► Soni ◄
Nem ismerem kellőképp a G-portált, mindazonáltal úgy gondolom, hogy az emberek folyamatos éhsége az új programokra felháborító. A G-portál alkotóinak köszinni kéne a G-portál lehetőségeit, és magát a G-portált. Nem pedig folyamatosan az újításokat várni, szinte ostorral kergetni az alkotókat, hogy csináljanak már valamit. Észre kéne venni, hogy igenis csinálnak. Nekik köszönheti az ember ha ingyen (!) portált építhet, alakíthat ki. A portálodat nekik köszönheted (ha van). Ezek az emberek nekünk csinálják ezt, nekünk akarnak örömet szerezni, erre néhány ember, úgy gondolja, hogy ő a király, és a határokon túllépve akaratoskodik. Ők adnak nekünk, mi viszont nem adunk semmit, csak élünk a lehetőséggel. Gátlástalanul kihasználunk. Valóban ennyire elfajzott lenne a gyermekvilág? Egyre jobban törnek előre a rosszakarók, a hatalmaskodók, egyre jobban árasztják el világunkat, és mi ezt hagyjuk is, mert tenni nem tudunk ellene, de mégis az önfegyelem eszköz lehetne, nem gondoljátok? Ez az áradat lassacskán felemészti az egész G-portált. Komolyan ha az én kezemben lenne a G-portál sorsa, nagyon elgondolkodnék, hogy érdemes e azért dolgoznom, hogy munkámat semmibevegyék? Emberek vegyük már észre magunkat! Elveszünk, de nem adunk. Hogyan is adhatnánk, mikor mindig van valaki aki kilóg a sorból, mindig van aki nem "akarja".
Ezt az egészet hirtelen felindultságomból írtam, össze-vissza, remélem azért valami értehető belőle. Senki ne vegye magára a megszólításokat, csak az akire esetleg illik néhány gondolat. Remélem sokan elolvassák ezt az üzenetet. Remélem minél több ember látni fogja. Ha kell minden hová bemásolom, de mostmár télleg magába nézhetne néhány ember.Köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam.
|