecsumázzuk , néhány szem kivételével , felszeleteljük . A kivi és az eper darabokat  a hab kétharmadába keverjük . A tortát lapjában  kettévágjuk , a habos krémmel , amiből 3 ev kanállal félretettünk , az alsó lapot megkenjük , a másik lapot ráillesztjük . A maradék krémet a tetejére símítjuk , kivikarikákkal és az eperszemekkel kirakjuk . A félretett tejszínnel díszítve kináljuk.    Kb : 55 perc alatt készül el . Félédes pezsgő illik hozzá .  Jó étvágyat !


2007.05.28. 07:53 Idézet
HÁROMSZOROS ÉLVEZET! Tészta:7 tojás fehérjét, 20 deka cukorral kemény habbá verünk, hozzáadunk l5 deka darált diót, 4 evőkanál lisztet, 1 cs sütőport.Sütőpapirral kibélelt tepsiben 150 fokon megsütjük.( én egy kb másfélszeres nagyságú tepsiben sütöm!) Krém: 7 tojás sárgáját kikeverünk 25 deka cukorral, 2 cs vaniliás pudingot, 1 evőkanál étk. keményitőt, vagy 2 evőkanál lisztet, 8dl tejet adunk hozzá, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt habosra keverjük 25 deka ráma margarinnal. A tésztát megkenjük a fele krémmel.Háztartási kekszet ( ha van négyszögletes formájút, de nem fontos)kávéba forgatunk (amibe én egy kis rumot is öntök, a 4-szeres élvezet kedvéért!) kirakjuk vele az elsimitott krém tetejét.A maradék krémbe belekeverünk 10 deka olvasztott csokoládét, és a kekszre kenjük, s végűl megszórjuk csokoládé darával, vagy reszelt csokoládéval. Fél napot pihentetjük, ebben a melegben lehetőleg hűtőben, vagy más hűvös helyen!

2007.05.23. 20:42 Idézet

Fili ebédje képen..........

 


2007.04.03. 13:13 Idézet

Rozymama kuglófja:

Hozzávalók:4 tojás, 25 deka porcukor, l dl étolaj, 20 deka liszt, 1/2 cs. sütőpor, l evőkanál kakaó, 1 dl tej.

A tojásokat a cukorral keverőgéppel habosra keverjük, hozzátesszük a sütőporral elkevert liszt felét, az olajat, a tejet, majd a maradék lisztet.Kikent kilisztezett kuglófformába öntjük a massza 2/3 részét, a maradékba belekeverjük a kakaót és kanállal az előbbi massza tetejére kanalazzuk.

Ízesíthető.citromhéj, narancshéj, mazsola, fahéj, kandírozott gyümölcs bármelyikével tetszés szerint.130 fokon kb. 40 pecig sütjük


2006.12.11. 13:51 Idézet

Almatorta:

 annyi almát kell meghámozni és magházát kifurni egészbe hagyni,ami,  egy közepes magasfalu lábasba belefér körbe és még egy db középre, a magházak helyére beletenni 1 kávéskanál Kr.cukrot,1 kávkanál apróravágott diót és 1 kávkanál margarint,a dióból közéjük is lehet szórni, ha ez kész, készítesz 6 tojásból egy piskótát / fehérjét felverni 6 ekanál krcukorral,egyenként adagolva,ha kemény belekeverni lazán egyenként/6/ a tojássárgájákat, és lazán egyenként 6 ekanál lisztet/A piskótát ráöntöd AZ almákra és előmelegitett sütőben tűpróbáig sütöd,/ha teteje megégne lefeded sütőpapirral/ ha megsült kiforditod a lábasból és egy könnyü,gyorsan elkészitett almás tortát kapsz,ami finom és mutatós is.


2006.12.11. 13:50 Idézet

Babapiskóta

Hozzávalók:30+35 dkg Liszt, 5 db tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 1 dkg szalalkáli, 28 dkg porcukor.Elkészítés:A porcukrot, AZ egész tojásokat, a vaníliát habosra keverjük. 30 dkg lisztet és a szalalkálit hozzáadjuk. Este szoktam ezt elkészíteni, mert utána pihentetni kell a hûtõben fél napig. Másnap hozzáadjuk a maradék lisztet. Alaposan lisztetett deszkán késfoknyira nyújtjuk, csíkokra vágjuk. Meleg sütõben (mint a piskótánál) halványsárgára sütjük.Ebbõl a mennyiségbõl kb. 2 cipõsdobozra valót készíthetünk. A sütögetése idõigényes, de aki sok édesség alapjául használja, nem fogja megbánni. Fõleg most a nyáron, gyümölcsökkel lerakva.

