»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
84
...
Következő oldal

222.
2004.08.05 14:15

ÉSSSS itt jön a megmentőőőőőőőő!

A HŐS(NŐ)!

Az entert nem veszi figyelembe persze.HTML kód kell hozzá.

Az enter HTML kódja:<BR>

Illesszétek be oda ahova csak akartok egy entert.

Apropó én is örülnék egy kis kritikának:http//arikon.try.hu

Lehet h éppen trutyi az egész,mert szerkesztem.

Üdv:Arikon

221.
2004.08.05 12:50
Az oldalamon többen panaszkodtak már ugyan arról amit SNoryka kifogásolt...Mikor a fórumba írnak nem tudnak sortugrani..:S..Ha én írok, nekem viszont megy...

220.
2004.08.04 22:19

,, ...itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra! "

A legjobb nu-metal banda oldalához jöhetne egy kis kritikaféle, lapilag. //slipknot.gportal.hu T'anks!

219.
2004.08.04 20:32

SAJNOS NEM TUDOM, HOGY MI LEHET A HIBA!

ÉN CSAK LENYOMOM ENTER

ÉS KÉSZ.

Neked "csak"  itt a neten nem müködik az ENTER? Ha pl: a JEGYZETTÖMBE ÍRSZ akkor jó?

Annamari

218.
2004.08.04 20:19
Na,szal ugy,ahogy Ti csináljátok! Szia Westi! kihagyva egy sor és utána a szöveg!Ezt én nem tudom megcsinálni,mert nem ugy írja ki,ahogy azt én csináltam!HRRRRR!

217.
2004.08.04 20:17
Látjátok?Ami nagy betűvel kezdődik,azt entereztem a kövi sor elejére,és folyamatosan ír!!!! Büdös 7szentségit nekijje!!! (ne értsetek félre,nem vagyok PARASZT! ;-) ) Sebestyén Nóri,aki már akkora lúzer,hogy azt elmondani nem lehet.Aki ilyen béna,mint én,ne csináljon portált!Inkább növessze a babérjait acset előtt!Az 1xűbb!!!

216.
2004.08.04 20:15
Syasztok! Így szeretném írni a dalszöveget, Sorban, Csak az Enter nem veszi be, és ez engem nagyon bosszant. Költő már nem leszek, Verseket költeni nem merek, Viszont dalszöveget írni akarok a portálomra, Szóval kérlek, Segítsetek! Köszönöm!!! Sebestyén Nóri,az örök lúzer

215.
2004.08.04 18:35

Szia Westi!

Én csak azért írtam, hogy nem érdemes foglalkozni vele, mert szerintem nem lehet megtalálni. Azt viszont értem, hogy téged miért boszant. Nagyon piszok érzés, ha az embert alaptalanul vádolják.

Annamari

214.
2004.08.04 18:18
Lécci,segítsetek!Elakadtam a portál fejlesztése közben!Ha dalszöveget szeretnék bepötyögni,az entert figyelembe s eveszi az oldal,nem tudok egy oszlopba írni,soronként a szöveggel!Lécci,segítsen valaki,mert elkezdtek szállingózni az érdeklődök,és én meg ott égek a sz*r oldalammal!Köszi!Sebestyén Nóra

213.
2004.08.04 16:53

Szia Annamari!

Igen az az enyém...:) És állitolag én azt a halas welcome feliratú animációt csortam el tőle. Mindenki tudja hogy azt nem ő csinálta... de én akkor is megakarom keresni!!! Milyen jogon , hogy hülye vagyok?? Ezzel az erővel én is mondhatnék rá bármit!! (de nem mondok, mert én nem vagyok olyan!) Engem akkor sem hagy nyugodni egy ilyen tisztázatlan ügy! Nem szeretem ha vki vkire rondát mond, és utána meg simán eltűnik! Nem fogja szárazon megúszni!! Ja és a rágalmazásról ne is beszéljünk!

Westi

Ui. én azt az animációt az aqua-food oldaláról szedtem le

Elöző oldal
...
84
...
Következő oldal