»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
35
...
Következő oldal

2005.09.20 12:45

Sziasztok!

Köszönjük, de nem kérjük egyik topicba sem: a fórumba belinkelt háttérzenét, a képeket, a mozgó képeket, az olyan beszélgetést amit egy kávé mellett is simán meg lehet ejteni bármikor, és semmi köze a G-Portálhoz, és ha van is valami köze, még véletlenül sem válasz egy kérdésre sem. Ha valaki mégis itt akar általános beszélgetni, ajánlom figyelmébe a nagy sikerű Társalgó fórumot, ahol bárki nyithat erre egy topicot.

Ellenben szívesen fogadunk bármilyen kérdést bármelyik topicban, ami oda való, és érthetően van megfogalmazva.

Ezeknek a kéréseknek a betartásával annak az esélye, hogy választ kaptok a felmerülő kérdésekre, hihetetlenül nagy lesz! Köszi!

711.
2005.09.20 07:26
Köszi, hogy átkerült, de most megint ott van:(, csak nagy betűkkel:). Ez azt mutatja, hogy nem véletlenül! Bocsi a munkáért de ugy visszakerül a helyére?

710.
2005.09.17 05:57
Hasonló probléma adódott, mint a múltkor. A "közérdekű" kategória helyett a "politika" kategóriában helyezték el az "ingyentelefonvonalas" portált. Úgy látszik, itt jobban szem előtt van:), de nem fair, ezért ugye átkerül a helyére? Előre is köszi.

709.
2005.09.12 19:51

Ohh köszi hogy kijavitottátok a login nevemet is:))

708.
2005.09.09 02:21

Helló G-PORTÁL Team!

Utóbbi fejlesztésetek igazi nemers vágás volt, mely úgy érzem egycsapásra oldott meg nagyon sok problémát melyet java részt felhasználók okoztak.

Ez a nagyon fontos velejébe vágó (számok törvénye), és egyébb apróbb ötletekkel kiegészített újdoságok, valóban érezhetően stabilabb és könnyebben kezelhető portált eredményezett. GRATULÁLOK HOZZÁ!

PLANETT 

707.
2005.08.30 16:55

persze, értem a problémát, még jó, hogy külön fiókjuk van :-) köszi.

A másik pedig, ami engem érdekelne, hogy előfordulhat-e, hogy lesz olyan fejlesztés, hogy modulokat be lehet állítani úgy, hogy csak regisztrált felhasználók lássák?

illetve egy másik, örülnék, bár nem tudom, erre másoknál mekkora az igény, hogy az admin(ok) elbírálhass(ák)a a regisztrációt. Tehát ha mondjuk xy regel, arról én tudjak, és én mondhassam meg, hogy be is léphet e. (lehet, ezért van törlés/tiltás)

thx előre is: Ashiquor

706.
2005.08.29 23:31
cole15: igen, mostantól a portálok számlálóiban is csak naponta egyszer frissül az átlagérték. Így nem lesz csalóka, nem fog nappal jobb értéket mutatni, mint a valóság. A legpontosabb értéket hajnalban lehet mérni, amikor is ténylegesen 14 nap látogatásait átlagolja a rendszer. Felesleges percrekész átlagértéket számolni.

705.
2005.08.29 21:45
superuser szerint,mostantól napi egy frissítés lesz.
Valamikor hajnal felé.

704.
2005.08.29 19:19
Sziasztok! Szereteném meg kérdezni, hogy a számláló nekem már délelőt óta egy átlagot mutat pedig má jöttek azóta és nem nővekedett!! Ez máshol is így van?? Csak kérdezem!!! Köszönöm a választ!!! Sziasztok!

703.
2005.08.29 07:22
Ashiquor: valami alapján kell szűrni. Ha nem szűröd cookie alapján, akkor semmi alapján nem tudod. Felhasználó alapján sem tudod, hiszen akkor meg csak regisztráltak szavazhatnának. Ha a gépre, amin neteznek, külön felhasználóként lépnek be, már az elején, a Windowsba, vagy más oprendszerbe, akkor mindannyian szavazhatnak. Ha egy felhasználóként használják a gépüket, akkor szegény G-Portál honnan a frászból tudná, ki ül épp a gépnél? :-)

Elöző oldal
...
35
...
Következő oldal