»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
86
...
Következő oldal

202.
2004.08.01 22:37

Ciao Noryka!

Először is regelj a www.x3.hu -n. Aztán ott lehet választani mindenféle egyéb jó cucc közül, válaszd ki a szavazást. Ott már minden le van irva, magától értetődő. Aztán amikor egy kódot ad meg, azt ments el valahova hogy meglegyen. Aztán csinálj egy egyszerű mondult és ott katt erre a képecskére:  és oda másold be azt a kódot, és okézd le. Elvileg működik. Ha nem, ne az én fejemet harapd le!:)

Westi

201.
2004.08.01 21:05
Én azt szeretném kérdezni,hogy hogy a rákba lehet tesztet készíteni,és közvéleménykutatást,hogy az ember megjelöli azt a kört,amire szavaz. PL.: Éhes vagy? o Igen o Nem És mongyuk bejelölöd a Nem-et.Ilyet hogy lehet csinálni? Köszike! Sebestyén Nóra

200.
2004.08.01 17:10

Zsémbecske, ezt már régóta szerettem volna megtudni, de csak most eszméltem rá, hogy itt is megkérdezhetem!:)

Tehát pl a zöldmagazin.com-ról 1 csomó mindent kimásoltam az oldalamra, és aztán a zöldmagazin főszerkesztőjétől jött egy levél, hogy azonnal töröljek mindent, mert hogy nekik vmilyen másik vki-vel szerződésük van, úgyhogy ez nem harmadközölhető. Persze azonnal töröltem mindent, és átlinkeltem, úgy, hogy egy kis részletet kimásoltam az oldalamra, és a tovább gombbal meg 'átküldtem' arra az oldalra, ahol a teljes cikk van. Aztán meg most láttam egy másik oldalt, meg még 1 csomót, hogy a háziállat.huról kimásolta az állatleirásokat. Régen igaz hogy énis kimásoltam, de most át vannak linkelve. Aztán meg valamelyik oldalnál volt 1 másik cikk, amit tudom honnan másoltak, és szóltam nekik, hogy linkeljék át, vagy töröljék azt a cikket. Erre meg felháborodva jöttek, hogy az átlinkelést felejtsem el, meg hogy nincs is másolva semmi, de aztán bebizonyitottam nekik, h másolták, aztán meg törölte, 'mert hogy nem birta a nyavajgásom'. Egyszóvel leugattak.

Ja, és a kérdés: hogy ezek a másolások milyen törvénybe ütközik? Ezt meg is kérdeztem a főszerkesztőtől, és ez a válasz jött:

"ez a szerzői jogok megsértésének minősül és az 1959 évi 4. törv IV. cím, VII. fejezet, az 1969 évi 3. törv. a szerzői jogokról, az 1986. évi 2. törv a sajtóról és az 1996. évi 1. médiatorvény vonatkozik rá. :)
Ezeket mind megtalálod a jogtárban, mind a polgári törvénykönyvben vannak. Ezek írják le, hogy milyen elidegeníthetetlen jogok illetik meg egy szellemi mű szerzőjét, hogy az ő engedélye nélkül nem lehet utánközölni az írásokat, stbstb. :)"

És az a jogtár micsoda, hol van? És a polgári törvénykönyv? Azt sem tudom mi...:)

Szerintem a többikeket is figyelmeztetni kéne erre, mert az nem volt olyan barátságos levél, amit nekem küldtek a zöldm.tól, igaz hogy mostmár jóban vagyunk a főszerkesztőjével!:)

Westi

199.
2004.08.01 16:33

Nem lett jó, tehát a vkönyvem [60-41] hosszászólásoknál a nagy kékbetűs beirás alatt...:)

Westi

198.
2004.08.01 16:30

Sziasztok!

Szia Zsémbecske!

