»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
43
...
Következő oldal

2005.07.20 07:26

Kedves Zoliska!

Igen, komolyan gondoljuk. Viszont egyátalán nem vagyok meglepődve azon, amit sikerült ide bakaparnod. Ha hajlandó lettél volna rá,

hogy regisztráció után elolvasd a 'súgó' menüpontot, akkor ott láttál volna egy olyan linket, hogy 'Miért dob ki a portálom'...Persze más hasznos infót is olvahattál volna,

ami több olyan problémádat megoldaná amire te azonnal rávágtad, hogy "bug". Te ezt nem tetted meg mert azt képzeled magadról , hogy te vagy a neten a jani, a G-Portál pedig egy játszótér. Mindig széles mosoly ül az arcomra, amikor

valaki elkezdi összehasonlítgatni a G-Portált egy ingyenes tárhellyel. Nagyon nagy hozzáértésről árulkodik. Anyázni már szépen megtanultál, az 5 megás kábelneteddel az internetet használni még nem:

Előszőr olvasunk, utána kérdezünk, és a legvégső esetben anyázunk, hogy a végén ne égessük magunkat le jobban, mint szükséges, meg mint most te.

UI: Amúgy milyen hozzászólást írsz, amikor nem tisztelsz valakit, ha ilyen az, amikor tiszteled?! Költői kérdés volt, inkább nem akarom tudni.

631.
2005.07.19 21:59

Tisztelt Gportal Team!

Ti ezt komolyan mondjátok amit az infótokban előadtok az oldalatokról?

Mert ha igen akkor nagyon megvagyok lepődve

mert ez egy vicc komolyan mondom temérdek bugok tömkelege,szerkesztés közbe kiloginolja az usert,5 mb os kábel netről is totál szerkeszthetetlen a lassú betőltések miatt,stb.stb.stb.lehet itt most mondani hogy ez nem olyan jó meg hogy mit javítsatok ki de neem,

ezen nincs mit kijavítani ez egy rakás szerencsétlenség egy nagy rakás **** már Lnézést,de néztek ti néha más honlap portálokat?

Mert szerintem nem,de ajánlom figyelmetekbe az atw vagy uw ami már régesrég jobb ennél...

Az hogy fizetős lett komolyan mondom majdnem megszakadtúnk a röhögéstől ti ezt tényleg komolyan gondoltátok most őszintén?

Hát ne haragudjatok de egy ilyen portálra még ha fizetnétek sem csinálnék saját web oldalt nem hogy még nektek kelljen fizetni röhelyes...

Na mind1 én nem szaporítom tovább a szót,ha gondoljátok kitörlitek ezt a hozzászólást de attól még nem fog megoldódni az oldal egyhamar...

Köszi a figyelmet sziasztok...

2005.07.16 18:32

Mert az Admin megkért rá. Idézem: "Semmilyen nem a G-Portál fórumával kapcsolatos bejegyzés nem lehet a fórumban". Igaza van, tehát a saját bejegyzésem éppen úgy ki kell törölnöm, mint másét.

629.
2005.07.16 16:49

T. Zsembes!

Az előtte iródott OFF és ON (reklám ügyileg )bejegyzésedet is törölted és nem tartottad be miért?

Ha felnőtt emberként szeretnénk elérni valamit az előbb beírt tovább>>> ra klikkelve van számodra értesítésem.

Üdv Planett

628.
2005.07.16 15:59

T. Zsembes!

Válasz a ma 13:37 re

Üdv neked is ..  TOVÁBB>>>

627.
2005.07.13 16:16

Tisztelt webmester!

Kérem nézzen be a vendégkönyvembe.

Az első betett akármi után,megkértem az illetőt,hogy ne rontsa el más vendégkönyvét,erre most legyenszíves nézze meg mit csinált,és kérem figyelmeztesse!!

Köszönettel a gportal.hu/juditmagdolna oldalról

2005.07.13 08:10

Kedves Planett,megnéztem,ezt írja ki:

A megtekintett webhellyel problémák vannak,hiba az oldalon.

a részletekre kattintva ez jött elő:

Hiba:window document,realtimecounter értéke NULL,vagy nem objektum.
Kód:0
sor:316
karakter:36
Hát ettől nem lettem okosabb:-)
Köszi a választ.

625.
2005.07.13 06:09
Nyugalomcsepp, a megoldás végtelen egyszerű klikkelj a sárga felkiáltójelre! 2x és egy kis felbukkanó ablakban megtekintheted miről szól a történet. Persze a view source-re hiába is klikkelnél tovább a meglenő ablakban, mert a G-Portál forrás códját nem jeleniti meg.

2005.07.12 20:02

Nem illesztettél be egy javascriptet véletlenül? Vagy rossz maga a script, vagy rosszul raktad be.

Portálcím nélkül nem tudom kijavítani a hibát, ezt a szuperképességet még nem fejlesztettem ki. :)

2005.07.11 09:07

Marcsi,én is néztem az oldaladat,egy pillanat alatt bejött.

Planett,mi lehet az oka,hogy ha az oldaladra fellépek,akkor mindig sárga felkiáltójellel figyelmeztet,hogy hiba az oldalon??
De nem egy alkalommal van ez,hanem ahányszor megpróbálom.

Üdv.

Elöző oldal
...
43
...
Következő oldal