»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
31
...
Következő oldal

752.
2005.12.01 17:27
Rychee: Nézted már mások oldalait ugyanakkor? Érdemes megnézned a különbséget.
Egyébként van a nyitóoldaladban néhány link, amelynek betöltődéséig nem jeleníti meg az Explorer az oldaladat. Ez viszont nem a G-Portál hibája. Ha megnézed FireFox alatt, látni is fogod, mi az, ami nem engedi letöltődni Explorer alatt. A FF ugyanis megjeleníti a többi részt akkor is, ha még nem minden jött le.

751.
2005.12.01 14:54
Én annyit érzékeltem újításokkal kapcsolatban, hogy még sose volt ilyen lassú az oldalam....Pont mióta itt föoldal megváltozott....az azóta elkövetett bővítéseimet, mind kitöröltem, minden újat, kódot...de még mindif tragacs....:((((

750.
2005.11.28 23:26
zspvasut: pedig rengeteg apró újdonság történt máris, és a nagyobb dolgok is előkészületben vannak. A megújulásnak egy nagy részét veletek együtt kívánjuk megvalósítani, ezért is várjuk be a véleményeiteket, leveleiteket. Érdemes várni, még nincs itt a Karácsony, sőt, a Mikulás sem jött még...

749.
2005.11.28 22:19

Sziasztok

A változásokkal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mikor várható jelentősebb újítás pl. új modulok vagy hasonlók, mert egyelőre a beharangozott megújulásból a központi oldal külalakján és a (többé -  kevésbbé) zökkenőmentes szerverműködésen kívül nem lehet érzékelni?

2005.11.12 16:44

Megnyugtató azért hogy van akinek tetszik :)
Köszönöm szépen superuser.

Rose

747.
2005.11.12 16:35

Nincs itt semmi gond. Egy bizonyos szélességre van állítva az oldalad, de ez nem minden böngészővel és képernyőmérettel mutat jól. Nálam például remekül néz ki.

Asszem a középre rendezést már berakták a fejlesztési sorba, nem túl magas a prioritása, hosz egyre ritkább az ilyen portálelrendezés, de meglesz :-)

2005.11.12 15:19

Miért fura?Rengetek weboldalt láttam már így elrendezni ahogy az enyém van most.
Nem értem,hogy ez miert zavaró.A tartalom látszik meg minden akkor mégis mi a gond?

Rose

745.
2005.11.12 13:51
Rose,és a fejléced miatt az egész oldalad fura?Tán fejlécet kellene a normális méretűvé alakítani,nem?
Szerintem az egész oldaladat nézi valaki,és nem külön a fejlécedet.
Ha meg ekkora szakember vagy a számítógépes dolgokban,akkor tán kitudod azt is találni,hogy hogyan oldjad meg:-)

2005.11.12 13:40

Ide is leirom,hogy fix szélességet használok a fejléc miatt.840 pixel szélesre van beállitva.
Sajnos a gportál hiányossága,hogy az egész oldalt középre rendezni nem lehet!Pedig könnyen megoldható lenne.

Üdv: Rose

743.
2005.11.12 13:17
Valóban,Kedves user én voltam figyelmetlen:-)
Elnézést,egyébként levélben megkerestem a kislányt,megpróbáltam tanácsokat adni,de most itt megkérdezlek az oldaláról azzal kapcvsolatban,hogy Te is úgy látod az oldalát,mint ahogyan én?hogy a modulok nem töltik ki szélességben az oldalát?tehát a szélső modul mellett én még elég nagy helyet látok,lehet,hogy csak én??:)

Elöző oldal
...
31
...
Következő oldal