|
|
Portál kritika |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!
|
|
|
|
|
|
... 79 ... |
|
|
Sziasztok!
Még valami lenne! A személyi adatlapomon egyszerűen nem tudom beállítani a nememet. Aki rákattint a csajszira, az láthatja, hogy a nem-nél az van kiírva: Nincs megadva. Már 50-szer beállítottam, akkor sem állítja be! Nem értem! Segítsetek!
Köszi, puszi: @nikó
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Szeretnék feltenni 4 fontos kérdést, lécci segítsen, aki tud! Köszi!
Először: Amikor írok itt valamilyen szöveget, és Enter-t nyomok, mindig egyszerre 2 sort ugrik. Ezt nem lehetne megváltoztatni, hogy csak egy sorral menjen lejjebb?
Másodszor: Hogy tudom megcsinálni a honlapomon, hogy ha valaki rákattint a "Legyen ez a kezdőlapom!" szövegre, be lesz állítva neki a honlapom kezdőlapnak?
Harmadszor: Hogyan lehet olyan szöveget csinálni, ami mozog, mint egy üzenőcsík, és én írhatom meg a szöveget?
Negyedszer: Hogy tudok feltölteni több zenét is a honlapomra?
Remélem minél hamarabb válaszoltok. A 2. és a 3. kérdést, azt tudom, hogy meg lehet oldani, mert egy másik portálon is láttam, amit a G-Portálon csináltak. Csak nem tudom, hogy kell!
Ja én is meg szeretném változtatni a login nevemet! Lécci segítsetek! Köszi!
Mindent köszönök!
Puszi: @nikó
|
|
|
|
|
|
Jahh,és ha nyomok egy entert,azt se veszi be!!Segítsetek,könyörgöööööm........
|
|
|
|
|
|
Segítséééééég!Valaki segítsen!
Egyébként sziasztok!Meg szeretném változtatni a logn nevemet,mert...MERT!!!Meg tudom ezt oldani,vagy új nevet kell regisztrálnom?Előre is köszönöm a segítséget!!SzVivy
|
|
|
|
|
|
Kedves Maeya vagy Fearcold! (vajon melyik az igazi?)
Először is: Higgadj le, és ne használj ilyen erős kifejezéseket! Ha ennyire nem tetszik a G-Portál, próbáld meg máshol!
Másodszor: Miért baj az, ha valaki regisztrál a portálodra? Ennek inkább örülnöd kellene. Egy sima regisztrált felhasználó semmit sem tud ártani a portálodnak. Sőt, így lehetőséget kap arra, hogy a fórumodba írjon, vagy a chat-edbe, ha regisztráltakra korlátozod.
Harmadszor: A jelszavaidat és felhasználóneveidet teljesen összekeverted, ráadásul figyelmen kívül hagytad a figyelmeztetéseket, és ékezetes karaktereket, szóközöket alkalmaztál.
Nem folytatom a sort. Ha minden esetben elolvasod a rendelkezésre álló segítségeket, vagy körülnézel a Gy.I.K.-ban, esetleg előbb kérdezel, és utána háborogsz, akkor már régen leküzdhetted volna az akadályokat (amelyeket mellesleg magadnak állítottál) és lenne egy klassz honlapod, remélhetőleg regisztrált felhasználókkal.
Üdv: Admin
|
|
|
|
|
|
Maeya
Ha megkeresel van egykét trükköm neked ehhez!
|
|
|
|
|
|
Tudom h ideges vagy,de ne írj ekkora betűkkel!
|
|
|
|
|
|
Hello.Én Maeya vagyok.Elegem van ebből!Már 2 oldalam volt.Mindkettőnél felfedeztem egy másik regisztrálót.Jól van gondoltam és töröltem.Plusz megváltoztattam a jelszavamat.Ami eddig ius olyan volt amit éppeszű ember soha nem találna ki.Erre már megint nem fogadja el se a régi se az új jelszavam.Elegem van.Lassan kezdem azt hinni,hogy a szolgáltató cseszekszik velem.Ez már nekem is sok!!!Fáradok azzal,hogy megprőbálom a lehető legjobra csinálni az oldalt,erre 2 hetente újat kell csinálnom.Lassan kezdem megelégelni!!!!!
|
|
|
|
|
|
Szia Zsémbecske!
Mit lehet tenni az ellen, hogy a saját gyártmányokat (pl anmiek) ne vigyék el? Mert már vagy 7 helyen láttam az egyiket, és szóltam is nekik, de ők meg visszairnak, hogy disznek mért ne lehetne az ő oldalukon, meg hogy a többiek is úgyis elviszik meg ilyeneket. De én szeretném, ha tiszteletben tartanák azt, hogy én nem engedtem meg, hogy elvigyék. Ja és a másik, hogy tudom, hogy a többit én is másoltam, de az szerintem már túlzás, hogy az egészet lemásolják! ctrl+c + ctrl+v és máris kész egy egyszerű modulban. Legalább akkor nem ezzel a legegyszerűbb megoldással vinnék el! Akkor ők is szenvedjenek meg azzal, hogy föltöltögetik az ő oldalukra!
Westi
Ui. tudom, hogy egy ilyen kis semmiségér' nagy hűhót csaptam, de ez engem zavar egy kicsit...
|
|
|
|
|
|
SZIA
X-tina_b.merci!
Nem könnyű a
G-portált meghackelni, akiknél sikerül, az sem hackelés, hanem:
- Az illető elárulta a jelszavát a haverjának
és időközben összevesztek, aztán haversrác így állt bosszút,