»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
4
...
Következő oldal
 
1624.
2012.06.16 14:03

Üdv ismét! Nekem ezúttal annyi problémám lenne, hogy van egy nekem nagyon tetsző oldal, amire utoljára kb 2 hónapja léptem fel utoljára és sikerült elfelejtenem a lap címét és csak a szerkesztő nevére emlékszem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ugye van portál kereső lehetőség és nem lehetne-e megoldani, hogy a szerkesztő neve alapján is lehessen keresni, vagy ez személyi jogokat sértene-e? Nem olyan fontos, de tényleg szeretném megtalálni azt az oldalt... Előre is köszönöm.

nao

 
1623.
2012.05.14 12:39
nao: sajnos erre egy darabig biztosan nem lesz lehetőség, de azért reménykedni lehet :)
 
1622.
2012.05.12 16:18

Hali! Előre is elnézést a nem túl tiszteletteljes megfogalmazásért. Csak egy mondat: nem lehetne megoldani, hogy mobilról lehessen posztolni a blogba? Tudom nem, de a remény hal meg utoljára, nem de?

üdvözlettel: nao

 
1621.
2012.03.12 11:24
-anim-: ez valóban biztonságosabb lenne, mindenképp feljegyzem :)
 
1620.
2012.03.11 13:41

Üdv! Nekem inkább kérdésem lenne, mintsem egy fejlesztésbeli ötlet.

Már olvastam pár oldalon, hogy jártak már úgy, hogy feltörték az oldalt és ellopták az összes kreditjeiket. Nem egyszer nem kis összegről van szó. Na most a kérdésem az lenne, hogy nem lehetne azt megcsinálni, hogy a kredit küldést követően a szerkesztő kap egy mailt amiben jóvá kell hagynia, hogy a kredit kódos mailt megkaphatja-e az illető akinek elküldte. Picit bonyolultan fogalmaztam tudom, de remélem azért kivehető a lényeg a mondandómból. Ha ezt a lehetőséget meglehetne valósítani az szerintem adna vmi biztonságot a szerkesztőknek. Ennyi lett volna! Köszönöm, hogy végig olvasta a levelet.

 
1619.
2012.02.17 13:57

A másik ötletem hasonló mint amit LordDracul2007 felvetett az előttem lévő
hozzászólásának II. pontjában.

Portál beállításoknál a rövid leíráson kívül jól jönne egy kulcsszavas rész.
Nagy segítség lenne keresőoptimalizálásnál.

 
1618.
2012.02.17 13:34

Hello.

Modulkezelőbe javasolnék egy új opciót.

Jelenleg ezek az állapotok szerepelnek a moduloknál:
-aktív,
-letiltva,
-nem elérhető,
-csak regisztráltaknak.

Szerintem hasznos lenne még egy állapot, amivel egy adott
modult be lehetne rakni menübe, viszont csak az admin látná
(menü linket és a tartalmat is) ls nem kellene könyvjelzőzni.

Példának ott van a G-PorTÁR modul, ami egy hasznos dolog, de...

- Ha a menübe teszem és aktív akkor mindenki látja a tartalmát.
- Ha beállítom, hogy ne legyen elérhető, akkor már csak én
láthatom a tartalmát, viszont ott árválkodik a menüben a linkje.
- Ha letiltom akkor ugye én sem érem el a menüből.
- Ha a csak regisztráltaknak lehetőséget választom akkor is láthatják mások.

 
2011.12.26 21:03

Hellasztok ^^

Én a blogoldalak kapcsán fordulnék meg itt egy (?) kéréssel, amit szerintem éppen elég sokan díjaznának.

I.

A jelenlegi helyzet szerint, vagy azt csinálom, hogy 1) szabadon elérhető az összes blogbejegyzésem, és akkor bárki, aki betéved, boldog, boldogtalan, elolvashatja a bejegyzéseimet

2) vagy lezárom, de akkor ez az egészre vonatkozik, és mindannyian tudjuk, az emberek nem igazán szeretnek (konkrétan rühellnek) regisztrálni ezeregy oldalra. Tehát egy kis oldal egy ilyen "lezárással" kb az olvasói 90%-át tutira elveszíti.

Tehát a kérésem gondolom már sejthető.

Nem lehetne megoldani, hogy a "bejegyzés megjelenítése" opció mellé beszúrjatok egy a "bejegyzés megjelenítése csak regisztráltaknak" opciót? 

Mivel így elég lenne csak egy-egy bejegyzés láthatóságát korlátozni, nem az egészet.

II.

A másik problémát már korábban is felvetettem, mégpedig, hogy jó lenne, ha rendelkezne az oldal - mégha korlátozott számban is esetleg - de cimkefelhővel, vagy valamiféle kulcsszórendszerrel.

Ez elsősorban a blogbejegyzések közti keresést gyorsítaná meg jelentősen, de amondó vagyok, hogy akár a cikkeket is meg lehetne vele tűzdelni.

Ha, mondok valamit, 10 kulcsszó is lenne csak engedélyezve, már az is elég nagy segítség lenne egy régóta működő blog esetében.

Köszönöm.

Üdv. LordDracul

 
1616.
2011.11.25 16:26

Ez előbb vissza vont helyett írok egy újabb ötletet. Ügye van az a Háttérzene modul létrehozó opció, de oda eléggé le van korlátozva a feltölthető zene mennyisége (konkrétan 1-re) + a mérete is, ami nem túl jó, még nem sikerült 1Mb-s számra bukkannom. A zene lejátszó formáját is vmilyen szinten is jó lenne fejleszteni. Pl.: jó lenne ha ki írná a szerkesztő által megadott előadót és az éppen lejátszandó szám címét. Egy hang erő gomb se jönne rosszul mondjuk és amit nem hiszem, hogy belehet állítani (még sehol sem láttam ilyet), de a remény hal meg utoljára. Szóval, hogy a lejátszóban ne induljon újra a zene, ha mondjuk a kedves látogató rákattint egy másik cikkre. Ja igen a zene ki- és bekapcsolását pedig hagyjátok meg (bár szerintem ezt nem is kellett volna mondanom)

További szép napot!
anim voltam



 
1615.
2011.11.25 15:59
Bocs az előző bejegyzésért! Látom már más is felvetette a dolgot :S
 
Elöző oldal
4
...
Következő oldal