»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
57
...
Következő oldal

2004.12.25 07:49

Sziasztok !

Háttérzene: Ha beírnátok előbb a Google-be, hogy 'free midi dance file' vagy 'free midi rock file' ...stb. megkönnyítenétek a saját dolgotokat.

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

491.
2004.12.25 04:14

Szaiasztok!

Eloszor is szeretnek Kellemes karacsonyi unnepeket es egeszsegben,boldogsagban gazdag uj evet kivanni.

Kedves uzemeltetok!Nagyon szepen koszonjuk az uj stilusokat ,a hetterzene lehetoseget,es mindent!!Nem gyozok csodalkozni mi mindent belezsufoltok az ingyenes verzioba..Koszonjuk!!

barabera/alaska

ui:regisztraltam a gportalt nehany keresoben..remelem nem baj?

490.
2004.12.24 23:58
Dotz: Írj levelet problémáddal a webmester@gportal.hu címre. Talán tudunk segíteni, ha bebizonyosodik, hogy jogos a kérésed.

Esztibp: Gondolj bele, hogy 1 MB zene letöltése legalább 2-3 percébe kerül egy modemmel internetező látogatónak. De egy ADSL-es internetezőnek is 15-30 másodpercet kell várnia, míg letöltődik neki az 1 MB-os zenéd. Akkor mi lenne, ha ennél nagyobbat tennél fel? Ki várná azt ki szerinted?

Sajnos a legtöbb portáltulajdonost az vezeti félre, hogy nekik azonnal megszólal a zene, amikor megnyitják a honlapjukat. Igen ám, csak a látogatóknak nincs még a gépére letöltve a zene, tehát nekik le kell tölteniük legalább egyszer.

Igazából háttérzenének a legalkalmasabb a midi file, hiszen az csak pár kilobyte. Az mp3-mak újratömörítéséhez keresned kell valami erre alkalmas programot a neten, vagy elkészíttetned hozzáértővel. Mi ebben nem tudunk segíteni, már maga a háttérzene is ellenünkre való.

Üdv: Admin

489.
2004.12.24 12:29
Hello! nekem is gondom volna ezzel a háttérzenével! Nekem sincs 1 mb-nál kisebb zeném ,tehát a krdésem az lenne, h hogyan kell letömöríteni? Mert nekem amikor végre berakja a zenét, nem játsza le, hanem kattog, és alul egyfollytában tölt! Help

488.
2004.12.24 11:50

SOS!

Lenne 1 problémám:olyan fél éve nyitottam egy portált, és még most is megvan, csak a suli meg minden miatt elhanyagoltam...szal az a baj, hogy a jelszavam és a felhasználónevem is elfelejtettem, csak az E-mail van meg...:( Nagyon szépen kérem, segítsenek! :'(

487.
2004.12.24 00:23
Kedves Xerl!

Én nem nevezlek annak, aminek Szimonetta... Na, mindegy! Azon azért gondolkozz el, hogy egy-egy látogatód mit kezd azzal, ha mondjuk egy 3 MB-os zenét teszel fel a háttérbe! Vár 2-3 percet, amíg lejön a zenéje? A másik pedig az, hogy ha értenél az mp3-hoz egy egészen kicsit, akkor tudnád, hogyan kell lejjebb venni egy mp3 mintavételezését, hogy beleférjen az 1MB-ba. A wma-t pedig azért kell kivenni a sorból, mert egyenlőre kompatibilitási gondok vannak néhány böngészőtípussal. Nekünk tekintettel kell lennünk az összes felhasználó igényeire.

A háttérképek kóddal történő berakása is csak Explorerrel működött. Így pedig bármelyik böngészővel.

Szóval, mindenre gondoltunk, csak arra nem, hogy az első reakció a kis újdonságra ez a fikázás lesz. És pont egy olyan portál tulajától, mint a tiéd...

- Admin -

2004.12.24 00:08

Te hülye elégedetlen ***! A gportal küszköd, töri magát hogy NEKÜNK jó legyen te meg panaszkodni mersz? Inkább fogd be! Köszönöm a figyelmességet csak egy baj van. van zeném be raktam csak nem megy.

Szimonetta

485.
2004.12.23 22:45
ez a zene berakás...ez elégé gyér
ugyanis nem lehet wma-t felrakni csak mp3, wmv meg még vmit felrakni 1 mb alatt!Ez durva!Hol találsz te mp3-at 1 mb alatt?ja tom a 30 mpseknél az meg lóf*szt sem ér...már bocs, de sztem jobb a kodos.
a háttérképet is meg lehetett oldani koddal, de azért jó

484.
2004.12.23 17:44
Haladó: Nincs mit, szívesen!
(Nahát, egy köszönet! Milyen ritka az ilyesmi...)
- Admin -

483.
2004.12.23 11:42
köszönjük a fegyelmességetek.

Elöző oldal
...
57
...
Következő oldal