»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
60
...
Következő oldal

462.
2004.12.17 17:53

Tudom hogy ezzel is csak terhellek de rossz kódot írtam be és nem képet hanem tönkremenést hozott!!! Kérlek segíts ha kell a jelszóm akkor írj!!! Köszönöm!!!!

szimonetta12@citromail.hu

www.halvilag.gportal.hu

461.
2004.12.17 17:48

Kedves Gportal!! A honlapom tönkrement!!! Nemlehet bemenni a menübe!!!! semmibe!!!! Kérem segítsenek!!!Csinálják meg!!!

www.halvilag.gportal.hu

login nevem: Szimonetta11

email címem: szimonetta12@citromail.hu

Előre is köszönöm:Szimonetta

460.
2004.12.13 19:42

szia Boszi!
Ezen ne bánkódj tovább, mert ha övé az oldal akkor az övé. Csak emiatt nem fogják elvenni tőle, mert nem szabálysértő az oldala, és fizikaliag nincs is több hónapja magára hagyva. (bár tényleg nem sok minden történik az oldalon...) Szóval ha nem tudsz megegyezni a tulajjal, akkor ez van.

Találj ki valami mást - christmastime, karacsonyiotlet, boldogkaracsonyt, x-mas, stb...
Úgyis a tartalmától lesz jó egy oldal. :)

Majd írd meg, mi lett az oldalad! :)

Üdv
Ragtime

459.
2004.12.13 13:49
Sziasztok! Van egy oldal: www.christmas.gportal.hu A tulajdonosa csak ugy hozta létre,ezért nem tudtam az oldalamnak már ezt a nevet adni! És sose frissit,meg nincs is semmi a lapon! Közölte,és ne mis szünteti megm,és örül annak,hogy emiatt nem lehet msának ez az oldal cime! Ez nagyon felháborító! Kérlek csináljatok vmit! Köszönöm: Boszyka

458.
2004.12.13 11:09
szia kedves B4Ru! Igen, elküldi a letiltottaknak is, kipróbáltam. Üdv ragtime

457.
2004.12.11 22:56
Kedves esztibp! Nem bunkóság, amit mondasz, hanem csacskaság. Szigorúan és több szinten ellenőrizzük a G-Portál szerverét, a nap minden percében. Gyakorlatilag kizárt, hogy vírus kerüljön a gépedre tőlünk.

Kedves Nóri_12! Amint felkerül a PHP legújabb stabil verziója a szerverünkre, újra elérhető lesz a funkció. Ha nagyon gáz, most is elvégezhető a változtatás, de nagyon körültekintően kell csinálni, ezért csak a webmester teheti meg. Írj neki egy levelet, és amint ideje engedi, megváltoztatja a webcímedet.

Szia, Barbi! Jó, hogy "hallak" megint! Csók a családnak is! - Admin -

456.
2004.12.11 17:40

Kedves főfőfő portálos!

Mikor lehet megváltoztatni a portálcímet?Mert félreértés van az én címemből.

Előre is köszi

Nóri

455.
2004.12.11 14:33

Harapjavilagba

Sziasztok!

LAtogassatok meg oldalamat..Sok -sok finom es egyszeruen elekszitheto recept,most aktualis karacsonyi receptekkel..

Olvasgass kedvedre,vagy oszd meg velunk a kedvenc recepted a forumban!

http://www.gporatl.hu/harapjavilagba

454.
2004.12.10 22:09

Ha Van Kedvetek Nézztetek Be  

-=[ MINDEN AMI DIDO ]=-     
                        Daxy                        

453.
2004.12.10 20:28
Lehet, hogy bunkóság ilyet írni, de szerintem vírusos a gportal. Nekem 5 percet kell várni, ha vmit megnyomok az oldalon, és utána mindig vírusos a gépem!!! Segítség!!!

Elöző oldal
...
60
...
Következő oldal