»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
316
...
Következő oldal

7919.
2007.03.11 11:38
Sziasztok! Szükségem lenne a segitségetekre. A portálomat szépen fejlesztgetem, és elakadtam a képek beillesztésénél. Sgeitséget kértem valakitől, aki még nagyon rég regisztrált ide, és nagy meglepetésemre azt mondta, hogy hiányzik nálam a formázás eszközsora, ahol pl képet tuok feltölteni, formázhatom a szöveget, stb. Lehetséges, hogy a fizetés előtti időkben regisztrált tagoknak van ilyen, a most regisztráltaknak meg nincs? A konkrét kérdésem most jelenleg az lenne, hogy a szöveg közepére mondjuk hogyan tudok beilleszteni képet? Előre is köszi a válaszokat.

2007.03.11 10:50

espadon: Nekem a kezdőlappal jön be az oldalad.. Én többet nem tudok segíteni, tényleg igaz az hogy neked a vendégkönyvvel jön be akkor majd superuser visszaállítja neked!

Reklámozza INGYEN weboldalát!

7917.
2007.03.11 09:43

Sziasztok! Az a gondom; hogy napok ota nem a nyitooldallal nyit a honlapunk, hanem a vendégkönyvvel. Megnéztem a beàllitàsokban, és a nyitolapnak a bemutatkozunk van beàllitva. De azért ujra le is okéztam, ennek ellenére még mindig nem jo. Segitene valaki, hogy mit tegyek?

ä honlap cime

//gportal.hu/portal/halacska

Elöre is köszönöm

7916.
2007.03.11 09:33
Nagyon szépen köszönöm! Szerintem menni fog! ?-))) De biztos, ami biztos, azért kinyomtatom a "képletet"! :DDD Erricca

2007.03.11 00:29

Daniellus: Szerintem nem baj, de a portálod alatt is megtalálod az "SMS falat"
A Te elképzeléseid alapján, hogy csinálsz könnyen neveldét?

Internetes Fórum | Reklám Csere INGYEN!

7914.
2007.03.10 23:51

Szerintetek baj lenne ha a honlapomra raknám ezt poénból?

www.gportal.hu/fingerboarding !!!!!Gyertek nézetek be!!!Aki fingerboard-os az nézen be feltétlenül!!!De aki nem az is!    *****    My Chemical Romance-rajongok,KATT IDE:www.mychemdream.gportal.hu MEGÉRI!:)    *****    Aki szereti a motorokat nézze meg!!!!!!!!!!!!!!! Ugyse meritek megnézini!Gyávák vagytok!    *****    a www.szupergirl.gportal.hu oldal elköltözött!! Mostantól a tartalmát a www.meangirls-hsm.gportal.hu-n tudjátok megnézni    *****    tárhejet bövithetsz, ha az alapértelmezett 50 mb már elfogyott .    *****    HA SZERETED A KUTYÁKAT ÉS A SPÁNIELEKET AKKOR NE HAGYD KI EZT A NAGYON JÓ, ÍGÉNYES, TARTALMAS OLDALT! KATT IDE! VÁRLAK!!    *****    Most nézd meg és adj 5leteket : www.hpg.gportal.hu    *****    www.sdclan.gportal.hu nézd meg...    *****    Nézzétek meg ezt a dollz neveldét!!! katt    *****    [Cod2] sdclan-ba van tagfelvétel..... ha érdekel látogasd meg a honlapunkat !! honlapunkon sok más érdekes dolog van!    *****    Aki szereti a motorokat nézze meg!!!!!!!!!!!!!!! Ugyse meritek megnézini!Gyávák vagytok!    *****    Sziasztok egy jó portál ami Kaleido Star lar foglalkozik minden megtaláltok www.gportal.hu/layla22    *****    ***Hello! Kattanj! kb.150 tölthető film,500 tölthető Zene,50 Album,50 full játék! INGYEN! www.roston.gportal.hu**    *****    egy tök szupi sztarcsajos oldal!!nézd meg mert biztos tetszeni fog! Kattints! www.gportal.hu/szupercsajszik ! NÉZZ BE MERT NAON JO!Csa    *****    HA SZERETED A KUTYÁKAT ÉS A SPÁNIELEKET AKKOR NE HAGYD KI EZT A NAGYON JÓ, ÍGÉNYES, TARTALMAS OLDALT! KATT IDE! VÁRLAK!    *****    A Kondor Béla Közösségi Ház szeretettel várja az érdeklődőket családi rendezvényeire. www.kondoreloadasok.gportal.hu    *****    SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN SIMPLE PLAN    *****    ISMERED VANESSA HUDGENST?ÉS SZERETED IS?!AKKOR ITT A HELYED!!ITT MINDENT MEGTUDHATSZ A SZÍNÉSZ/ÉNEKESNŐRŐL!KATTINTS IDE!    *****    m?vészportál mindenkinek aki él és mozog.let's see [click]    *****    SZIASZTOK! MODERN GRAFIKÁK,KÉPEK, RAJZOK, FOTÓK VILÁGA, WEB STÍLUS OLDALAK, KIEGÉSZÍTŐK ÚJ FORMA VILÁG. KATT..KATT.,

