bocsi Admin hogy megint új témát nyitottam de úgy vélem hogy ezzel jóra forditom a rossz cselekedeteimet!!ÉS úgy vélem hogy ez egy értelmes téma de ha szerinted nem az akkor légyszi ne tilts le csak megpróbálom jóra forditani a dolgaimat!!BOCSI!!IRJ IDE!!LÉGYSZI!!
Egy kérdésem lenne, mert amugy jól átlátható a szerkesztés és minden egyéb... A kredit vásárlást is értem... De mondjátok: Ugye ha vásárolok, azután nem kapok majd fizetős reklám sms-seket (stb.), amikért az én pénzem fogy??????
Kérlek válaszoljatok hamar, mert 2 hét még az oldalam törléséig... :(
Valaki aki jót fejléceket tud csinálni az nem tudna nekem csinálni egyett mert én nem nagyon tudok =(. Lécci aki tud és szívesen csinálnekem az írjon. viktoria_12@citromail.hu (csak mondom nem 12 éves vagyok 12.-én születtem)
Portált úgy tudsz hogy bejön a Vezérlő(Root) menü azon belűl katt a beállításokra és a legalján van egy olyan h portál törlése.Katt arra és kapsz egy levelet utána kapsz az email címedre (arra amelyikkel regizted az oldit) egy megerősítő linket KATT arra és törölve a portál.
214.
2009.07.28 18:03
Lenne egy ilyen kérdésem véletlenul hoztam létre egy új portált. Hogyan törölhetném???