|
|
Portál kritika |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!
|
|
|
|
|
|
... 31 ... |
|
|
Rychee: Nézted már mások oldalait ugyanakkor? Érdemes megnézned a különbséget. Egyébként van a nyitóoldaladban néhány link, amelynek betöltődéséig nem jeleníti meg az Explorer az oldaladat. Ez viszont nem a G-Portál hibája. Ha megnézed FireFox alatt, látni is fogod, mi az, ami nem engedi letöltődni Explorer alatt. A FF ugyanis megjeleníti a többi részt akkor is, ha még nem minden jött le.
|
|
|
|
|
|
Én annyit érzékeltem újításokkal kapcsolatban, hogy még sose volt ilyen lassú az oldalam....Pont mióta itt föoldal megváltozott....az azóta elkövetett bővítéseimet, mind kitöröltem, minden újat, kódot...de még mindif tragacs....:((((
|
|
|
|
|
|
zspvasut: pedig rengeteg apró újdonság történt máris, és a nagyobb dolgok is előkészületben vannak. A megújulásnak egy nagy részét veletek együtt kívánjuk megvalósítani, ezért is várjuk be a véleményeiteket, leveleiteket. Érdemes várni, még nincs itt a Karácsony, sőt, a Mikulás sem jött még...
|
|
|
|
|
|
Sziasztok
A változásokkal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy mikor várható jelentősebb újítás pl. új modulok vagy hasonlók, mert egyelőre a beharangozott megújulásból a központi oldal külalakján és a (többé - kevésbbé) zökkenőmentes szerverműködésen kívül nem lehet érzékelni?
|
|
|
|
|
|
Megnyugtató azért hogy van akinek tetszik :) Köszönöm szépen superuser.
Rose
|
|
|
|
|
|
Nincs itt semmi gond. Egy bizonyos szélességre van állítva az oldalad, de ez nem minden böngészővel és képernyőmérettel mutat jól. Nálam például remekül néz ki.
Asszem a középre rendezést már berakták a fejlesztési sorba, nem túl magas a prioritása, hosz egyre ritkább az ilyen portálelrendezés, de meglesz :-)
|
|
|
|
|
|
Miért fura?Rengetek weboldalt láttam már így elrendezni ahogy az enyém van most. Nem értem,hogy ez miert zavaró.A tartalom látszik meg minden akkor mégis mi a gond?
Rose
|
|
|
|
|
|
Rose,és a fejléced miatt az egész oldalad fura?Tán fejlécet kellene a normális méretűvé alakítani,nem? Szerintem az egész oldaladat nézi valaki,és nem külön a fejlécedet. Ha meg ekkora szakember vagy a számítógépes dolgokban,akkor tán kitudod azt is találni,hogy hogyan oldjad meg:-)
|
|
|
|
|
|
Ide is leirom,hogy fix szélességet használok a fejléc miatt.840 pixel szélesre van beállitva. Sajnos a gportál hiányossága,hogy az egész oldalt középre rendezni nem lehet!Pedig könnyen megoldható lenne.
Üdv: Rose
|
|
|
|
|
|
Valóban,Kedves user én voltam figyelmetlen:-) Elnézést,egyébként levélben megkerestem a kislányt,megpróbáltam tanácsokat adni,de most itt megkérdezlek az oldaláról azzal kapcvsolatban,hogy Te is úgy látod az oldalát,mint ahogyan én?hogy a modulok nem töltik ki szélességben az oldalát?tehát a szélső modul mellett én még elég nagy helyet látok,lehet,hogy csak én??:)
|
|
|
|
|
|
... 31 ... |
|
|
|