»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
164
...
Következő oldal

9439.
2008.06.11 20:43

Gabus63: akkor sokat nem segítettem xD Amúgy képet a Kép beillesztése/módosítása ikonr akattintva tudsz beilleszteni. Ha ez még a GP-s egyszerű modulba se menne, akkor olvasgass portálépítős oldalamon: www.hd.vilaga.hu (Segítség > Kezdőknek > Kép beillesztése).
A vendégkönyvet kóddal meg tudod változtatni. Ehhez is találsz segítséget az oldalamon: Segítség > Haladóknak > Vendégkönyv, Fórum átszínezése, átlátszóvá tétele
Remélem most már tudtam érdemben segíteni =)

9438.
2008.06.11 19:20

Adliz köszi a felvilágosítást. A printscreent ismertem csak azt nem tudtam hogy tegyem ide be.

De egyébként a gondom megoldódott oly szinten, hogy két gépem van és miután kiderült hogy superusernek jól működik, kíváncsiságból a másik gépen megnéztem és ott minden tökéletes. Ezek szerint a gépemmel van valami probléma ami már meghaladja a szellemi képességeimet. De ez már az én gondom.

Tudom hogy problémás eset vagyok, de lenne még egy kérdésem. A vendégkönyvemben a háttér sötétkék, a szöveg pedig amit beleírnak fekete és igen rosszul látni. Hogyan lehetne megváltoztatni pl a betűket fehérre, vagy a háteret mondjuk világosabb kékre?

9437.
2008.06.11 18:05
Gabus63: így tudod megmutatni a képernyőd: legyen előtted az oldalad, majd nyomd meg a PrtScr billentyűt, az F12 mellett van. Ezáltal lefényképezed azt, amit épp látsz a monitoron. Ezután nyisd meg a Paint-et (Start menü > Kellékek > Paint). Ha megnyílt, s látsz egy üres fehér lapot, nyomd meg a CTRL+V billentyűkombinációt. Így beilleszti, amit lefényképezett. Ezután már el is mentheted, ha nem akarod tovább bonyolítani. De, ha értesz annyira  apainthez, hogy ki tudsz vágni vele képet, akkor kivághatod azt a részt, ahol a modulod van.
Ha elmentetted a képet töltsd fel portálodra egy képtárba, majd (hogy ne húzza itt szét a fórumot) mondd meg superusernek melyik képtáradban találja a képet.
Végülis nem tudom, hogy a képed alapján tud-e többet segíteni, de legalább azt most már tudod, hogyan fényképezd le a monitorod :)

9436.
2008.06.11 16:32

Ha értenék hozzá én is ide másoltam volna a teljes képernyőt. :(

De csak a tartalmát sikerült. Nálam a szöveg így néz ki és kódnézetben van, bármelyiket is nézem meg.

<p align="center"> </p>
<p align="center"><font color="#ff0000" size="5"><strong> MNASZ Országos Szlalom Bajnokság V. forduló</strong></font></p>
<p align="center"><font color="#ff0000" size="5"><strong>2008.07.06. Diósgyőri Stadion és környéke</strong></font></p>
<p align="center"><font color="#ff0000" size="3"><strong>Miskolc, Andrási út</strong></font></p>
<p align="center"><font color="#ff0000" size="3"><strong>Kiírás hamarosan</strong></font></p>
<p align="center"><strong><font color="#ff00ff" size="3">Az eddigi forduló képei megtalálhatók a </font></strong><a href="http://www.itiner.hu"><strong><font color="#ff00ff" size="3">www.itiner.hu</font></strong></a><strong><font color="#ff00ff" size="3"> és a </font></strong><a href="http://www.benczefoto.fw.hu"><strong><font color="#ff00ff" size="3">www.benczefoto.fw.hu</font></strong></a><strong><font color="#ff00ff" size="3"> oldalakon!</font></strong></p>
<p>   </p>
<p align="center"><strong><font color="#000000" size="5"><u>A KÖVETKEZŐ VERSENY:</u></font></strong></p>
<p align="center"><strong><font size="2"><font color="#000000">A verseny helye: <em>Onga település Rallye Sprint Pálya (Petőfi út vége)</em></font></font></strong></p>
<p align="center"><strong><font color="#000000"><font size="3">A verseny időpontja: <em><strong><font color="#ff00ff" size="4">V. Forduló:  2008. június 21.</font></strong></em></font></font></strong></p>
<p align="center"><strong><font size="2">A verseny távja: <em>3x5km</em></font></strong></p>
<p align="center"><strong><font size="2">A pálya talaja: <em>jó minőségű földút, ÉPÜLŐ SZINKRONPÁLYA</em></font></strong></p>
<p align="center"><strong><font size="2">Nevezési díj: <em>5000 HUF</em></font></strong></p>
<p align="center"><strong><font size="2">Belépő: <em>nincs</em></font></strong></p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"> </p>
<p align="center"><strong><font color="#ff00ff" size="3">A verseny mindenféle időjárási körülmények közt megrendezésre kerül!!!</font></strong></p>
<p align="center"><strong><font color="#ff00ff" size="3">Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!!!</font></strong></p>
<p align="center"> </p>
<p> </p>

9435.
2008.06.11 13:10

klarissza71: A használati útmutatót itt találod: //gportal.hu/docs/G-Portal_HOGYAN.htm Ezenkívül a G-Portál főoldalán a Segítség menüpontban találsz útbaigazítást.

Gabus63: Hm, nálam ilyen Explorerben:

9434.
2008.06.11 13:04
Explorert használok.

9433.
2008.06.11 11:17

Sziasztok! Abszolut kezdőként lenne kismillió kérdésem a portál építéssel kapcsolatosan. Pl. hogyan tudnék üzenőfalat létrehozni, stb... Hol lehet ezeknek az alap dolgoknak utána nézni? Köszönöm a segítségeteket.

9432.
2008.06.11 09:56
Gabus63: Gondolom nem Internet Explorer vagy Firefox böngészőt használsz, hanem valami mást, viszont máshol nem fog működni a szerkesztő. Ennek nézz utána, és ha nincs igazam, akkor szólj kérlek!

9431.
2008.06.10 22:26

Köszi :) 

Lenne még egy problémám. Idáig a szerkesztésben tudtam editorral dolgozni. Most minden, a rég bevitt dolgaim is kódnézetben vannak, (pedig sosem dolgoztam azzal) és új modul szerkesztésnél sem tudom a kódnézetet átállítani az editorra.

9430.
2008.06.10 21:32
Gabus63: Még aznap javítottuk, most már működik a modulkezelődben a sorrendezés, úgyhogy rendezheted a létrehozott modulokat. :)

Elöző oldal
...
164
...
Következő oldal