»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
76
...
Következő oldal

2004.09.20 07:23

Szia Jermaine77!!

120 nap portálfelé sem nézés után törölnek  portált. Ha dobsz a webmesternek 1 e-mailt, amiben megírod, hogy az nba.gportal.hu oldalhoz 5 hónapja nem nyúltak, viszont te nagyon szeretnéd ezt a nevet...stb..meggyorsíthatod a folyamatot.

2004.09.20 07:14

//Este ezen agyaltam, hogy mi az a 'kosaras betűtípus' aszittem hülyén halok meg :)//

300.
2004.09.20 00:40

Nem szűnik meg,ha nem nyúlsz hozzá,csak akkor ha vmilyen illegalás(zárójelben)tartalom van rajta.Pl. porongráf tartalomért törlés jár.

"A modulok betűtípusát" itt lehet beállítani Kosarasra: http://flashbuttons.com

De mielőtt bármit csinálsz vele olvasd el a //csinaldmagad.gportal.hu ehhez tartozó cikkét.Jobb oldalon,A leírások menüben,a Flashbutton menüpont,olvasd el és kövesd az utasításokat,ha elakadsz szólj.

A szavazást itt találod: http://x3.hu .

itt kötelező regisztrálnod h megkaphasd,ha elakadsz akkor is csak szólj nekem.

299.
2004.09.19 20:18

Arikon!

Mennyi idő után szűnik meg 1 oldal ha nem nyúl hozzá az illető tulajdonos???

A modulok betűtípusát ilyen Kosarasra akarnám, +szeretnék szavazást is csinálni. Ha segítenél nagyon megköszönném.

298.
2004.09.19 19:27

Tundermanoka:

//csinaldmagad.gportal.hu

(Úgy láccik ez sok mindenre megoldás)

Az egyik jobb oldali menüben van az amit keresel.

2004.09.19 17:27
Hogy lehet aportálnak bannert csinalni?

296.
2004.09.19 16:44

Jermaine sajna egy másik oldal címét sehogy sem lehet elfoglalni,kivéve ha az megszűnik.

De ha akarod van még egy másik megoldás:

Regisztrálj egy domainnevet vhol(pl. http://try.hu)

És ha valaki meg akarja keresni az oldalad,bepötyögheti azt is h nba.try.hu és a te oldalad jön be.

Elnézést elég szarul fogalmaztam. :)

Tehát azt mondom hogyha az nba.gportal.hu cím nem lehet a tiéd,de az nba.try.hu biztosan.

exyke: //csinaldmagad.gportal.hu.

De ha megmondod h kb milyennek akarod,szívesen segítek.És láttam az oldalad...nem rossz,csak válassz egy másik modult főoldalnak.Elég sokáig tartott míg betöltödött,utánna meg szépen lefagyott.

295.
2004.09.19 11:15

Pár dolog:

A gportal.hu/nba címet szívesen elfoglalnám:)) AZonban 05.19-e óta nincs frissítve, az enyém meg naponta...és nagyon szeretném megszerezni...5 hónapja nincs frissítve:(

Azon kívűl a gportal.hu/csinaldmagad nagyon jó csak 1iket sem tudom megcsinálni...se a szavazást, se a gombok stylet megváltoztatni... :(

Kösz a segítségeteket előre is!

294.
2004.09.18 11:22

Szijasztok!

Végre összehoztam valami féle weboldalt elég lightos és egy kicsit nagyon fel szeretném dobni és ebben szeretném a segítségeteket kérni:)

2004.09.14 14:01

SZIA Volee!!

Úgy tudom a portálod tegnap délután javításra került..

// Ilyenkor a G-portál fejlesztői örülnének egy e-mailnek, amiben megtudhatnák, hogy hogyan jött elő a hiba..Mit írtál be éppen akkor, hova..stb., hogy többet ne fordulhasson ez elő más oldalaknál//

Elöző oldal
...
76
...
Következő oldal