»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
16
...
Következő oldal

902.
2006.08.27 14:44

bocs csak kicsit bgurultam!

amugy www.gportal.hu/portal/sunyi

901.
2006.08.25 20:36
Taaky:szerintem a korhatár nem lenne jó megoldás .Nekem nagyon tetszik a gportal és főleg azért csinálnak a kissebek is portált mert egyszerűen kezelhető, persze vannak egyesek akik visszaélnek ezekkel én is tapasztaltam, de szerintem azok vannak többségben akik nem tesznek ilyet

900.
2006.08.21 15:17

Taaky: Megvan rá a lehetőség, hogy a portáltulajdonosok moderálják a hozzászólásokat. Amennyiben ezt nem teszik meg, magukat minősítik.

899.
2006.08.20 15:06

Sziasztok!

Tök jó dolognak tartom ezt az oldalt! De nem gondoltatok arra,hogy korhatáros legyen a portál készítés?!

Vagy csak tegyetek mindenhova opokat!

Nem állapot az ami egyes oldalakon megy!!Én nem akarok megbántani senkiit, de a 15 év alattuak azt sem tudják mire való a net!! Csak a szitkozódás meg egymás fikázása megy! Ha más nem legalább az üzenetek legyenek valahogy szabájozva!

Köszi előre is!

Taaky

898.
2006.08.19 22:55

SZIASZTOK!

MEGOLDODOTT A PROBLÉMÁM, ELFELEJTETTEM, HOGY NEM ELÉG A KÓDOT BEIRNI, MÉG MÉG LE KELL OKÉZNI A VÁSÁRLÁST IS.

IRÉN

897.
2006.08.19 22:32

Sziasztok!

Egyszer már kaptam tőletek segítséget az unokám honlapjával kapcsolatban. Kérlek segítsetek most is!

A családi honlapomat már egyszer feltöltöttem, most elértem a 100 MB-ot. Ma feltöltöttem 152 kredittel, és múltkorrol maradt még 13 kreditem. Tehát van 165 kreditem. Amikor képet akarok feltölteni, azt irja ki, hogy "túllépted a felhasználható tárterületet". Remélem ez csak félreértés. A Root menüben, az extráknál meglehet nézni, hogy ott van a 165 kreditem. Kérlek  segítsetek, mert nagyon sok munkám van a lapban. Rengeteg képet scanneltem, és azokat töltöttem volna fel ma este, de sajnos nem tudom . Már kétszer vettem 50 MB tárhelyet, igy az eredetivel együtt 150 MB tárhelyem kellene, hogy legyen. Én vállaltam a kreditek vásárlását, nem egy másik honlapot regisztráltam, ami csak 200 Ft. Onnan is megtudtam volna oldani a bővítést, de én a Gportál támogatója vagyok .- Minden oldalamon kitettem a G-portál támogatói bannert is. Remélem segítetek. : Irén

//gportal.hu/iren1

896.
2006.08.10 18:15
ez nemsemmi user:)

895.
2006.08.10 17:38

Bitsan: Nos a minősíthetetlen részeket cenzúráztam, egyetlenegy dolgot felejtettél ki hatalmas felháborodásodban, mégpedig a portálod címét.

Bitsan írta: *** miattatok kidobtam 200Ft-ot nem is lehet szerkeszteni mert hiába kattintok a modulkezelőre semmi nem jön be marad ugyanígy és semmi sőt mondjak még valamit ha sikerül belépnetek egy kis időre nézzétek meg mennyi kreditem volt.

felhasználónevem : Bitsan
jelszavam : ********

csináljátok meg vagy téritsétek vissza a 200Ft-omat direkt csináltátok hogy csak a pénz jöjjön? csináljátok meg mert nem fogok nektek megint fizetni 200FT-ot mert valamit *******. És van jogom titeket feljelenteni is akár ha nem térititek vissza vagy nem csináljátok meg kizsebeltetek engem eddig ment rendesen de most csak a pénz kell nektek

894.
2006.08.08 17:55
www.vgs-cslan.gportal.hu Ajánlom Adminok figyelmében...

893.
2006.08.04 15:27

nikolettslezak.

Azzal a felhasználónévvel és jelszóval lépj be, amivel létrehoztad azt az oldalad.
(valszeg azzal hoztad létre, amivel itt is hozzászóltál)

Magyarán:
Neked, a létrehozott saját portálodon már nem kell regisztrálni.

Elöző oldal
...
16
...
Következő oldal