Egyetértek az előző hozzászólóval cukybabak-al. Mert rengeteg olyan oldalt láttam én is már, ahol kiteszik a Ne lopj táblát,de közben nincs is saját készítésű cucc az oldalon!
Nekem személyes honlapom van, de a design a fő témája.Rengeteg, eddig több mint 127 ezer kép van fent. De még sem írom ki, hogy Ne lopj. Persze az arra járó irigykedők többsége beírja, hogy "jaj az összes képet össze loptad".
Kicsit nézzen mindenki körül. Ki is írtam, hogy a honlapon csak KÜLFÖLDI oldalról vannak fel képek. Rengeteg külföldi oldal van, ahol lehet képeket találni (általában angol,német,francia,görög,török oldalakra járok). Mindenhol ingyen le lehet szedni a képeket. Akkor minek gyűjtsek magyar oldalakról?
A másik, hogy minden képet egy külföldi tárhelyen tartom (ahonnan cserélni is lehet képeket). Nem gportalos tárhelyen.
Az egymástól lopkodóknak üzenem, hogy amit a google-ről leszedsz, azt nem te csináltad!Így ne tüntesd fel sajátként!
Nem értem a mai fiatalokat... Nem tanítanak már az iskolában Internet jogokat? Újra bekéne vezetni talán.
ÉjszakaiAngyal
www.designuniverzum.gportal.hu