|
|
Portál kritika |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!
|
|
|
|
|
|
... 29 ... |
|
|
Superloser Remélem a 2006-os újévi fogadalmad az, hogy az atw-seket fárasztod.Egyébként oda írkálhatsz, mert nincs hova. Ha annyira utál mindenki, hogy nincs kivel beszélgetned,
fordulj szakorvoshoz, ne az itteni, egyébként tök normális emberekből hozd ki a legrosszabbat!
|
|
|
|
|
|
loserkém, azzal is segíted a gportált, hogy minden szembejövőt lefikázol? Nekem miért szóltál be az oldalamon? Mert ellentmondtam neked. Nem vall túl jó kritikusra, aki egyből így bepöccen. Nem minden honlap szól az 500 megányi zeneletöltésről, csak úgy jelzem neked. Sőt, nem is mindenki tud html kódolni vagy front page-t használni.
|
|
|
|
|
|
superlooser: egy kis égésszagot érzek. Az ATW-n nem hagynak megnyilvánulni? Érdekes a weboldalad címe is... :-)))))
|
|
|
|
|
|
Mi nem igaz abból amit írpk, géniuszkám???
Nincs százezer zeneletöltős oldal? Egyet már töröltek? :DDD Vagy Sokallod az 500MB tárhelyet? Hát ha neked elég 50 is, akkor rendkívül színvonalas ksi portálod lehet!
De én továbbra is fogok válszolni minden üzenetre! És azért írtam kritikát, hogy segítsek ezzel a g-portalnak, mi nem tetszik. És ez nem csak az én véleményem, másé is, csak azok vagy nem merik elmondani, vagy már tötlték...
|
|
|
|
|
|
Superloser ki kell ábrándítsalak téged. Igenis igaza van Ceresznak, ha netalántán összevissza írt, az annak az oka, hogy berágott a nyomorék szövegedre. (Aminek köze az igazsághoz a nullához konvergál, de alulról.) Ha nem tetszik, akkor ki lehet szállni. Ennyi.
|
|
|
|
|
|
Ezt most jól megkaptam. Gratula ceresz, most büszke lehetsz magadra! Egyik mondatoddal ütöd agyon a másikat...
|
|
|
|
|
|
Vagy ha nagyon egyszerű akarsz lenni atwn tölts le egy előre elkészített designet. Van ilyen oldal már. Nekem is van másik oldalam uwn de nehéz szerkeszteni meg nem sok időm van a HTML re mostanában. Így marad a sokkal egyszerűbb gportál.
T: Ádám
|
|
|
|
|
|
Menni kell atw re ilyen egyszerű, ha így teleköpködöd a fórumot, akkor ne használld a g-portalt szerintem, ilyen egyszerű... Igaz valóban kapsz az atw n 500 mb ot, msql t, php t stb.stb. akkor meg miért itt köpködsz nem értem... Jaaa hogy ott szerkeszteni kell ahha, értem, az már megeröltető, ohh igazad van, könnyebb kritizállni, meg orrvérzésig siránkozni mint mozdítani valamit, vagy megtanúlni valami újat, értem... Nos ha viszont máshoz nem értesz csak a portal ócsárlásához, javaslom várd ki a végét, míg rendhoozzák, türelem, őkj is azon vannak elhiheted hogy mielöbb normalizálják a szitut...Felesleges emiatt az összes topikot teleordibállni, csinálják ők maguktól is, ne aggódj, ha meg nem birod kivárni, ott van szaladj az atw re, tanúld szépen meg a dreamweavert vagy a front paget ennyi...
Ezúton is kellemes ünnepeket mindenkinek...
|
|
|
|
|
|
Azért én az 500 MB ra nem mondanám azt hogy csapnivaló... Kétségtelen, hogy érteni kell a html-hez, vagy kell egy Front Page. Azzal is lehet olyan színvonalú portált építeni, mind a g-portal.
És a főoldal idétlen, rendezetlen, áttekinthetetlen disgnjét nem fogjál megváltoztatni. Ilyen a t-online. Legfeljebb kitörlik elégedetlenkedő üzeneteimet...
|
|
|
|
|
|
Ja, nekik nincs karácsony, meg pihi???Ők nem lehetnek a szeretteikkel??
|
|
|
|
|
|
... 29 ... |
|
|
|