Sajtkrémmel töltött tojás
2006.03.05. 11:21
Hozzávalók 8 személyre:-8 db tojás, 10 dkg vaj, 4 evőkanál tejföl, 20 dkg krémsajt, 4 dkg reszelt trappista sajt, só, bors, őrölt szerecsendió, 1 csokor snidling A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és meghámozzuk, félbevágjuk, a, sárgáját kivesszük, és villával összetörjük. A tejföllel meg a krémsajttal összekeverjük, sóval, borssal, őrölt szerecsendióval fűszerezzük, majd hozzáadjuk a fölaprított snidlinget is. Az így kapott sajtos tölteléket a fél tojásfehérjékbe halmozzuk. A tetejére szórjuk a reszelt sajtot és a töltött tojósokat franciasalátára vagy majonézes zöldborsóra ültetve, kínáljuk
|