»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
941
...
Következő oldal

1669.
2004.12.16 12:01

1668.
2004.12.16 12:00

szabi3.

a stilus és felületnél tegyél be egy hátteret a fejlécedbe.
itt le van írva,hogy kell

1667.
2004.12.16 11:43
Radvanya.
nem olyan nehéz,hisz én is csak 1 hónapja kezdtem.
csak az első napok nehezek,na meg tényleg az elején kell kezdeni,mert amúgy semmit nem érsz el.
ja,és én is autoditakta módon tanulok.
ha már végképp nem megy valami,akkor nyugodtan kérdezz,mindenképp megoldjuk.
csak azokat a gombokat hagyd egy kicsit késöbbre.
mint mondtam,az már flash program--de ha minenképp érdekel,leírhatom hogy kell,csak félek,semmit nem fogsz érteni belőle,és akkor jönnek olyan kérdések,amiről kiderűl,hogy vissza kell nyúlni az alapokhoz.

1666.
2004.12.16 10:49

Szasztok!

Valaki tudna nekem segiteni?

Csak azért mert a portálom:(www.gportal.hu/schoolofcool)

Nagyon gagyi!!! Segitsen valaki!

Láttam hogy mások portálja tök jó csak én nem tudok olyat csinálni mint pl:simsblue(csak pálda!)

1665.
2004.12.16 10:37
Hát az a valami jól súgja,de igyekszem ,Tudod még nekünk nem tanitották a suliba.Önművelem magam.Köszi a segitséget!:)

1664.
2004.12.15 23:08
Hello, Argon!

Örülünk minden régi harcosnak! Üdv újra nálunk!

Bizony, még mindig nem elsősorban a TARTALOM az erőssége a legtöbb portálnak, hanem a különböző mozgó, zenélő, csak dekorációs funkciójú bizbiri. Igyekszünk inspirálni mindenkit a tartalmi erősítésre, de ez egy hosszabb folyamatnak néz ki. Az a legjobb, ha valakinél a tartalom is, az egyediség is és némi design is megtalálható. Igaz? ;-)

Üdv: Admin

1663.
2004.12.15 20:44
nincs mit.
kellemes szórakozást hozzá.
:))))
(egyébként,ahová kűldtelek,az az enyém.)
:DDDDDD

1662.
2004.12.15 19:18

Hi all!

De rég jártam már erre, jó visszajárni a kedvenc web szolgáltatóhoz. Látom sok új emberrel gazdagodott a G-Portál rendszere, ahogy bele kukkantottam pár lapba meglepődve láttam, hogy már szinte egyetlen egy lap sincs, amelyiken ne lenne háttérkép, vagy valamilyen script kód. Az egyik szemem sír a másik meg örül (nem vagyok kancsal :-), hogy miért mondom ezt? Tehát azért sír az egyik szemem, mert a régi "nagy" lapok teljesen eltűntek és már nem sok esély van, hogy visszatérjenek, de viszont azért örülök, mert újabb nagyszerű site-okkal gazdagodott a rendszer. Bár hírportált nem igazán találtam, sajna.....
Na mindegy, mégis jó újra itt. :)

Üdv.:Argon

1661.
2004.12.15 16:08
Halado! Nagyon-nagyon köszi a segítséget. SIKERÜLT MEGOLDANOM! Ja! És még egyszer nagyon-nagyon köszi!!!

1660.
2004.12.15 11:12

viszont nekem valami azt súgja,hogy totál kezdő vagy.
példúl tudod-e,hol található egy kép URL-címe?
tudsz-e rá hivatkozást csinálni?
pl.be tudsz e tenni ide a forumba egy képet?
látod ez az eleje.
az egyedi gombok a csabek honlapján flash program,az már egy közepes szintet követel meg tőled.
tessék az elején kezdeni.
itt is találsz képes magyarázatot.
http://tutor.zsembes.hu/

ja,és ne feljsd el a GYIK(Gyakori Kérdések)átolvasását:
Gy.I.K.

Nem könnyű,de kitartással mindent elérsz.
ha mégis akad kérdésed kérdezz,mert azért vagyunk.

Elöző oldal
...
941
...
Következő oldal