»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1102
Következő oldal

59.
2003.09.21 23:55

Szőkenőszarvas!

1. Azt általában úgy szokták csinálni (legalábbis tudok ilyenről), hogy létrehoznak egy képtárat, ami nincs menüben, tehát csak te tudod elérni. Abba töltik fel a képet. Ezután csak meg kell csinálni a főoldaladat egy "egyszerű" modullal. (Lehet máshol is a kép a neten, csak el lehessen érni.)

2. Ezután: jobb katt a képre:
->tulajdonságok->kimásolod a kép (url) címét. Az előbb létrehozott főoldal modulod szövegszerkesztőjében van egy olyan, hogy kép beillesztése url alapján. Oda bemásolod az előbb kimásolt url-t, köréírod a szöveget, linkeket, amit akarsz, és kész!

3. Azt, hogy ne legyen fejléce meg kerete, ugyanott intézheted el, ahol a képed beillesztetted és a szöveget formáztad. Alul van két beállítási lehetőség:

• Modulfejléc megjelenítve
  • Modulkeret és -háttér megjelenítve

Ezeket jelöld úgy, ahogy neked megfelel.

Ha nem volt elég jó a leírás, szólj, türelmesek vagyunk!

2003.09.21 18:47

Még egyértelműbb próbálok lenni: olyan módszerrel szeretném én is főoldalt, mint pl. a Szacsié, egy kép középen, anélkül, hogy meg lenne fejelve, feliratozva, vagy nem is tudom mi nincs azzal csinálva...

:)))

2003.09.21 17:23

Bocsánat, igazán nem volt szándékos az előbbi betűméret, de hát nincs mit tenni...

2003.09.21 17:16

Helló!

Keresem a portál legtürelmesebb emberét, aki a nevemmel fémjelzett adottsággal bíró nővel képes megértetni, hogyan kell létrehozni amolyan főoldalszerűséget. Modulkezelővel próbálkoztam, sőt azt is be tudom állítani, ez legyen a főoldal, de: nem szeretném, ha felirat tartozna ehhez, illetve a berakott kép mellé (ezt is meg tudtam csinálni:))) némi szöveg is beilleszthető legyen. (amit természetesen formázni lehet)

Nézegettem a fórumot, megtaláltam a gyíkot (nagy segítség!), ott szerepelt pl. egy bejelentkezés leírása. Ha kérhetem, annak megfelelő részletességgel válaszoljon valaki!:)))

Előre is köszönöm!

2003.09.18 14:17
névtelen

Azt hittem, hogy ma már több rossz hír nem érhet, és mégis.

Ilyen hírek után gyűlölöm, hogy antialkoholista vagyok.

54.
2003.09.18 09:03

Egyenlőre csak úgy, hogy megadod neki is a hozzáférési adataidat. (Ha megbízol benne.)

Már készül a többszintű felhasználói jogosultság lehetősége, de arról később döntünk, hogy az ingyenes verzióban elérhető lesz-e. Magad is beláthatod, hogy a G-Portál - ingyenessége ellenére - máris többet nyújt, mint sok-sok más szolgáltató.

Admin

2003.09.17 13:49
Hogy lehet beállítani, hogy más ember is írhasson cikkeket, indítson fórumokat??? dok

2003.09.08 11:34
Ezt már én is kérdeztem. A válasz az volt, hogy amint megtalálják a módját annak, hogy ne árasszák el a Gportált a különböző mp3, warez, és hacker oldalak /amiért kizárólag a G-portál fejlesztői lennének felelősségre vonhatóak/ akkor lesz feltöltés. Ha belegondolok igazuk van.smilie

51.
2003.09.05 20:14

hali!

lenne egy kérdésem:download mikor lesz?

2003.09.02 07:53
Igen, igen... Azt hitte, hogy van a gépen egy másolat, amit fel tudok tölteni pikk-pakk. Szóval poénnak szánta. A tesóm lábon hordta ki az agyhalált, ő miatta nem kell több lépcső. Tegnap én is kipróbáltam a törlést, aki annyi lépésben nem gondolja meg magát, az tényleg törölni akar.

Elöző oldal
...
1102
Következő oldal