»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
184
...
Következő oldal

9239.
2008.04.16 18:02

Szia superuser!

Köszi a javítást, már kezdtem aggódni. De a hoszivattyu-n nem minden jó. Kattints jobb oldalon a Termékek modul felső 3 elemére és meglátod.

Köszi előre is.

9238.
2008.04.16 17:18

Helloka Sziasztok !!!!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a "diavetítés" a képtár modulban nem működik mert lehet valamit elbabrálhattam, lehet hogy azt a kis felinstallálható progit amit nem tudom honnan lehetne letölteni és mit kell vele újból csinálnom, hogy működjön, előre is köszönöm a tippeket és a segítségeteket!!!

Üdv: KORO  olimpianfk/gportal.hu

9237.
2008.04.16 16:26

WilsonCap: A hószivattyún minden jó. A wilsonmotorsporton mindet kijavítottam.

MarianneG: Először is olvasd el ezt az útmutatót, segítségedre lesz: //gportal.hu/docs/G-Portal_HOGYAN.htm

newgoodd: Sajnos nincs ilyen funkció, de most, hogy mondod, továbbítom is az ötletet.

dansu: Pontosítsunk, mindkét gépen kijelentkezik az oldaladon? Nem telepítettél fel mostanság valamilyen tűzfal progit?

9236.
2008.04.16 08:17
Szoval pontosítva az a helyzet, hogy a képek megvannak, de az egyszerű modulokba beillesztett képek helyet egy x látszik. Valamit csináljatok mert én hozzá se nyúltam semmihez. Mind a két porálon ez a helyzet.

9235.
2008.04.16 07:36
Kösz a választ . Egyébként semmit nem csináltam, hozzá se nyúltam, jelenleg (reggel 7:35) a helyzet ua. semmi nem látszik, és a hoszivattyu.gportal-on sem javult még meg. Most minden át kell irogatni? kicsit fárasztó lesz.

9234.
2008.04.15 22:51

WilsonCap: A képek max 5 percig nem voltak elérhetőek az oldaladon, de ha megnézed a képtárakat, már látszanak. Nem tudom, mit csináltál ezalatt, de a bemásolt képeid url-je hibás, így néznek ki:
//gportal.hu/www.gportal.hu/portal/wilsonmotorsport/image/gallery/1204919530_49.gif
Szedd ki a linkekből a www.gportal.hu részt, és rendbe jönnek. Egyébként a többi oldalon látszanak a képek, a hószivattyún is.

9233.
2008.04.15 22:39

Mámegintén!

Ez valami központi hiba? A másik oldalamon  - hoszivattyu.gportal - ugyan ez van!

Most nem fogok tudni aludni!

??????????????????????????????????????????????????????????????????,

9232.
2008.04.15 22:35

Szia superuser!

Megint írok! Gáz van! Eltüntek a képek a képtárakból. Pedig hozzá sem nyúltam. Eddig január ota mióta inditottam minden ok volt. Kezdek aggódni! Sok munka van benne. HELP! HELP! HELP! wilsonmotorsport.gportal.hu

Köszi előre is

9231.
2008.04.15 22:25

sziasztok,van valaki aki tudna segiteni egy totál kezdönek,regisztráltam,vettem pontokat és el akadtam

9230.
2008.04.15 21:51

üdv

újból dansu ezúttal teljes valómban

itt most be tudtam lépni az oldalamra továbbra sem :(

a gond igazából az hogy nincs ötletem mi okozza ezt az egészet régebben is volt rá példa hogy kidobott de nem azonnal hanem időtúllépés miatt

a gép beállításai megnéztem,frankók....

igazából 2 gépről beszélünk az egyik ide sem enged be ez amiről most írok erre jó,de az oldalnál ugyanaz ismétlődik.....

nincs erre valmi spéci módszer??valami varázskód amit beraktok és boldogan élek míg szerkeszthetek:)

bocsi hogy problémás vagyok de nekem fontos ez az oldal és nem szeretném csak úgy veszni hagyni

előre is köszönöm pussza

Elöző oldal
...
184
...
Következő oldal