Én azt tudom is, hogy ha a világhálóról szedek le vmi-t akkor az oké, de láttam már olyan honlapot, ahol az volt kiirva, sőt, idézek:

A honlapon található képek, hangok, leírások, eredeti készítőik tulajdona.
Kereskedelmi célokra nem használhatóak, ezek letöltését nem javaslom.
Copyright © 2000 Electronic Arts. All rights reserved.
A saját készítésű tárgyak letölthetőek, szabadon használhatóak, alakíthatóak, de közzététele TILOS! Másolása büntetendő!
Copyright© 2003-2004 Nemmondom meg a nevét honlapja

És itt hol van a saját készités? Meg hang?

Aztán természetesen pár animációt leszedtem, erre meg mintha öltem volna, jönnek a kis védencek, hogy mégis mit képzelek magamról (amúgy ezt a szöveg itt is van, lejjebb, a nagy kékbetűs irás után)

Meg amúgy én nem is ezekre gondoltam, hanem az ötleketre. Hogy van egy ötletem, ami másoknak is tetszik, és aztán meg másnap látom, hogy már mindenki ezt csinálja. Ez azért zavaró tud lenni...

Azt a vkiellenes cuccot meg azért kérdeztem, hogy vajon már hány ember lépte túl azt a bizonyos határt!:))

Westi

Ui., bocs, hogy megint ide irtam, úgyhogy ha gondoljátok, majd kitörölhetitek!:)

Westi

197.
2004.08.01 12:02

Nyitottam egy portált www.gportal.hu/portal/la-banners , ahol ingyen tudod reklámozni a saját portálodat (nem bannercsere, kirakom a bannered és kész).

És van/lesz még: Képernyőkímélők (3db van ma), Háttérképek (1db van ma), Képeslapküldő (28db van ma), Desktop-Themes, Fórumok, stb.

FOLYAMATOS FRISSÍTÉSEK/KÍNÁLATBŐVÍTÉSEK!

A KÉRDÉS: MI LEGYEN MÉG?

196.
2004.07.30 20:19

Ciao!

Hogy lehetne védekezni a beszólósok ellen? (gondolom sehogy)  

Nézzétek meg a vkönyvem!! Mindenfélével megrágalmaztak, hogy lopom tőle a képeket, miközben nála olyan képek vannak, amiket tudom honnan csórt el! Meghogy én törlöm a hozzászólásait, stb. Utálom, amikor alaptalanul megvádolnak!!! A végén még 1 Westi ellenes klubbot alapitanak!! Tényleg? Ha vki csinál 1 vki ellenes portált, akkor azzal mi lesz/lenne?

Westi

Ui. bocs hogy ideirtam, de muszály volt kiadni magamból, úgyhogy ezuton is bocsássátok meg nekem!

195.
2004.07.30 14:15

Most, hogy mondod... Csodalkoztam is a kissé hányaveti stíluson.

Tutira nem tenném meg társszerzőnek, ebben igazad van.De így van ez az összes jugiohos meg haripoteres ócska hülyeségek szerzőivel is. Ezek azt hiszem a játék kategórián belül az első öt helyet lefogják, pedig a hobbi kat.-ban szerintem több keresni valójuk lenne. Vagy létre kéne hozni egy trash kategóriát, oda valók lennének.

2004.07.29 20:49

Szia Padawan! Fusd át mégegyszer, mit írt a srác. Borzalom. Értelmetlen, logikátlan zagyvaság, ezért raktam ide be. Szerintem nem kérnéd fel a portálodhoz társszerzőnek. :) A szomorú, hogy ő a toppon az első. pfff

193.
2004.07.29 20:22
Zsémbecske, olyan sajnos nincs. Én is megjártam, emlékszel? De én amikor most megint reggeltem atw-s tárhelyet, feltettem egy tök primkó kamu oldalt állítólag akkor nem törlik a cuccot. Lehet, hogy ezt még Te mondtad nekem, minden esetre eddig műxik!

Elöző oldal
...
86
...
Következő oldal