»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1104
Következő oldal

39.
2003.08.08 00:29
Segitseg!!!Hova tunt a menubol az alaska..?En nem toroltem az biztos!!!Rengeteget dolgoztam vele,es most minden elveszett!!ott volt minden amit ossze gyujtotem alaszkarol!Anelkul sz@rt sem er a

38.
2003.07.05 11:12
Az online-kézikönyv készülőben van! Addig is várjuk a további visszajelzéseket, ötleteket, hibaleírásokat (ha találtok :)

37.
2003.07.05 11:09
Szia Lexii!

Először is menj a modulkezelőbe. Ha már van menüd (ezt bal vagy jobb oldalra teheted), akkor vegyél fel olyan modulokat, amilyeneket szeretnél az oldaladra tenni. Miután felveszel egy új modult, az az inaktív menüpontok közé kerül, amennyiben középre helyezted. Ezeket teheted bele valamelyik menüdbe, csak a legördülő listából válaszd ki a menüt, amibe tenni szeretnéd.

Az, hogy milyen modult vegyél fel attól függ, miket szertnél az oldaladra feltenni.

Remélem, így el tudsz indulni. Próbálkozz egy kicsit. (Ahhoz, hogy a beállítás életbe lépjen, az OK gombot kell megnyomni a beállítás alatt ;)

Jó szórakozást a portálépítéshez!

36.
2003.07.04 18:25

Légyszives egy utmutatót is írjatok legközelebb a weboldal készítéséhez, mert nem tudom elképzelni, hogy hogyan tudom behelyezni a menüket az oldalamra!!

35.
2003.06.12 01:19
Jajj!Hat neked is akartam egy virtualis sort,de elakartam menni egy kicsi kepert(soroskorso),De ez az atkozott gep mindig ledob...:( De holnap majd bepotolom.. Addig idd kep nelkul,holnap meg keped is lesz hozza;)) Koszi,majd megprobalom megegyszer!

34.
2003.06.11 22:15
Ja, a Mágus sörébe minimum beleiszom, de lehet, hogy teljesen el is irígyelem tőle. Persze, én meg igyak vizet...

33.
2003.06.11 22:14
Ami pedig azt illeti, hogy nem tudtad a Hirdetes-be tenni az Apro hirdetes linket, az azért van, mert a Hirdetes modulod nem linkmodul, hanem egyszerű modul. A helyedben azt törölném is, és létrehoznék egy új modult, aminek Hirdetés lenne a neve, a típusa pedig Linkek. Na, ha ez meglesz, akkor abba majd a Linkkezelővel át tudod rakni a már meglévő Apro hirdetés linket.

Na és ha majd csinálsz a Hirdetés fórumba új témákat, akkor azoknak is létrehozol majd ugyanolyan nevű linkeket, amiket a Hirdetés-linkmodulba raksz.

32.
2003.06.11 22:08
Tök jól megcsináltad a cuccot. Annyit kell tenned, hogy a most már elkészített Hirdetés fórumba bemész, majd az Apro hirdetések fölé viszed az egeret, és jobb egérgombbal kattintva kimásolod (ctr+c), mint parancsikont. Majd gyorsan belépsz a link-kezelőbe, és az Apro hirdetes-hez az URL-be bemásolod (ctrl+v). De ez nem elég, hanem a bemásolt karaktersorozat elejéről kitörlöd a http:// karaktereket, mivel azt a portál automatikusan hozzáadja. Ennyi kell ahhoz, hogy működjön a link. Most valami nagyon hosszú sor van oda beírva, azért nem jó.

31.
2003.06.10 21:15
Kedves Barbi!

Azt a bizonyos hirdetést azért nem tudod létrehozni, mert alapból az ingyenes verzióban csak egy fórum-modult lehet csinálni, igaz, hogy azon belül annyi témát és topicot csinálsz, amennyit csak akarsz. Elgondolkodtunk egy megoldáson, ami neked is segíthet majd, de nem mostanában fogunk apróhirdetés modult közreadni.

Van azonban egy áthidaló megoldás: készíts egy új fórumot a fórum-modulodban, aminek HIRDETÉSEK a neve. Ezen belül nyiss témákat, mondjuk INGATLAN, MÛVÉSZET, HÁZTARTÁSI GÉPEK, stb. Na most, amikor az egeret az újonnan létrehozott téma neve fölé viszed (pl. INGATLAN fölé), akkor jobb egérrel kattints rá, és a lehulló menübõl válaszd ki a "parancsikon másolásá"-t. Ezzel a fórum linkjét kimásoltad magadnak.
Ezután készíts egy új modult, aminek a típusa "linkek", a felirata pedig szintén HIRDETÉSEK. Ezután a Linkkezelõben adj hozzá új linket, aminek szintén INGATLAN a felirata. Állítsd be, hogy a helye az újonnan létrehozott HIRDETÉSEK linkmodulban legyen. Az URL helyére pedig nyomsz egy ctrl+v billentyûkombinációt, és ezzel beilleszted az elõbb kimásolt fórum-linket. Még annyit tegyél meg, hogy a frissen bemásolt karaktersorozat elejérõl töröld a "http://" karaktereket. Ezután már a portálodon oldalt lesz egy keret, aminek HIRDETÉSEK a neve, és benne ott az INGATLAN link. A látogató csak rákattint, ugrik a fórum megfelelõ témájához, és már írhat és olvashat is hirdetéseket. A fentihez hasonlóan sorban beleillesztheted a fórumodban létrehozott apróhirdetéses témák linkjeit, persze ugyanazokkal a nevekkel, mint a fórumtémák nevei.

Ha nem fogalmaztam jól és emiatt nem tudod követni, akkor Neked - és csak Neked - szívesen megcsinálom én, amit az elõbb leírtam. (De ahogy az eddigi akadályokat simán vetted, szerintem ezt is megoldod.)

Üdv: Attila

30.
2003.06.10 20:49
A hírlevél modulnál becsúszott egy makacs hiba, holnapra kijavítja a nagy mágus, SieGe. Ebben a melegben egész nap csak a sörére gondolt, ezért nem vette észre a hibát.

Elöző oldal
...
1104
Következő oldal