Mucuska.
Beírtam a Goglee keresőjébe
kép tár mozgó virág gportal
kihozott 1 oldalt
//gportal.hu/portal/ibolya/
ha nem ez az,akkor sajnálom,én nem tudhatom,te hol jártál.
Talán nézd meg az előzményeidet a böngésződben.
Más
mikor te egy képre csak úgy ala-natúre jobb gombal klikkelsz,nem adja ki azt,sok más mellett ,hogy kép mentése más néven?Mert biztos vagyok benne,hogy kiadja.
Na--elmented így,azután visszakeresed,és vagy duplán klikkelsz a fájl-ra,vagy jobb klikk-villámnézet.
Ennek így mozgónak kell lenni.
De ha belepiszkálsz pl.a szerkesztéssel,a rajzba,akkor már nem fog mozogni,mert ehez egy gif-szerkesztő program kell.
A gif jelzi azt neked,hogy itt egy animációról van szó.
De ha nem piszkálsz bele,és ezután feltőtöd valahová az internetre,mondjuk a képtáradba,akkor mozogni fog--persze majd,ha átmásolod magadnak a modulodba,vagy ha képtáradban kinagyítotd a képet.Mert úgy kicsiben persze hogy nem mozog,az csak egy iránymutató képecske,hogy tudjad,miről is van szó--egy előnézeti kép.Vagy valami ilyesmi.Szóval a képtáradban klikkelj rá,hogy előjöjjön a kép,a maga valóságában(nagyban).
Illetve kisérletezz--vagy végy elő egy könyvet,hogy hogyan kell képet más néven menteni--pedig egyszerű,de így nem lehet máshogy segíteni--lásd kép másolás a fórumba.Ügye hogy egyszerű?De ahoz hogy ez egyszerű legyen,meg kellene mutatnom a valóságban.Addig bonyolúltnak fog tünni.
sajnálom,ez van.