»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
91
...
Következő oldal

152.
2004.07.16 01:41

Hali!

Ha van kedvetek, nézzétek meg az oldalam, és mondjatok róla véleményt. :)

titus28.try.hu

151.
2004.07.15 19:59

szerintem a chaten bőviteni kéne smilingokat

150.
2004.07.11 15:10

Ciao!

Nekem elkérték a jelszavamat, de nem adtam meg neki. Azt se tudom ki volt. De nagyon gagyi próbálkozása volt!:D Erről a honlapról: www.allatok.gportal.hu Vendégkönyvében

Westi

149.
2004.07.09 12:01
 Mélyen tisztelt nagyérdemű!

Ha volnátok olyan jók, és meglátogatnátok az oldalamat és esetleg adnátok valamilyen egészséges kritikát, (jót vagy rosszat) azt nagyon megköszönném. Így visszaigazolást kapnék arról, hogy megéri-e a fáradozást egy portál létrehozása. 
Kélek, benneteket, hogy a vendégkönyvbe írjatok, mert akkor egyből tudom olvasni, és korrigálni az esetleges hibákat! Egyébiránt sok sikert minden kedves építőnek, és a stábnak!

Portálcím: arnyekhold.gportal.hu

Köszönettel: Árnyékhold

148.
2004.07.08 17:11

SZIA!

Légyszi nézétek meg a honlapomat, és írjátok le a véleményeteket róla! Mondjátok meg h mit kéne benne javítanom, miket kéne még beleraknom. Lenne egy kérdésem: Hogy lehet ilyen időjárás mutatót meg, szavazást a honlapra tenni?

Előre is köszi

a honlapom címe: www.gportal.hu/luisfigo

2004.07.08 10:56

Szia Akyyy!

Ha az oldal Forma 1, és nem csak B. Zsolt autóverzsenyzőről szól, akkor már a portál címét is megváltoztatnám, és a portálod nézegetése közben sem tudtam elkapni az F1 életérzést ...Nem akarok tapló lenni, de Baumgartnerről nekem csak ez a vicc jut eszembe:

" Rég láttalak, mint Baumgartner a kockás zászlót" :)

146.
2004.07.07 19:01

Hali!

Az enyémet is nézzétek már meg lécci, mert nem tudom hogy mi jó vagy mi rossz az én portálomon, és senki se akarja nagyon nézni, vagy regisztrálni magát :P.

Véleményt, kritikát várok.

Tudom hogy  a banner meg a logó rossz mert el van írva, de ez majd jövőhétre lesz kijavítva. ezeken kívül tegyek még bele valamit?

cím.: www.baumgartner.gportal.hu

Forma 1-es oldal, nem csak zsoltiról szól ;-P

2004.07.07 15:37

Szia Vöge!

Mert kérted:

A portálodon nekem kicsit sok a javascript

A szavazás színeit pedig összhangba kellene hozni a portál alap színeivel.

Én így buherálnám meg:

Betűszín: E2FFFF

Linkszín: E2FFFF

Már látott link: E2FFFF

Fejléc: 36638D

Háttérszín: 42779D

144.
2004.07.07 09:33

Én is hálás lennék egy kis kritikáért, akár jó, akár rossz. Már sokan írtak kritikát a honlapról, de igazából mindenki csak dicsérte, ami talán nem mindig fedi az igazságot. Kösz: Vöge, a Harry Potter világáról

143.
2004.07.07 02:51

Kedves Superuser!

Szeretnék választ kapni egy érdekes jelenségre. A jelenség tárgya   //download.gportal.hu/ mely szül: 2004. 07. 01 tovább menve, ha megnyitom az oldalán a    CD-writer -t a letöltések hivatkozásai miért a   S.W.A.T oldalára mutat ? 

Az oldal szerk. irása pedig "Minden dolgot letölthetsz, szabadon alakíthatsz, de saját weboldaladra csak engedéllyel teheted fel! Amennyiben ezt megszeged – nem ajánlom -, büntetőjogi eljárást indíthatok."

Mit jelentsen ez ??? Ki ez a bátor ember???

Ugyanis az itt lelhető programok letölthetők A TULAJDONOSA HONLAPJÁRÓL a feltételei szerint. IGAZ? 

és T. loader! nem a te feltételeid szerint.

Köszönöm türelmed PLANETT

Elöző oldal
...
91
...
Következő oldal