»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
87
...
Következő oldal

2004.07.29 19:35

2004.07.28 14:36
Hy!! Néztem hogy itt mondtok kritikát.... Megnéznétek engem?? Ja! És a véleményt a vendégkönyvbe írjátok! www.starlookmagazine.gportal.hu Valamint: www.australia.gportal.hu És még: www.horsenews.gportal.hu(csak a lókedvelőknek! ) :) Sonor A.

2004.07.28 08:07

Sziasztok!

Válasz a #185-ös hozzászólásra

//a forrás a webmester//

A számláló modul működése:

látogatások száma / eltelt teljes napok száma = indexérték (ami megjelenik a portállistában a neve mellett, és ami alapjűn a besorolás történik)
Ha az eltelt teljes napok száma >, mint 14, akkor:
az utolsó 14 nap látogatásainak száma / 14 = indexérték

A toplistára kerülésről:

Ami miatt a pár napos portálok felkerülhetnek a csúcsra, az az, hogy amikor eltelik az első napja, akkor éjfélkor a rendszer a látogatásait osztja 1-gyel. Majd egészen addig 1-gyel osztja, amíg el nem telik a második teljes nap is. Tehát a 2. nap éjfélje előtt már majdnem két nap látogatásszáma osztódik 1-gyel. Ilyenkor bazi magas az indexérték. Majd aztán éjfélkor már 2-vel osztódik ugyanaz a szám, és reális lesz az érték.

Ha már legalább 2 hete fent van a portál, akkor ez a lebegés kiegyenlítődik.

189.
2004.07.26 19:03

Ciao!

Argonnak igaza van! Nekem is vannak ilyen problémáim... hol ennyivel lép, hol annyival... meg hogy vannak portálok, amik pár naposak, volt mondjuk 120 vendégük, és máris mondjuk 80 volt a napi látogatottság...

188.
2004.07.25 23:08
Sziasztok!!!Be..art a lapom a chatben az uzenetet nem küldi el azt irja ki laphiba...pedig annyi minden van mar rajta :((( nemtom megnyitni a modulkezelot se..SEGÍTSETEK!!!!www.xgoodjedisclanx.gportal.hu

187.
2004.07.24 18:28
Sziasztok! Nézzétek meg az oldalamat, várok minden véleményt tanácsot ötletet, hogy mi kellene még esetleg vagy mi nem... //tenisz.gportal.hu Jah és egy kérdés. Szavazást hogy lehet csinálni? Tudna valaki ez ügyben segíteni? Kathrine

186.
2004.07.23 12:18

Hello!

Elnézést kérek az előzö üzenetemben lévő század pontokért. Nem század pontokat lép hanem tizedeket. Még a matekot gyakorólni kell. :)

Üdv:Argon

185.
2004.07.23 12:12

Kedves G-Portalos Adminok!

A mostani üzenetem nem cikizés csak kritika, vélemény, tipp ahogy akarjátok. Tehát az az én gondom, hogy a számláló modul nem a legjobb, ez alatt azt értem, hogy az oldalam elindítása elején ha egy ember jött akkor a számlálóban lévő szám egyet vagy minimum 7 század pontot ugrott, tehát pl. a nézzetség 10 volt,akkor jött egy vendég és már 11 lett. Még az elmult napokban is volt 68.5 volt utána jött egy vendég és 69 lett. Így még egészen jó volt, de ma, ma reggel 68.1 volt amikor benéztem, jött egy vendég és 68.2 lett. Már minden egyes vendégnél csak 1 század pontot lép. Így nem nagyon igazságos az egész. Mert mindig ha több ember jön akkor a nullázáskor kevesebbet pontoz és mindig többet von le. Manapság már 6 pontot von le, ami elég sok. Szerintem átkéne programozni a számlálót, mert így már semmi esélyem, hogy az oldalam bejusson a Top 10-be. Attól tartok, hogy holnap már 2 vagy 3 ember kell ahhoz, hogy 1 század pontot menjen fel.

Megértéseteket köszönöm!

Üdvözlettel Argon

184.
2004.07.23 11:59

Hi all!

Ennél nincsen jobb hír a világon! Teljes szívből örülök neki.

Üdv.:Argon

183.
2004.07.22 08:51

Kedves G-portál Team, kedves Mindenki!

Örömmel tájékoztatlak Titeket, hogy Kocsis Zsoltika sikeresen túljutott a transzplantációs műtéten.

//andromeda.gportal.hu/

Most azért imádkozzunk, hogy a beépített anyagot véglegesen befogadja a szervezete...

Szeretettel:

Andromeda

Elöző oldal
...
87
...
Következő oldal