»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
9
...
Következő oldal

2008.01.09 10:45
Köszönöm.Ez is sokat számít egyeseknek majd valószínüleg

971.
2008.01.07 19:00
darkfighter: Ebből a regisztrált felhasználók sorrendezése megoldható, továbbítom az illetékesnek.

2008.01.05 08:17
Megoldható lenne az hogy a bejelentkezés panelon látható lenne a honlapra regisztráltak száma és hogy éppen mennyien olvassák a honlapot ?
Az se  lenne rossz ha bejelentkezés után látni lehetne a bejelentkezés panelon az éppen bejelentkezett tagok nickjét és megtudnák tekinteni kik vannak még regisztrálva a honlapra. (vagy lenne egy külön Online Modul erre a célra.)
És még utoljára a taglistát melyet jelenleg csak a tulajdonos lát lehetne rendezni, hogy ne csak nicknév sorrend legyen hanem regisztációs dátum alapján is lehessen látni.
Talán kicsit sokat kértem de szerintem a fejlesztésbe ami most van a gprtálon még beleférne ez a kis plusz.
üdw: attila

969.
2008.01.04 23:46

rose02: A G-Portál tulajdonosai 2 reklámbannert szeretnének a G-Portálos fejlécbe tenni, és csak így férnek el. Ez nem húzza szét az oldal tartalmát, csak egy görgetősáv lesz alul is. Egyelőre ez van, viszont az alábbi kóddal eltüntetheted az alsó görgetősávot:

<STYLE type=text/css> <!-- body { overflow: -moz-scrollbars-vertical; overflow-x: hidden; }--></STYLE>

A webmester e-mail címe egyébként: webmester@gportal.hu

968.
2008.01.04 15:50

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenűl a webmester e-mail címét?

Ez ügyben keresem:
Az oldalamon nem lehet beállítani a banner hosszát! Minden méretnél csak azt a hosszú bannert hozza be :S És már másnál is láttam és a kérdésem az lenne hogy ez miért van így? Köszönöm előre is a választ.. Kori

www.ashworld.try.hu

967.
2007.12.23 21:07
csak én érzem kicsit flegmának a hangvételt, avagy véletlen sikerült így? =)

966.
2007.12.23 01:26

Köszönöm gportal hogy végre vettétek a fáradtságot és megcsináltátok böngészőfüggetlenre a szövegszerkesztőt!!! 

965.
2007.12.16 17:44

Sajt annyi a teendőd hogy mikor belépsz az egyzserű mondulba akkor ugye van a felső fromázó szalag (színek meg ilyenek beállítása ) és e fölött van hogy Szövegszerkesztő:htmlArea(régi) meg FCK editor (új) meg még van egy kódnézet és itt kell beállítani ...

acvivcsi

Ha megfigyelted a gportál fejlécében van olyan hogy portálok fórum új portál segítség ...
Azon a címsávon kiválasztod a portálok menüt ott kihozza azokat amelyek a leglátogatottabbak és azok alatt van olyan hogy teljes lista és akkor kihozza az összeset és még a kategóriákat is kiválaszthatod 

Remélem mindkettőtöknek segítettem: www.fruzza.try.hu szerkje... 

964.
2007.12.16 14:30
szeretném megtudni hogy hogyan lehet most itt portált keresni mivel sehol sem találom!! köccce

963.
2007.12.16 13:56
Hello Jó lett az új portál, kicsit nehéz lesz megszokni... A régi szövegszerkesztőt hogyan lehet visszaállítani ? ?

Elöző oldal
9
...
Következő oldal