Egyébként könnyen lehet csinálni neveldét.

7913.
2007.03.10 20:53

Erricca:

1. A menükbe csinálsz egy menüpontot: Humor (ezt most hagyod)

2. Modulkezelő, új modul hozzáadása, pl ezzel a névvel: Rendőrviccek. Ezt tedd középre. Vigyázz, ne tedd menübe. Tehát a modulkezelőben ez lesz írva:Inaktív menüpontok: Rendőrviccek-Közép-Aktív-Nincs menüben. Még ezek mellett találsz egy piros X-et, egy ceruzát és egy láncszemet (link). Namost a ceruzára kattanva már tudod is szerkeszteni ezt a "rendőrviccek" almenüt, de először inkább linkeld be ezt a menüpontot az elején elkészített "Humor" menüpont alá, így. Kattints az előbb említett láncszemre, előjön egy kis ablak, abban megkapod ennek az inaktív menüpontnak a linkjét. Ezt a linket vágólapra helyezed, az az egér jobb klikk, másolás.

3. A menükben a legelején tett Humor menüpontot megnyitod, kapsz egy szerkesztő ablakot, törlöd a "Tartalom" szót, beírod, hogy: Rendőrviccek. Kijelölöd, az az egér balgombot elhúzod az írás fölött és bekékül. Ezután a szerk.fejlécben katt a láncszemre és az előbb vágólapra helyetzett linket egér jobb klikkel beilleszted az alsó rubrikába. Vigyázat, a felső rubrikába már ezt látod: http:

Tehát alól töröld ki a http:-t, és a link így kezdődjön   //

Ezután okézod ebben az ablakban is és a szerk.ablak alján is. Kész az első almenüpontod ha erre rákattintanak, bejön a rendőviccek oldal. Most vagy szerkeszted a modulkezelőben a ceruzára kattintva, vagy az előző folyamatokat ismételve létre hozol tetszés mennyiségű ilyen menüpontokat és akkor a látogató ha a Menüben a Humorra kattan, ott sorakoznak a különböző humorral kapcsolatos alcímek, mint ahogyan írtad, úgy mint a képtárban.

Sajnálom, ha bonyolultnak tűnik, majd belejössz, úgymint mások is. Sok sikert :-)))

7912.
2007.03.10 19:15

Sziasztok!

Nagyon-nagyon kezdő vagyok... Segítséget szeretnék kérni tőletek.

A  godom, hogy menün belül szeretnék menütöntokat készíteni az oldalon, de nem sikerül sehogy sem. Úgy, mint pl. a Képeknél a képtár segítségével lehet csoportosítani a dolgokat. Ugyan ezt szöveg típussal nem tudom megcsináli. Azt szeretném, hogy pl.egy

Humor menün belül elhelyezet viccek kategóriára, ha rákattintok, akkor ott legyen pl. anyósviccek, rendőrviccek stb.

Kérlek titeket segítsetek!

Előre is köszönöm: Erricca

2007.03.09 20:10

Utolsó hozzászólásom: #7716

Igy könnyebb :-)

2007.03.09 20:04

superuser: hát miwel? nézzük csak az, a multkor segítettem itt, amikor meg köptem a "warez" oldalakat, akkor mondtad nekem ezt beszéljük meg e-mail-en :)

ha nem jöttél rá, akkor majd elmondom E-mailben. :)

Internetes Fórum

Elöző oldal
...
316
...
Következő oldal