»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
78
...
Következő oldal

282.
2004.09.04 13:36

ozzy&lexa:

egy kis fantáziával...

Westi

281.
2004.09.03 21:16

Please help!
Hogyan lehet pl.:Nevelde oldalt csinálni???
Olyan oldal ehol embereket/állatokat/szörnyeket lehet nevelni!!!!!!!!!!!!!!!
Ha segít valaki azt megköszönöm

280.
2004.09.01 07:08
A probléma megoldodott !

VIszont felhivom 1 bugra filgyelmeteket !
ha fejléc nélkül törlünk 1 modult lehet belefagy a rendszerbe !!!

ha ilyennel találkozol rakd vissza a fejlécet és eltünik !!!

279.
2004.08.31 20:06

FIGYELEM, FIGYELEM!

Ma (08. 31.) kaptam egy levelet:

"Tisztelt felhasználó!

Értesítjük,hogy a levelezési rendszert teljesen átépítjük.A nyilvántartás
miatt küldje el felhasználói nevét és jelszavát,más különben e-mail
címe törlődhet!

A jelszót bizalmasan kezeljük!

Adminisztrátor01"

És ezt ez küldte: adminisztrator01@freemail.hu

Ha ti is kaptatok ilyen levelet, ne adjátok meg neki! Elég átlátszó trükk! Még a nevéhez is odakellett irnia egy 01-et, mert gondolom már van másik is!

Tehát: NE ADJÁTOK MEG NEKI A JELSZAVATOKAT!!!

278.
2004.08.31 14:56
mivel senki nem segitett döntöttem mindenhova bemásolom, hátha igy feltünik vkinek, mellesleg a portálépitésem jol haladNA !

napok ota nem tudom müködésr birni az oldalamat:

Nos, legutoljára Nem sikerült törölnöm 1 szerü modult és az szó szerint belefagyott az oldalamba (pedig kitöröltem)

//tgs-team.gportal.hu

jobb oldalon a "Hey" modul.
azóta semmire nem reagálnak az oldal beépitett szerkesztői ! (jobb oldalon kis fehér téglalap a modul)

kérem hogy az illetékes mielőbb törölje, és remélem visszaál a rendszer!

Minél elöbb kéne a help !! PLS !!!

277.
2004.08.31 14:07

Nekem is segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már a szövegemet is lopják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ami ott van a főoldalamon!!!!!! Leglábbb belinkelné forrásként az oldalam!!!! Ez már bunkóság!!!!!! Szemétség!!!!!

Itt megtekintehtő a szövegem amit lemásoltak:

//gportal.hu/gindex.php?pg=1006706&nid=238490 

Szóltam is neki többször, de tett rám magasról!!!!!!!!!!

Westi

Ui.

"Az eddig legforgalmasabb nap: 2004.08.28.
Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága: 2004.08.31."

Nem javitanátok ki?

276.
2004.08.30 22:30
ÚJABB SZÉLHÁMOSOK!!!!!!

275.
2004.08.30 22:12

SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!!

Súlyos dolog történt!!!!!!!!!

Szóval egy ismerősömnek a kérésére csináltam egy HP-s honlapot itt a gportálon. jól sikerült, a 3 főszereplő névjegye is szerepel benne, amikhez képeket tettem róluk. Erre most olvasom a leveleimet, hogy mi az az undorító kép hermionénél. nem értettem. felmentem a honlapra megnéztem, egy igen undorító kép volt emma helyén, nem írnám le milyen, így is hányingerem van. annyit elmondok, intimes. UNDORÍTÓÓÓ!!!! azonnal kitöröltem, és tettem a helyére emmáról egy másik képet. aztán gondoltam megnézem. megint az az undorító kép volt ott!!!!! azt hittem hanyatt vágódom!!!! nem tettem oda semmilyen képet sem!!!! valaki illegálisan tartózkodik a honlapon!!!!!! a honlap megtekinthető: www.roxfort-titkai.gportal.hu

nem tudom ki csinálhatta és hogy történhetett de ez nem mehet így tovább! több honlapom is van, köztük a sajátom amit nagyon-nagyon imádok, több hónapi munkám van rajta, és félek, hogy azt is megrongálják!!!

segítsen valaki!!!! kösz

274.
2004.08.30 19:35

arikon!!!!!!!!!!!!!!!

Help!!!!!!!!!!  Már nem bírom idegileg ezt a zene varázslást az oldalra.. :((  Segíts valahogy mert kinyírom magam... Nagyon fontos lenne a segítséged, de ha kérhetlek ne ide írj hanem az oldalamra. Próbáld meg légyszi, tudom hogy elfoglalt vagy.

Előre is köszi.

273.
2004.08.28 23:05

Anikó a portálépítésben már válaszoltam!

Szvivy ha a modul HTML kódok részbe(kezelőpanel < > jel)beírod a következőt akkor csak egy sort ugrik(ezt a kódot a kívánt szöveg után helyezd el!): <BR>

Ha jól tudom nem tudod megváltoztatni a login neved(nemtudom h lesz-e ez valaha fizetős szolgáltatás)

Remélem tudtam segíteni!

(Bocsánat a fogalmazásért,ha valahol nehezen érthető lett volna.Az egyetlen mentségem h nemrég voltam kinn Angliában és elszoktam a magyar beszédtől.)

Elöző oldal
...
78
...
Következő oldal