»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
52
...
Következő oldal

542.
2005.02.23 13:19

Kedves Szimonetta11!

Ha kérdezted volna, szebben hangzana!
KAPCSOLD KI A SCRIPTES EGEREDET! és láss csodát minden.. fog mozogni.

Akarod tudni miért? COOL  PORTÁLPlanett

541.
2005.02.22 20:17

Kedves G-Portal Team!!! Azt szeretném kérni hogy nézzétek meg a honlapomat, a www.kcod.gportal.hu . A portál a Call of Dutyval foglalkozik. Létszi javasoljatok pár jó dolgot a portállal kapcsolatba és mondjátok meg hogy mivel lehetne még feldobni.

Üdv.: Killcam

Ui.: Ez az egész G-Portál nagyon jó és király!!!

2005.02.21 20:24

Kedves G-portal!

Már megint én!!! Hát most az a problémám hogy a mozgó képek....NEM MOZOGNAK!!!! Ha megtudják csinálni kérem csinálják meg! www.fishzoo.tk 

539.
2005.02.20 21:54

Üdvöletem! Én úgy gondolom, a g-portalremek hely netes kezdők számára, hiszen teljesen ingyen lehet portaljuk, és még csak nem is akárhogy! Nem kell HTML-ezgetni, hanem egyszerűen fölmész az oldalra és ott szerkeszted! Szóval lenne 2 kérdésem:

1.: Úgy mégis, mennyi ideig csináltátok meg azt, hogy akárkinek lehessen portálja, és a portálon belül tudja szerkeszteni?

2: Kerestek valamennyit az ingyen szolgáltatással, vagy a nagy 0-láért húzzátok az igát, mert én is mint internet felhasználó ként tudom, hogy az emberek nem szívesen fizetnek azért, hogy legyen egy csöpp tárhelyük, bár van ilyen!?

üdv.: Who

538.
2005.02.18 23:12
Szalma: Enyhén szólva is túlzó, amit az állítólagos "biztonsági rések"-ről írsz. Az az állapot, amit vázolsz, csak valami nagyon durva felhasználói hiba következtében jöhet létre, amikor nem a G-Portál beépített funkcióit használva illeszt be linket a portáltulajdonos, és figyelmen kívül hagyja az erre vonatkozó szabályokat. Ilyesmi ellen, amikor szinte kiadja a hozzáférését valaki egy linkben, nincs mit tenni (bár ez is csak max. 30 percig jelenthet gondot).
Tudod, van ami ellen nincs orvosság...

537.
2005.02.17 17:17

Maszika én egyszer már írtam az oldaladra kritikát.

Most újból megnéztem és ledöbbentem.

Bámulatosan sokat fejlődött!

Annyira örülök,hogy van egy Beatleses oldal!

536.
2005.02.16 21:27

Kritizálok :) :

Tehát a G-Portál nagyon szép portál rendszer és tisztelet programozóknak, akik csinálták, mert nem kis dolog.

Először a jókat mondom csak:

Nem kell HTML kódokat használni mütyüröket és van fórum, képgaléria, amit más PHP portálrendszerek nem tartalmaznak egymagába. Felépítésük is könnyű (itt nem a globális bénákra gondolok, akik le se tudják nyomni a caps lockot :D ) .

Akkor a rosszak:

Igazából a stílusok nem valami szépek. Mondjuk van egy pár, ami jó, de hosszú böngészés kell. És, ami a legfontosabb és talán minden oldalnál megjelenik: a biztonsági rések. Vannak az oldalon biztonsági rések ezt bárki tudja bizonyitani. Például - véletlenül - én egyszerre belekerültem a moderátori felületbe. Csak kattintottam és bevolt írva, hogy "Usernév" bejelentkezett. Ha lehet, akkor érdemes kijavítani a hibákat. :)

Köszönöm, hogy elmondhattam a fájó kritikám!

535.
2005.02.15 16:30
heló szeretném ha véleményt mondanátok erről az oldalról: www.maszika-beatles.gportal.hu

534.
2005.02.11 15:14

Final Preview

Mondjatok kritikát az oldalról! (Azt ne nézzétek, hogy nincs logóm, mert az +pontszerzési lehetőség - ld. oldalam, akkor megérted)

BrigeT Dumbledore

533.
2005.02.07 15:17
Sztem kéne vmi új design

Elöző oldal
...
52
...
Következő oldal