 

2006.12.10. 10:31 Idézet

Spárgaleves gazdagon.

Sárga színű spárga,karalábé,sárgarépa,kapor,tejszín egy ek.lisz. kevés só, olaj.

Aspárgasípokat levágom félreteszem a sárgarépát/új/és karalábét/új/ felaprítom egy jó mariknyit a spárgasípokhoz külön teszek ez lesz a levesbetét.A sárgarépát megfuttatom az olajon ekkor a színe kezd kioldódni,majd hozzáadom a karalábét ,spárgát puhára párolom kevés vízzel. Ezután összeturmixolom. Amit különraktam betétnek azt puhára párolom és beleteszem a krémlevesbe tejszínből  /  2-3 dl/és a kanál lisztből habarást készítek és behabarom a levest tetejére apróra vágott kaprot szórok. Gyönyörű színe lesz és pikáns ízű a kaportól. Jóétvágyat. Ez igazán április, májustól érdemes készíteni amikor jönnek az új zöldségek és a spárgának is akkor van a szezonja.

 


2006.11.01. 15:22 Idézet

Babos zakuszka

1  kg paradicsompaprika lereszelve és olajon megdinsztelve, 40 dkg hagyma lereszelve és megdinsztelve,( mindezek külön-külön, ) aztán ha már zsírjára sült mind a kettő, akkor fel kell  engedni paradicsomlével (kb 3 dl.  vagy pedig fél doboz sűrített paradicsom és víz) , megsózni és egy babérlevéllel jó sűrűre kell főzni, közben belerakni 30 dkg puhára főtt aprószemű fehér babot.   A végén kis üvegekbe töltjük, a tetejére egy kanálnyi olajat öntünk és száraz dunsztba rakjuk.


2006.10.24. 17:37 Idézet

Gombával rakott karfiol

Nagyon egyszerű.  Ketté vágva megfőzöd a karfiol rózsákat.

Én konzerv gombából készitettem egy kis pörköltet.

Kivajazott  és zsemlemorzsával megszórt sütőtálba beleraktam a karfiol alsó részét,majd rá a gombát,és ujra  a karfiol tetejét. Vajdarabokat szórtam még rá.

Tejfölbe tettem egy toját összekevertem füszernek delikátot és borsot szórtam bele.

Ezt a tejére és reszelt sajtot. Sütőbe  majd a  pocakba


2006.10.19. 10:30 Idézet
Krémes sütőtökleves
Hozzávalók:
  • 1 sütőtök (1 kg körüli)
  • 2-3 szem krumpli
  • 1 doboz tejszín
  • 1 fej édes hagyma vagy 1 szál póréhagyma
  • olívaolaj
  • szerecsendió
  • bors
  • ételízesítő vagy 2 leveskocka
  • levesbetétnek:
  • egy marék pirított tökmag
  • tökmagolaj
  • kéksajt darabkák
  • pirított kenyér

  • Elkészítés: A sütőtököt megpucoljuk, a húsát kockára vágjuk. A krumplikkal hasonlóképpen bánunk, és annyi vízben, amennyi bőven elfedi (a vizet az ételízesítővel vagy leveskockával megízesítettük), feltesszük főni.
    A hagymát felkockázzuk (vagy a pórét felkarikázzuk) és egy kis olajon megpirítjuk. Ha a krumpli és a tök is puhára főtt (kb. 20 perc), a hagymát is hozzáadjuk, és az egészet botmixerrel leturmixoljuk. Hozzákeverjük a tejszínt, és felöntjük még annyi vízzel, hogy kellemes krémleves állaga legyen, majd még egyet rottyantunk rajta.
    Tálaláskor meghintjük pirított tökmaggal és tökmagolajjal, esetleg pirított kenyérrel és kéksajt morzsalékkal.
    Kellemes, melegítő őszi étel!


