»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
327
...
Következő oldal

7809.
2007.02.14 20:07

Hi Mindenki!

Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e az avatarokat bővíteni,és saját avatart létrehozni, s ha igen akkor hogyan? Bocsi, ha már kérdezték ezt, de még új vagyok és nagyon szeretném tudni. Előre is köszi a válaszokat:) 

7808.
2007.02.14 18:36
Engem az érdekelne, hogy csak szöveget és képet tudok feltölteni a portálomra? Más tipusú fájt nem? Konkrétan egy ppt-ről lenne szó. Vagy csak az a körülményes megoldás létezik, hogy megpróbálom az egyes diákat jpg-ben elmenteni és képsorozatként felrakni?

7807.
2007.02.14 13:25
Időközben sikerült megoldanom, de itt a következő akadály. A feltöltendő képek túl nagyok.(pedig már le is vannak kicsinyítve) Ha arra kattintok, hogy megnéz nagyban is egyszerűen nem fér a képernyőbe. Mit tegyek?

7806.
2007.02.14 10:48

Kismakkosegyesulet: Sajnos karakterfüggő, nincs más megoldás.

bastia: Na szuper. :-)
Czkriszta: Olvasd el ezt az útmutatót, segítségedre lesz!

7805.
2007.02.14 07:57
Elméletileg nevet adtam a portálomnak, de a bejelentkezés után nem jelenik meg a menü ablak és így nem tudok továbblépni. Mit csináljak?

7804.
2007.02.13 21:58

Hurrá!

Rátaláltam erre az oldalra

//gportal.hu/portal/nevek/

és már mindent tudok! Minden érthetően le van írva, úgyhogy előző kérdésem tárgytalan, már tudom mit csináltam rosszul.

7803.
2007.02.13 17:08

Sziasztok!

Szeretném, ha a különböző modulok háttere nem a stílusban megadott lenne. Olvastam a korábbi bejegyzésekben, hogy ha kiveszem a kis pipát a háttér és a keret megjelenítéséből, akkor eltűnik. De nekem nem jött össze. Nincs pipa, mégis maradt minden ugyanolyan. Másik stílusokkal is próbáltam, de akkor sem működött. Ha meg a HTML kódokhoz beteszem, hogy a modulnak mi legyen a háttere, az egész oldalra vonatkoztatja.

Valamit biztos nem jól csinálok, de mit?
Előre is köszönöm a választ.

2007.02.13 14:16

Köszönöm superuser, bár nem nyugtattál meg. Nekem egyben lenne jó a hosszú szöveg. De ha nincs más megoldás...

Érdemes esetleg kisebb betűkkel írnom? Vagy a karakterek száma a fontos? Bocs, ha ez hülye kérdés volt... De nem tudom.

Előre is köszi!

7801.
2007.02.13 12:24
Kismakkosegyesület: Igen, van egy korlát, ezt te látod a szövegben. Vágd ketté a szöveget, és egy másik modulba másold be a másik felét!

2007.02.13 11:10

Sziasztok!

Egyszerű modulba szerettem volna beírni egy NAGYON hosszú szöveget, de kb. csak a feléig jelent meg.

Van valami terjedelmi korlát? Mennyi a max. beírható szöveg? (Kép és minden extra nélkül, csak betűk.)

Hogy csináljam, hogy mind odaférjen?

Köszi!

Elöző oldal
...
327
...
Következő oldal