Tortakrém elkészítése:
Az epres, csokis, joghurtos, áfonyás, narancsos krémek elkészítés
azonos.
Hozzávalók: 250 ml habtejszín v. hullala növényi tejszin,
tetszés szerinti Kovandovi TORTAKRÉMPOR
250 ml hütött tejszínt verjünk fel joghurt sürüségüre. Keverjük el a
tortakrémport 50 ml langyos vízben, majd keverjük bele az
előkészített tejszínhabba. A krémet azonnal felhasználhatjuk
bevonásra, töltésre vagy díszítésre. 2 órát hagyjuk hideg helyen
megdermedni.
Gyorsan és könnyen készíthetünk ízletes piskótatekercset, tortát
vagy kelyhet.
A fotókon látható torták díszítésére az alábbi termékeinket
használtuk fel: gyöngyök, grillázs, csoki pikkelyek, csoki levelek,
ezüst mákszem, szivecskék, csillagocskák, ehető papírból
/ostyából/ készült virágok, szellőrózsa, az erdei gyümölcs torta
mellé dekorációnak ehető fü. |