    2006.10.17. 17:14 Idézet

    Almás-mazsolás muffin

    1 csésze mazsola, 8 deka tönköly liszt, 8 dkg rétesliszt, 12 dkg vaj, 12 dkg barnacukor, 2 egész tojás, 1 kávéskanál sütőpor, 1 kockára vágoztt alma héjastul, mézeskalács füszerek. Összekeverjük mixerrel, 15 percig sütjük.

     


    2006.10.16. 17:00 Idézet

    Csokoládés gesztenyeszív


    Hozzávalók:


    5 dkg hámozott mogyoró
    50 dkg gesztenyemassza
    6 dkg margarin
    1 tojássárgája
    1 dl rum
    2 evőkanál porcukor
    10 dkg tortabevonó étcsokoládé
    Elkészítés:

    A mogyorót zsiradék nélkül megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, majd megdaráljuk. A gesztenyemasszát habosra keverjük, 50g vajjal, a tojássárgájával, a rummal és a mogyoróval. Egy kb. 30x30 cm-es alufólia lapot megkenünk a maradék vajjal, megszórjuk egy evőkanál porcukorral. Közepére halmozzuk a gesztenyét, tenyérrel kissé ellapítjuk, megszórjuk a maradék 1 evőkanál. porcukorral, majd kb. 1 cm vastagra kinyújtjuk és közepes méretű szív formával kiszúrjuk. A csokit gőz felett felolvasztjuk és a gesztenyeszíveket félig belemártjuk, majd egy rácsra rakosgatjuk és hagyjuk megdermedni.


     


    2006.10.15. 21:00 Idézet

    HÚSNÉLKÜLI  FASÍRT (Hilda módra) 

    ____________________________________________

    Egy kis fej hámozott patisszont (belsejével együtt) , fél húsos paprikát,  lereszelünk, hozzáadunk még  kb. egy maroknyi reszelt káposztát , a zöldségeket be kell  besózni, egy óra múlva kifacsarni , és összekeverni 2 db  tojással , 1-2 gerezd préselt fokhagymával, őrölt borssal, kis bazsalikommal, borsikafűvel, pirosarannyal, őrölt paprikával  és annyi zsemlemorzsát kell hozzáadni hogy összeálljon. Kis gombócokat formálunk  belőle, ezt  bele kell gurítani a zsemlemorzsába , utána  jól ellapítva forró olajban kisütjük .  Percek alatt készen van!

    Ma kreáltam, finomabb lett mint a hússal készült hagyományos fasírt!


    2006.10.14. 14:54 Idézet
    Szilvás – mákos sütemény

    Hozzávalók:

    25 dkg. Teljes kirölésű búza liszt, 2 dkg élesztő, 8 dkg vaj, 2 tojás, 15 dkg méz, 4 dl tej, 2 dl tejszín, 30 dkg darált mák, 4 dkg keményítő, 50 dkg szilva, 50 dkg alma (vagy más gyümi).

    1 dl -nyi langyos tejben feloldjuk az élesztőt. A lisztet összedolgozzuk 4 dkg vajjal, beletesszük 1 egész tojást, 3 dkg mézet, s a feloldott élesztőt. Jól gyúrható tésztát dolgozzunk ki belőle, s félretesszük kelni.

    A maradék tejet a tejszínnel együtt felmelegítjük, s belefőzzük a mákot. 10 perc pihenés után belekeverjük a 4 dkg vajat a maradék mézet, 1 tojás sárgáját, fél deciliter vízzel kikevert keményítőt. Újra átforraljuk, majd hagyjuk kihűlni.

    A tésztát átgyúrjuk, vékonyra nyújtjuk. Kibélelünk vele egy nagyobb kiolajozott, vagy sütőpapírral bélelt tepsit. Rákenjük a mákos masszát, s tetejét kirakjuk a félbe vágott szilvával (vagy más gyümi)

    200 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.



    [Friss hozzászólások] [151-132] [131-112] [111-92] [91-72] [71-52] [51-32] [31-12] [11-1]

     

    .

     

     

    .

     

    Hasznos szoftverek

     

    * Segitőink *

     

    Egészségünkre

     

    Orvosi infók

     

    Gyógyitó videók

     

    VIDEÓK

     

    Játszunk

     

    Honlapjaink,webalbumok

     
    Tartalom

    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség