bocsi Admin hogy megint új témát nyitottam de úgy vélem hogy ezzel jóra forditom a rossz cselekedeteimet!!ÉS úgy vélem hogy ez egy értelmes téma de ha szerinted nem az akkor légyszi ne tilts le csak megpróbálom jóra forditani a dolgaimat!!BOCSI!!IRJ IDE!!LÉGYSZI!!
Sziasztok hogyha csinálunk oldalt azért kell fizetni?
192.
2008.08.12 00:21
sziasztok!Tudna nekem vki segiteni h. hogyan lehet szerkeszteni az oldalam mert nekem nem lép besehova a menüpontokba se a modulkezelöbe se a beállitásokba sehova lécci aki tud segiteni irjon!Elöre issh köszi myra
SZOIASZTOK!!MIÉRT NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI A HONLAP CÍÍMÉT VAGY MEGLEHET????
190.
2008.07.14 22:40
Helló hogy tudok videót feltölteni a honlapmra?mert azt nem tudom mivel uj vagyok meg abba is segítene valaki hogy tudok úgy feltenni valamit hogy azt más le tudja tölteni?
Heló! Itt vagy? én tudom a brennerek készítését, összeszedem és megírom, Te is segíts légyszíves hogy tölthetem fel a kreditemet, nem tudom hol az a fránya vezérlő...
Aki vállal design készítést az írjon. Egy nagyon jó design kellene. Az oldalam 1 éves lesz és akarnék valami újat....! Ha vállalsz design készítést írj. (ha csak kreditért azt se gond...)!