»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1101
Következő oldal

69.
2003.10.13 17:04

Szia, Dax!

Ébresztő! Minden lehetőség ott van az orrod előtt. :-))

Először is, ha regisztráltál a G-Portálon, akkor még csak félúton vagy. A következő lépés, hogy a kapott jelszóval bejelentkezel a G-Portálon, majd a Portál létrehozásánál megalkotod az új portálodat. Ha ezzel kész vagy, jöhet az építkezés.

Beírod a böngésződbe az új portálod címét, amit a létrehozásnál láthattál is (remélhetőleg nem iktattál be ékezetes betveket, meg egyéb illegális karaktert). Ott találsz egy Bejelentkezés modult, amibe beírod az előbb is használt Login  nevedet és Jelszavadat, rákatt a Belépésre, és máris szerkesztési üzemmódban vagy.

Most jön az, hogy a belépés után megjelenő ROOT menüben (amit csak te látsz, amikor be vagy jelentkezve, senki más) rákatt a Modulkezelés menüpontra. Ott van lehetőséged új modulok létrehozására. Eldöntheted, hogy a létrehozott modul melyik oldalon legyen, vagy esetleg középen. Ez utóbbi esetben az új modul bekerül az Inaktív menüpontok közé, és neked kell beállítani, hogy melyik menüben jelenjen meg a linkje.

Na, most csak ennyit, ha idáig eljutsz, akkor nem hiszem, hogy ne találnád ki, mi a teendőd. Sok szőke nő is csinált már itt portált, ez komoly!

Üdv, és jó építkezést! Admin

68.
2003.10.13 16:10

király a mail....

DEL

67.
2003.10.13 15:40

hY mkinek

Én most regisztráltam magam és 1 vmi nem értek /vagy csak tul magas nekem / a //gportal.hu/gyik -n olvasom épp és nem tom hol lehet a weboldalt csinálni + hol az a "Menü" ? +köszöném ha elmondanátok

Dax

66.
2003.10.11 15:36
Kúúúúúúl! Jo ötlet:)

65.
2003.10.11 13:32
Nem vagy gyagya, hamarosan mindenkinek lehet ingyenes gportal-os emailcíme. Csak figyelj!

64.
2003.10.11 11:14

Hi. Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy én vagyok a gyagya;) A moduloknál a WebMail micsoda?!

63.
2003.09.24 08:48

Szia, janyuka!

Az a helyzet, hogy a szerkesztőléc egyenlőre csak az Internet Explorerben működik. Netscape (Mozilla) és Opera alatt nem megy. A fejlesztők rajta vannak a dolgon, türelem. Ezek szerint otthon nem az explorert használod, vagy túl régi verzió (5.5 alatti), ez lehet a gond. Szólj, ha kell további segítség a témában.

Admin

62.
2003.09.24 08:44

Szia, Szőkenőszarvas! (Eszméletlen ötletes a nicked!)

Gyere, kérdezz nyugodtan. Ha tudunk segítünk!

Admin

61.
2003.09.23 22:16
miért van az hogy otthon nem működik a szerkesztőléc, és mindent nekem kell bekódolni? és a suliban műxik. üdv j nem mintha nem tudnék kódolni, csak direkt azért csinálom itt az oldalt, mert itt nem kell kódolni, mert azt már nagyon-denagyon unom.

2003.09.22 11:00

Üdv Superuser!

Hálás köszönetem a válaszért és a türelemért! :)

Legnagyobb meglepetésemre meg tudtam csinálni! :)

Bár a fejléces részével még nem foglalkoztam, remélem az is menni fog. Nem fenyegetésnek szánom, de elképzelhető (sőt biztos :) jelentkezem még!

Szőkenőszarvas

Elöző oldal
...
1101
Következő oldal