»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
2
...
Következő oldal
 
1644.
2014.11.24 17:59
Tenmagam: a bejegyzéseknél ez a hasonló cikkajánló dolog ötletes, mindenképp felírjuk, s utánanézünk, lehet-e tenni valamit ez ügyben. A másik kérdéseddel kapcsolatban: CSS kóddal könnyedén tudod módosítani a portálod kinézetét, ehhez leírást portálépítő oldalakon találhatsz, pl.: aranymeli.gportal.hu
 
1643.
2014.11.22 21:41

Üdv!

Megint én... Lehetne olyan skint, hogy a felhasználó, pontosabban a portál adminja tudja maga kiválasztani, hol milyen szín jelenjen meg, vagy milyen kép?  Jobb, bal oldali menü cím háttérszíne, betűszíne. menük link szine, cikkek háttérszíne, betű színe.... Ilyesmikre gondolok.

 

 
1642.
2014.11.22 21:00

Hali!

Lehetne olyan, hogy a cikkekhez kulcsszavakat írni, amik nem látszanak. De! Menüben az amely cikket olvassák, az azzal azonos kulcsszavakat tartalmazó cikkeket kilistázná.Ez szerintem nagyon jó lenne. Ezzel a hasonló tartalommal rendelkező cikkekre lehetne felhívni a figyelmet.

Volna még számtalan szebbnél szebb ötletem, de majd máskor. Ez is nagy segítség lenne.

 
1641.
2014.07.03 00:21

Helló!

Lehetne olyan vagy valami hasonló a G-Portálon, hogy ha valaki 5-6 hónapig nem jelentkezik be a portáljára vagy a G-Portálra, akkor törlödjön a G-Portálos weboldala. Kicsit sok inaktív G-Portálos weboldal van, nehéz kiszelektálni első ránézésre, hogy melyik az aktív és melyik az inaktív oldal a portállistából. Illetve az is kicsit gázos, hogy vannak kb 10 éves weboldalak a G-Portálon, amiket már fene se tudja mikor használtak utoljára. Abból a szemszögből is érdemes lenne bevezetni ezt a módszert, hogy vannak domainek, amik viszonylag népszerűek. Nem lenne túl ildomos valamilyen inaktív weboldalra rátalálni egy népszerű domain alatt. Például msn.gportal.hu, naruto.gportal.hu, macska.gportal.hu,  stb...

 
1640.
2013.04.26 19:12

Omen-Drals: az éppen a háttérben folyó munkálatokat nem szoktunk publikálni. A kész akár apró, akár nagyob kaliberű munkálatokról, eseményekről, történésekről a G-Portál Histórián mindenképp tájékoztatunk benneteket. Érdemes rendszeresen felnézni: www.gportal.gportal.hu

A második témát illetően az ötlet mindenképp tetszetős, azonban egyelőre ilyen fejlesztés nincs tervben, így nem is ígérném, hogy lesz ilyen a közel jövőben. Inkább tippet adok: az aláírást vagy az alcímet használhatod a bejegyzés eredeti dátumának feltüntetésére.

 
1639.
2013.04.25 20:55

Heló, nekem két kérdésem lenne, ha nem baj. :) Az első az, hogy lehet valahonnan tudni milyen újításokon töritek a fejeteket itt a gportálon? :)

A második egy kicsit konkrétabb dolog. Már nagyon régóta szeretnék teljesen a gportálra költözni a blogjaimmal, és a gportálos blogba illeszteni a máshol megírt régebbi bejegyzéseimet, de a blog modulban nem lehet állítani azon, mikor lett posztolva az adott bejegyzés (például ma, 25-én posztolom és beállítom ötödikére, így e szerint is lesz listázva és így is lesz kiírva). Egyáltalán nem zavarna ha a poszton valamilyen utalás vagy kiírás automatikusan megjelenne, arra figyelmeztetve hogy állítottam a poszt idején (a másolással kapcsolatos hajtépések elkerülése érdekében) csak szeretném végre a gportálon tudni minden dologomat egy blog modulban.

Teljesen oké, ha egyesével kell őket posztolni (tehát nem kényeskednék hogy legyen import/export funkció), nagyon türelmes vagyok, csak érdekel, egyáltalán ilyen tervbe van-e véve? Sok blogsztolgáltatónál van  ilyen, ezért reméltem hátha itt is esetleg idővel megfontolnátok a dolgot (nagyon régóta vagyok gportálos, így mindenképp itt szeretnék letáborozni végleg, ezért nem költöztem máshova ahol van ilyen opció mielőtt ez felvetődne ^^""). Semmit nem követelek vagy erőltetek csak már pár éve ezen agyalok, és most vettem a bátorságot hogy felvessem ^^"

 
1638.
2013.03.21 14:46
Naxen: szerintem is :) Reméljük, a közel jövőben meg tudjuk valósítani, de jelenleg más dolgon ügyködünk :)
 
1637.
2013.03.15 12:26
Hali! Szerintem hasznos funkció lenne, ha a blog modulban lehetne kategóriákba szedni a bejegyzéseket! 
 
1636.
2013.02.20 21:05
Szerintem jó dolog lenne, ha rá lehetne keresni a többi felhasználóra, hogy onnan eljuthassunk a lapjaikra. Persze nem egy ilyen "barátnak jelölöm" dolgot képzelek el, csupán annyit, hogy beírom az illető felhasználónevét, és bead néhány találatot, ha pedig megvan, rákattintok, és felsorakoznak a weboldalai az emberkének.
Remélem érthetően fogalmaztam, nekem egyedül ez hiányzik a Gportálról. 
 
1635.
2013.02.14 14:50
Storkatt: a jövőben várható, viszont egyelőre más munkálatok élveznek prioritást, így konkrét időpontot nem tudok mondani.
 
Elöző oldal
2
...
Következő oldal