»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
294
...
Következő oldal

8139.
2007.05.05 01:06

Hello!

Csináltam egy új oldal mert untam a másikat!

Hogy lehet azt megcsinálni hogy mozogjon jobbra balra hogy zene hamarosan vagy valami?Videoklippet hogy lehet feltölteni?Kezdőlapot hogyan kell csinálni?vannak még vaklami jó cuccok pl mien színű legyen a letöltésnél a zene címének színe azt hogy lehet változtatni?

//gportal.hu/portal/gabedjzeneportal/

8138.
2007.05.04 20:37
Sziasztok lenne egy kérdésem! HOGYAN LEHET VIDEÓT FELTÖLTENI AZ OLDALAMRA??? Nagyon fontos lenne szval ha vki tudja hogyan lehet írjon!! Köszi!!!!

8137.
2007.05.04 17:42
Láttam valamelyik honléapon hogy fennvolt egy videó kb 3-4perce én hogyan tudok gportálos honlapomra videót feltölteni ha valaki tud kérem segitsen. www.pdmf.gportal.hu

8136.
2007.05.03 12:35
Agiiica:
  • Most, hogy ez a sokat érő kód a birtokodban van, lépj be a portálodra, és kattints a Vezérlő (Root) menüben lévő Extrák menüpontra.
  • Találsz ott egy "Kreditfeltöltés" mezőt, ahová gondosan másold be ezt a kódot.
  • Kattints a Feltölt gombra, és máris feltöltötted a vásárolt krediteket.
  • Ez elég evidens.

8135.
    2007.05.02 18:37
    valaki segííítsen a portálépítésben!vásároltam 20 kreditet.Most hoggyan tovább?Mire kattintsak?óh.A gportálosok mindent kínaiul írtak le!ha valaki mégis tudna segíteni lécci tegye meg!

8134.
    2007.05.02 15:21

rakospalota: Ingyen feltölthetsz legfeljebb 1 Mb-os háttérzenét, a portálod alap tárhelye 50 Mb.

MarcsiBourne: Sajnos ebben nem tudok segíteni, nézelődj a portálépítő oldalakon!
    halaszf: Itt találsz erről információt.
    GADES: Azzal a névvel és jelszóval jelentkezz be az oldaladon, amivel a G-Portál főoldalán regisztráltál.
    Horgasz54: Azért minden böngészőben megjelenik. ;-)
    nonoa7x: Egyszerű modul ceruza ikon katt, majd <> ikon katt, és oda beilleszted.
    Germanyy: Ilyen kódért nézelődj a portálépítő oldalakon!
    bannermuhely: Naszuper. :-)
    jonny162: Itt találsz segítséget.

8133.
    2007.04.30 11:59
    Tudna valaki nekem segíteni hogy hogyan kell portált csinálni ? Aki tud segíteni az jőjjö fel a www.gportal.hu/pokemon-16-ra és írjon a chtebe de csak az aki tud segíteni 

8132.
    2007.04.30 07:36
    Kedves SUPERUSER !!! kérésem, kérdésem tárgytalan, MEGOLDÓDOTT. Ugy látszik az egy hét várakozásba belefáradt az oldalam, s ma végre amikor már Hozzátok fordultam segitségért, megkönyörült rajtam és beengedett :) :):) További kellemes, szép napot. Viki

8131.
    2007.04.29 23:30

Sziasztok ! Lenne egy kérdésem. INTERNETSZOLGÁLTATÓT váltottunk, s ezzel együtt az e-mail cimem is megváltozott. Ezzel párhuzamban egy érdekes dolog is felmerült. Nem tudok belépni a portálomra. www.gportal.hu/bannermuhely Azt irja ki, hogy hibás név/- vagy jelszó. Már lekértem a jelszót, amire az automata ki is irta, hogy elküldte az ujat, de az a mai napig sem érkezett meg. Már nem merem többször  lekérni, mert fogalmam sincs hova küldi. Elképzelhető, hogy még a régi internetszolgáltatós e-mail cimre (amely már nem létezik)??? --- bár az oldalamon átjavitottam a mail cimemet.
    Amennyiben tudtok, segitsetek, s az uj jelszót az uj e-mail cimemre elküldeni, amely a következő: urbanviki@globonet.hu

Köszönöm, s kívánok Nektek kellemes hosszú hétvégét, és napsütéses szép majálist. Viki

8130.
    2007.04.29 19:27

Hello! A www.radioblogclub.com-on vannak zenék és én nem háttérzenét szeretnék feltölteni, hanem erről az oldalról beszúrni egy kis médialejátszót ami pl.: Justin-tól egy számot játszik le. Légyszives segítsetek !

Germanyy

Elöző oldal
    ...
    294
    ...
    Következő oldal