»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
77
...
Következő oldal

292.
2004.09.13 20:31
Volee írj a webmesternek!

291.
2004.09.12 13:41
Hi! en egy kis gondom...:( Mejelent egy új beljelentkezés pont és ha belépek mint portálkarbantartó  a rott menöben mindenből van legalább 2!!! Mit csináljak???

2004.09.07 18:08
Köszi!  Majd megpróbálom...

2004.09.05 23:58

Szia  LALIL!!!

Szerintem dobj egy emilt a webmesternek, webmester@gportal.hu írd meg mit szeretnél, hátha..

2004.09.05 21:44

Sziasztok!

Le akarom törölni az egyik portálomat, de a rajta lévő képtárat meg szeretném tartani (magyarul nem akarom még egyszer feltölteni). Át lehetne "tenni" egy másik portálomra?

Lalil

287.
2004.09.05 20:46
Hali!

@niko!

Te nem érted! A felbukkanó ablak szövege magyar. Végig kéne olvasnod, nem csak az első szót...
Én is megnéztem azt az oldalt, és csak akkor jön elő az ablak, ha a jobb egérgombbal kattintasz. 3 böngészővel próbáltam, és mindegyiknél így volt.
*Jen* jól írt mindent. Próbáld csak ki!

További sok sikert!

tigrincs

286.
2004.09.05 19:28

Hello!

*Jen*!

Ezt én is tudom!!! Úgy tűnik, nem értitek! Akármelyik egérgombbal kattintok, bejön egy pici ablak, valamit angolul ír! NEM TUDOK SE MÁSOLNI, SE SEMMIT! Na így kéne segíteni!!!!

285.
2004.09.05 14:31

Hello!

Észrevettem valamit: Ha az adatlapomon a nememnél azt állítom be, hogy nő akkor a felhasználóknál azt írja ki, hogy nincs beállítva. Ez nem csak nálam van így, hanem a többi regisztrált embernél is.

Jen

284.
2004.09.05 14:08

@nikó,

Nem vagyok szakértő, de megpróbálok segíteni.
A kódot kijelölni: az egereden a bal gombot lenyomod a szöveg kezdeténél elviszed a szöveg végéig és felengeded, így már ki van jelölve
Másolni: ctrl-c
Beilleszteni: a <> gombra kattintasz, a szerkesztő részbe viszed a kurzort és ctrl-v

Remélem, ez segített. Ha nem, az oldalamon megtalálod az email címem. Szívesen segítek ha tudok. :)

Jen

//rwitherspoon.gportal.hu

283.
2004.09.04 19:35

Hello!

Nekem egy NAGY segítség kéne! A Csináld Magad oldalon sok jó ötletet találtam. De vegyük pl. azt, amikor tűzijáték van a honlapon, vagy ostor követi az egeret. Nagyon hosszú a kódjuk, és nem tudom őket sem kijelölni, sem átmásolni. Viszont a Legyen ez a kezdőlapom! az rövid kódú, lemásoltam magam. Egy egyszerű modulba beírtam a kódot, meg is jelenítette a Legyen ez a kezdőlapom! szöveget, de nem lehetett rákattintani. Egyáltalán hová kell beírni a kódokat???? Egy nagyon hosszú kódot hogy tudok beírni???? Szakértők segítsetek, ha lehet, részletesen, mert csak 12 éves vagyok! Nagyon köszi! Az oldalam megtekinthető, nekem tetszik!

www.magenta.gportal.hu

Puszi: @nikó

Elöző oldal
...
77
...
Következő oldal